• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK ZOR DURUMDAYIM LÜTFEN BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ ?

Yaş farkına takilmiyorum, siz reşit birisiniz ve istediğiniz kişiyle beraber yasayabilirsiniz. Sizin kararıniz ama hic kusura bakmayın o sizi seven kişi sizden habersiz falan hediye yollamadi. O hediye yollama cesaretini ona siz verdiniz. Muhtemelen çok aşık olmanıza rağmen çevredeki ilgiyi de kaybetmemek adına ilişkisini zaman zaman gizleyen, ya da kendisine ilgi duyanlara istemem yan cebime tavrı gösteren bir kadinsiniz. Yoksa kimse sevgilisi olan, başkasına aşık olan bir kadının evine büyük tepki göreceğini bildiği halde hediye mediye yollamaz. Bu kadın beni bu davranisimdan dolayı tefe koyar rezil eder diye düşünür yapmaz boyle bir şey. Bu hediye meselesi gayet egonuzu okşadi bunun tartışmaya açık yönü yok.

İftira attı falan diyorsunuz da ne gibi bir iftira, hadi adam sıkıntı , siz neden bu kişiyi unutamadiginiz halde başka biriyle sevgili olup o kişinin de vaktini ve ilgisini sömürüyorsunuz? Yoksa birileri ilgilenmezse ölecek hastalığına falan mi yakalandiniz?

Oha konuda kac erkek var? Biri hediyeleri alan oteki de beni aldattin deyip ayrilan mi? Kac kisiyi ayni anda idare ettiniz ustelik biri akraba

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 3 sene önce uzun zamandır tanıdığım ama hiç sevgili gözüyle bakmadığım biriyle ilişkiye başladım yakın akrabamız ama o 43 yaşında hiç evlenmedi şimdiye kadar o da bana çok aşık oldu bende ona her anımız her saniyemiz birlikte geçti üç yıl boyunca birlikte yemek yiyorduk birlikte yatıyorduk onun annesi babası beni çok istiyordu ama bi ablası ben hiç istemediği için sürekli ayırmaya çalışıyordu sürekli bunun için uğraşıyordu ama biz çok aşıktık sigarası alkolu her türlü kötü alışkanlığı olmasına rağmen onu çok seviyordum herkes sen nasıl bununla olabiliyorsun sana göre değil demesine rağmen çok seviyordum çünkü çok mutluyduk beni dünyanın en mutlu kadını yapıyordu bi gün bana sevgililer gününde hediye gönderdi beni seven biri bu da bu hediyeleri gördü ve beni aldattın diye diye beni affetmedi ayrıldık çıkıp gitti antalyaya aradan 6 ay geçti çok bekledim ama beni engellemişti sürekli soruyordu kuzenlerime ama hiç aramıyordu yazmıyordu bende onu unutmak için yeni bir ilişkiye başladım hiç sevmediğim halde devam ediyordum sonra aniden geldi karşıma çıktı beni sevgilimle birlikte gördü binbir türlü hakaret dedikodu iftira çıkardılar sonra karşıma çıktı her yerde bana sürekli sen o çocuğu sevemezsin sen onunla olamazsın o çocuk tipsizdir pazarda mı buldun gibi şeyler söylüyordu sonra yine yazıp arayıp yine aynı şeyleri sayıp hakaret ediyordu ben seni çok sevdim bize bunu nasıl yaptın deyip duruyordu ama içi yanıyordu hali şekli konuşmaları ailesine beni söyleyip bana saydırmaları hiç bitmiyor ama bana karşı susmuş şuan içim çok acıyor onu unutamıyorum yaşadığımız milyonlarca şeyi anıları gittiğimiz yerleri birlikte geçen her saniye aklımda dayanamıyorum sizce neden sustu benim için resmen ölüyordu karşımda tirtir titriyordu bensiz nefes alamıyordu nasıl susabiliyor ?

Al bir dua et kurtulduguna vakasi daha. Kizacagazim ne mal adam ve ailesi oldugunu cok iyi gormussun. Kurtulmussun onune bak allahin seversen

Basini okumaya basladim sonra yeni uye olduguna baktim devamini okumadim bile :işsiz:
Mune Mune abla bi goz atar o cevap verir konuya:63:

Her türlü kötü alışkanlığı var ama seviyorsun ?! Evlendikten sonra dayanamıyorum diye aglamayacaksan devam et .. ayrıca yaşlı başlı adam , sosyal hayatınız asla kesismeyecek ve çok sıkılıp mutsuz olacaksın ..gerçi çok da sağlıklı görünmüyorsun .. ben derim ki amcadan uzak dur ..

