ÇOK ZOR DURUMDAYIM YARDIM :(

canım...
yazdıklarında birebir kendimi gördüm desem sana..
sadece kaçmadım ama ailemin onay vermediği bir evlilik yaptım..
diğer yaşadıklarınsa birebir tutuyo eksiği var fazlası yok..
ve .. ben o ikinci çocuğu yaptım .. hoş.. isteyerek olmadı ama :)

yapma canım..
sakın! düzelmiyor bunlar daha fazlasını yapıyorlar üstelik.. sakın!!!!!

Kör testereyle keserler onlar çünkü kadın yapınca namussuz olur.

İstedigi cevabi alamayinca kacan konu sahibi. Oysa şöyle bir sey bekliyordu. Ahh canim yap tabi kesin kocan sana baglanir hem internette konusmayla aldatma mi olur erkek adam yapar tabi

Kör testereyle keserler onlar çünkü kadın yapınca namussuz olur.
yaptım konuştum zaten görmesini sağladım kıyameti kopardı ama ayrılmadı her kavgada kafama vuruyo konuştun diye ve ben ona konuşma deyince kızınca sende konuştun diyo yani beni o yüzden affetmiş kendi yaptıklarını kapatmak için

Hem 2.çocuk yanlış geliyor bana diyorsunuz, hem de sprali çıkarttım 2.ci ay diyorsunuz. Sanırım sizin de gönlünüz var. Tek çocukla ayrılmak kötünün iyisiyse, böyle bir adama 2.çocuk vermek de kötünün kötüsü oluyor bence..
Güven çok önemli bi kavram. Bir kez gidince birdaha gelmez kolay kolay. Siz ne istediğinizden emin değilsiniz. Aileniz destek olmaz diye mi çaresiz hissediyorsunuz?

Yaşı küçük insanlarda değilsiniz ki cahillik bunlar diyelim bu sefer sorumsuz bi birey büyütüyorsunuz.

her kadının başına gelen internet illetine kapıldı
Kendinizi kandırmayın lütfen .
Eşinizin yaptığı şey aldatmadır,fiziksel boyutta olmaması fırsatını bulamadığındandır.
Neden boşanmadığınızı cidden anlamadım.
Çalışıyormuşsunuz,1 çocuğa mı bakamıyacaksınız?

Kafana vuruyor? Kendine mazlum istiyor bu adam.. Yapma cocuk mocuk kim ne derse desin yasin 29 yasli bile degilsin gunumuzde 40'li yaslarda bile bebek sahibi olanlar var.. 30lu yaslarda daha evlenmemisler ne yapsin o zaman?

Aldatmak sizin için illaki yüzyüze birşeyler yaşamak sanırım ama şunu söyleyebilirim o masum nitelendirdiğiniz sohbetler yatakodasında bitebilir gayette,o zaman aldatmış sayarsınız herhalde.
Çocuk konusunda şunu soyleyebilirim yazık size yazık,o minicik bebeğe yazık. Oğlunuzu binbir zorlukla büyütmuşsünüz yine aynı yollardan geçeceksiniz,değişen birşey olmayacak emin olun.

eşinin ikinci çocuğu istemesinin nedeni, seni daha çok zora sokmak ve çekip gitmeni engellemek... aklınca elini kolunu bağlamaya çalışıyor... sakın aynı hataya düşüp çocuk yapma..

İstedigi cevabi alamayinca kacan konu sahibi. Oysa şöyle bir sey bekliyordu. Ahh canim yap tabi kesin kocan sana baglanir hem internette konusmayla aldatma mi olur erkek adam yapar tabi
hayır öle bişey beklemiyorum işyerinde olduğum için cevaplara yetişemedim psikopat tipli biri keşke beni anlayan benle konuşabilen ayrılmak isteyince mantıklı düşünen şiddete başvurmayan bi kocam olsaydıda ayrılabilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…