ÇOK ZOR DURUMDAYIM YARDIM :(

tşk ederim burda insanlar sanki suçlu benmişi gibi üzerime geliyolar ama yaşamıyan bilemez sen iyi anlarsın beni

ama farklı şeyler var rahat bırakmaz ki beni işyerinde pisikopat tipli biri takip eder işimden olmamı sağlar ben kaçkere çocuğu alıp kaçmaya çalıştım ama nereye gidicem

Ve halla aldatmadı seni cünkü dışarda görüşmedi cünkü duygusal konusma yok sadece cinsel içerik.
Durum böyle olunca aldatma olmuyo cünkü
Ve halla 2. Cocuk düşüncesi
Valla bravo...
ama bende söledim dikkatinizi çektiyse gerçekte reel olarak değil nette bi nevi aldatmadır yazdım zaten

Her şeyi yapmş ama aldatmamış şiddet uygulamış yine sorun yok acaba 2.çocuk yapsammı diye düşünüyorsunuz. Aklınız başınıza gelmemiş hala .Ne zaman ayılacaksınız başkası için sizi terkedincemi . Size saygısıda yok zaten her şeyi biliyorsunuz 2.çocuğu düşünüyorsunuz adam ne yapsın sorun yok nasılsa yola devam .

Herkes hakettiği şekilde yaşar söylenecek başaka bi şey yok. Siz zaten kabullenmişsiniz .Niye sorun açtınız sayfada onu anlayamadım.

Bak ne guzel calisiyormussun ona bagli degilsin kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin.. Siddet uyguluyor bosanamiyorum diyorsan darp belgesi al ailene acikca siddet ve aldatma olaylari oldugunu soyle. Sahipsiz saniyor seni kactigin icin ama ailen arkanda durursa bisey yapamaz

çeresizlik nedir bilirmisiniz

ama farklı şeyler var rahat bırakmaz ki beni işyerinde pisikopat tipli biri takip eder işimden olmamı sağlar ben kaçkere çocuğu alıp kaçmaya çalıştım ama nereye gidicem
Bu adam psikopat diye ömür boyu korku içinde aynı evde mi yaşayacaksın?
Üstelik 10 yaşında bir oğlun varmış.
Sana bıçak çektiği birgün babasına tepki gösterse neler olur o evde hiç hayal etmiyor musun?
Veya babası gibi psikopat mı olsun istersin?
Başka şehirlere iş başvurusunda bulun,biraz kenara para koy her ay,bugün gidemiyorsanda 6 ay içinde o evden ayrılacakmışsın gibi hazırlık yap.Devletten koruma iste bişeyler yap,ama asla ikinci çocuğu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…