Benim kayınbabamla aramda o kadar yaş farkı var.
O yaştaki biriyle nasıl el ele yürüyorsunuz, sevgili oluyorsunuz anlayamadım.
Adamında senden ayrılası varmış yoksa neden çeksin gitsin aranızda geçen herşeyi anlatsın.
Böyle cahillik yaparsan bedelini büyük ödersin.
Kesin namusuna kaf söylüyor, bel altı vuruyordur.
Böyle adamlarla ilişki yaşanmaz bu sana ders olsun.

Ay ne çok seviyorsunuz kınamayı vallahi sisiyorum bu yorumların okurken. Olmuş bitmiş işte kıza da böylesi denk gelmiş aşık olmuş, size göre doğru değil diye ne yapsın atsın mi kendini?

Ayrıca alkol ve sigara alan herkes pislik diye bir şey yok, ne derece aldığı önemli sosyal iciciyse alkolik diyemeyiz adama. Yaş konusu dışarıdan bakınca sıkıntı gibi görünüyor ama bu toplumun dayatması biraz da, seni mutlu edecek şeyleri o adamda bulduysan kimse karışamaz, bu tamamen senin tercihin sonuçları da seni bağlar bu durumda.

Adam nasıl susuyor konusuna gelince de, bariz aldatıldığıni düşünmüş, onu ikna etmek için, yanlış anladığını izah edecek tatmin edici bir açıklama yapmadin mi? Yani aşık olduğum adam elin adamının yolladığı hediye yüzünden yanlış anlayıp gitse diğer adama dünyayı dar ederim, sevgilimi de ikna etmek için gerekirse yuzlestiririm. Bunları yapmadıysan hata biraz sende sanırım. Adam aldatıldığıni düşünüyorken bir de yeni ilişkiye başlaman hata üstüne hata olmuş. Tabi yine de ne yaşadığını sen bilirsin okuduğuma gore yorum yapıyorum

Yani 21 yasindayken 43 yasindaki biriylemi birlikte oldun :KK57: cok fazla yas farki Allahin sevgili kuluymussun adam ayrilmis senden bitmis zaten sonu olmayan birseymis erkenden bittigi iyi olmus yasina uygun mantikli birini bulursan daha iyi olur ask sevgi falan gcici seyler bunlar senin en faal oldugun zaman o ununu elemis elegini asmis olur olan yitip giden gencligine olur kusura bakma ama dogrusu bu önune bak unut o adami

aldatmadım sadece beni seven biri haberim olmadan bana hediye gönderdi o gördü
oohhh dibindede sıyır hemde yakın akrabanızmı 43 yaşındaki yakın akraban adama aşık oldun birlikte yattın aldatmadın ama hediye verecek seviyede başka bir ilişkinde vardı sana dönerde barışırsınz inşşallah ikinizde birbirinizi haketmişsiniz ama lütfen üremeyin :):KK14::KK14::KK14:

Ay ne çok seviyorsunuz kınamayı vallahi sisiyorum bu yorumların okurken. Olmuş bitmiş işte kıza da böylesi denk gelmiş aşık olmuş, size göre doğru değil diye ne yapsın atsın mi kendini?

Ayrıca alkol ve sigara alan herkes pislik diye bir şey yok, ne derece aldığı önemli sosyal iciciyse alkolik diyemeyiz adama. Yaş konusu dışarıdan bakınca sıkıntı gibi görünüyor ama bu toplumun dayatması biraz da, seni mutlu edecek şeyleri o adamda bulduysan kimse karışamaz, bu tamamen senin tercihin sonuçları da seni bağlar bu durumda.

Adam nasıl susuyor konusuna gelince de, bariz aldatıldığıni düşünmüş, onu ikna etmek için, yanlış anladığını izah edecek tatmin edici bir açıklama yapmadin mi? Yani aşık olduğum adam elin adamının yolladığı hediye yüzünden yanlış anlayıp gitse diğer adama dünyayı dar ederim, sevgilimi de ikna etmek için gerekirse yuzlestiririm. Bunları yapmadıysan hata biraz sende sanırım. Adam aldatıldığıni düşünüyorken bir de yeni ilişkiye başlaman hata üstüne hata olmuş. Tabi yine de ne yaşadığını sen bilirsin okuduğuma gore yorum yapıyorum
yakın akrabası43 yaşında size göre normalmi ?? ve kızn başka ilişkileride var alkol sigara en son sıkıntılar bence

Pardon da sizin sevmediğiniz biri nasıl hediye yolluyor? hadi yolladı onun nasıl haberi oluyor ki? hadi oldu ayrıldı falan zaten sizi başkasıyla da görmüş daha tutulur yani kalmamış ne yapacaktı tekrar dönecek miydi susacak tabi ne yapsın sen başkasıyla ilişkiye başladıysan ne yapsın. Sevmediğin biriyle neden çıkıyorsun ki zaten. Ayrıca 43 yaşında adam 3 sene seni neden oyaladı madem seviyordu da onu anlamadım bir an önce yuva kurup çocuk sahibi olmak isterdi kardeşi ne alaka aynı evde mi oturacaktınız sanki. Zaten evlenmeye niyeti yokmuş yaşı da büyük ileride sorun olurdu. Unutun gitsin.

