Çok yoruldum ve içimdeki korkuya engel olamıyorum

Kızını ve seni kastettim . Ama sana tavsiyem asla kızına karsı babasını kötüleme o zaman daha az etkilenir .
Yok mümkün olduğunca konu açılmıyor yanında .. hatta görüşmek istediğinde asla telefonunu acmasam bile kızımla görüşmek istediğinde açıyorum

Hepsi geçecek, her şey yoluna girecek. Bir kaç ay sonra geçmişe bakıp “ben ne güçlü kadınmışım, aferin bana” diyerek kendinizle gurur duyacaksınız. Az daha sabır... Allah yardımcınız olsun...

Ben küçükken komşumuzun bir oğlu vardı. Üç kızdan sonra oğlana kavuşmuş bir aile. Kızların istekleri hiç önemsenmezdi. Varsa yoksa oğlan. Bu çocuğa bir araba almışlar oyuncak. Çocuk vuruyor, kırıyor, oyuncağının kıymetini hiç bilmiyor. Bundan 30-35 yıl öncesinden bahsediyorum, oyuncaklar çok pahalı. Kızların üçünün ortak bir tane bebeği var, gözleri gibi bakıyorlar ona, kıymetli, alınmıyor onlara çünkü başka. Neyse, bu oğlan bu kadar vurup kırınca ablası dayanamadı aldı elinden arabayı. Çocuk feryat figan. Arabam da arabam, obenim, verin onu bana, istediğimi yaparım falan. Annesi girdi içeri, bir bağırdı kıza, ver çabuk o arabayı Yasin’ime (hiç unutmam adını!), kırarsa kırsın, oyuncak onun, alt tarafı bir oyuncak, kırılsa ne olur ki, bağırtıp ağlatma oğlumu dedi.
Eşiniz gibi erkekleri görünce oyuncağı elinden alınan Yasin gelir aklıma, onu koruyan, aman o üzülmesin de isterse tüm dünya kırılıp dökülsün, oğlumdan önemli mi diye düşünen anası gelir eşinizin anne babası gibileri görünce. Bazı erkekler o 2-3 yaşındaki Yasin’in yaşında takılıp kalıyor ve hiç büyümüyorlar. Anne babaları da öyle

Ay inşallah sağolun

Evet . Hatta bu olaylar olunca oğlum hayırdir ne oluyor diyeceklerine " olur ya ne var bunda " dediler . Yetiştirmek çok önemli . O yüzden elimden geldiğince kızımı düzgün yetiştirmeye çalışıyorum . Birşeyi yanlış yapınca yanlış olduğunu biliyor mesela , yada yalan söylemiyor

Tehdit edilmek çok kötü ya.
İşi gücü yok mu? Atılma korkusu olsun?
Hoş o zaman yine acısını yazarak çıkarır.
Tüm mesajları avukata bildiriyorsun değil mi?
Koruma talep edilemiyor mu?

Tehdit edilmek çok kötü ya.
İşi gücü yok mu? Atılma korkusu olsun?
Hoş o zaman yine acısını yazarak çıkarır.
Tüm mesajları avukata bildiriyorsun değil mi?
Koruma talep edilemiyor mu?
Uzaklaştırma var koruma da talep edilebilir de öldürecek haddeye gelince herhalde ,,, avukatim gelen bütün mesajların ekran resmine sahip ,sürekli irtibat halindeyim

psikolojik baskı yapıyorlar ki vazgeçip para istemiyorum yeter ki susun de diye.vazgeçmeyin.Bol sabır dilerim size.

Telefonlarını açmayın, mesajlarını okumayın ama saklayın.
Hiç eliniz kolunuz titremesin, böyle karaktersiz bi adamdan ayrılma kararı aldığınız için kendinizle gurur duyun. Dimdik durun.
Zaman herşeyin ilacı, inşallah güzel günler görürsünüz.

Söyledikleri laflara saçma sapan sorgulamalarına hakaret ve tehditlerine alınmayı kırılmayı korkmayı bırak önce.Yaşamış biri olarak söylüyorum inan bana geçecek hepsi ve hicbir şey yapamayacak sana senin evladınla yeni ve çok güzel bir hayatın olacak

Hakkınız olan her şeyi sonuna kadar alın.
Üzülmesi gereken siz değilsiniz. Aile olmayı beceremediği gibi ayrılmayı bile beceremeyen birinden kurtuluyorsunuz. Dilerim her şey gönlünüzce olur...

Cep telefondan komple engelleyin. Sikayetci de olun. Kiziniz ile ilgili durumlari avukatiniza bildirsin bu tutumunu sürdürecekse. Siz elbette ki anne ve babasiniz ama bu size istedigi gibi hakaret edebilir veya tehdit edebilir anlamina gelmez. Numarayi degistirin. Sizin yerinizde olsam koruma karari bile cikartirim bu durumda.

Evet bende düşünüyorum avukatimla görüşücem ne yapılabilirse onu yapicam ...
Kızıma ait bütün resim ve videoların olduğu hardiski de eve gelmiş almış ... Kızıma ait hiç bir ani kalmadı . İstesem hayatta vermez istemesem ilk adımları bile o hardiskte ... Konuşmaktan da anlamıo bunun için şikayetçi olunur mu bilmiyorum ama

Bu süreci bir atlatsaydim .. sanki hiç bitmeyecek gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…