Demek ki sana uygun biri değil bak alkolik biriymiş zaten .

Ayrıl karşına daha güzelleri iyileri çıkar kendine yazık etme

Şimdi o sigara, alkol kokuyodur. Napacaksın boşver.
Şimdi ben 31 yaşındayım benden 18 yaş küçük biri 13 yaşında. Akrabamız olduğuna göre de o yaşta gördüğüm biri. Nasıl ilerde onla sevgili olabilirim. Erkek veya kız olayım hiç fark etmez
.normal bir şey değil

Bi iliski goremedim bn anlattiginizdan... Goreceli bir durum ama askda lazim ama mantikda lazim be ... Hadi yas farkini gectim... Sevgililer gununde hediye geliyor sana nasil gectiki eline hediye demek sendede var ki birsey gelmis hediye... Kabul etmeye bilirdin mesela... Hadi hediyeyide gectik eee adam ickili biri.. . Nasil bir iliskiniz vardiki ... Seviosan birakacaksin o isleri dedinmi sen ... Senin icin duzelmeye calistimi...

Gezip tozmakla her ani birlikde yasamakla yetmiyo biraz da gelecegi dusunmek gerek ... Bari Gidenin arkasindan uzulme... Duzgun bir iliski mantikli bir hayatin olmasi dilwgiyle:KK200:

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 3 sene önce uzun zamandır tanıdığım ama hiç sevgili gözüyle bakmadığım biriyle ilişkiye başladım yakın akrabamız ama o 43 yaşında hiç evlenmedi şimdiye kadar o da bana çok aşık oldu bende ona her anımız her saniyemiz birlikte geçti üç yıl boyunca birlikte yemek yiyorduk birlikte yatıyorduk onun annesi babası beni çok istiyordu ama bi ablası ben hiç istemediği için sürekli ayırmaya çalışıyordu sürekli bunun için uğraşıyordu ama biz çok aşıktık sigarası alkolu her türlü kötü alışkanlığı olmasına rağmen onu çok seviyordum herkes sen nasıl bununla olabiliyorsun sana göre değil demesine rağmen çok seviyordum çünkü çok mutluyduk beni dünyanın en mutlu kadını yapıyordu bi gün bana sevgililer gününde hediye gönderdi beni seven biri bu da bu hediyeleri gördü ve beni aldattın diye diye beni affetmedi ayrıldık çıkıp gitti antalyaya aradan 6 ay geçti çok bekledim ama beni engellemişti sürekli soruyordu kuzenlerime ama hiç aramıyordu yazmıyordu bende onu unutmak için yeni bir ilişkiye başladım hiç sevmediğim halde devam ediyordum sonra aniden geldi karşıma çıktı beni sevgilimle birlikte gördü binbir türlü hakaret dedikodu iftira çıkardılar sonra karşıma çıktı her yerde bana sürekli sen o çocuğu sevemezsin sen onunla olamazsın o çocuk tipsizdir pazarda mı buldun gibi şeyler söylüyordu sonra yine yazıp arayıp yine aynı şeyleri sayıp hakaret ediyordu ben seni çok sevdim bize bunu nasıl yaptın deyip duruyordu ama içi yanıyordu hali şekli konuşmaları ailesine beni söyleyip bana saydırmaları hiç bitmiyor ama bana karşı susmuş şuan içim çok acıyor onu unutamıyorum yaşadığımız milyonlarca şeyi anıları gittiğimiz yerleri birlikte geçen her saniye aklımda dayanamıyorum sizce neden sustu benim için resmen ölüyordu karşımda tirtir titriyordu bensiz nefes alamıyordu nasıl susabiliyor ?
3-5 sene sonra amcam dedelik unvanı alacak körpecik yavrucağım boşver.

yakın akrabası43 yaşında size göre normalmi ?? ve kızn başka ilişkileride var alkol sigara en son sıkıntılar bence
Normal olduğunu söylemedim ki ben. Yakın akrabası olmadığını söylemiş. Uzaktan akrabalık bağı varmış. Ben tercih etmem 43 yaşındaki birini ama bilemeyiz ki belki başına gelmeden önce o da böyle düşünüyordu bir anda içinde buldu kendini. Herkesin hayatı aynı değil maalesef herkesin aldığı görgü, aile yapısı aynı değil. ben sadece kinayici ağır eleştirilere kızıyorum, yol göstermek yerine direkt sen öldün çık algısı var. Onun dışında üyeye zaten hatanın onda olduğunu söyledim.

Back
X