Çok yoruldum ve içimdeki korkuya engel olamıyorum

Eselsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
778
550
103
34
Merhaba herkese ;
Çok yoruldum ve içimdeki korkuya engel olamıyorum ... Canım yanıyor karmakarışigim...!
Boşanma davası acilali bir buçuk ay oldu hemen hemen ... Ara karar falan alındı . Ben davam için avukata vekaletimi verdim herşeyi anlattım ona bıraktım kenara çekildim ... Uzaklaştırma kararı aldı ,çünkü tehdit ediliyordum. Adamın bu krizini atlatmak zor oldu bir de buna sinirlendi ! Sonra ara karar da velayeti de görünce benim çocuğumu özlediğim zamana devlet karar mı verecek ben istediğim zaman görürüm kimse de karışamaz dedi o zaman hiddetlendi ... Tehdit ,hakaret , küfür ... Ardı arkası kesilmeyen ithamlarla ,zaten sıkkın olan canımı daha da sıktı ...
Nafaka davası açmış bunu problem etti ben para falan vermem kızıma hesap açarım ,oraya biriktiririm ,ona yapacağıma kimse karışamaz dedi ... Yalnız bunları yazıyor ama ben cevap vermiyorum verirsem daha da azitacak çünkü !
Şimdi de icra gitmiş (nafakayı ödemedihi için ) .. iki eli yakamda olacakmış hem bu dünyada hem öbür dünyada .
Ne kadar da haklı kendince ,ne kadar da emin haklı olduğundan !
Dayak attı sustum haklı ya , yalan söyledi kandım inandım ortaya çıkınca da normal insan gibi hayırdir ne bu şimdi dedim bağırdı küfretti kapı cam kırdı sustum haklı ya ! 3 yaşında kızım var Allah bağışlarla inşallah o babasının yanında olsun aynı evde olsunlar mutsuzsam ben mutsuz olayım dedim küçük şeyleri görmezden geldim büyük şeyleri de affettim hem de her defasında ... Şimdi affetmedim die die suclu oldum .. kötü gün de yanında olmayan karısı oldum !( Halbuki bütün kötü günlerinde yanında olup ,iyi gününde yapmasaydin olan karısı olarak )
Şimdi elim ayağım titriyor bunu yazarken ... 6 yıllık evliligimde dar günümde ,mutlu günümde bir kez bile arayıp hal hatır sormaya anne babası şimdi sürekli arıyor ... Yaklaşık üç gündur ... Bu dava neyin nesiymis ( boşanma davası değil bahsettikleri ) tazminat davası . Ne paragozmusum , derdim neymiş , ne yapmaya çalışıyor muşum ...
Hatta kp bana " dayak mı yedin evine mı bakmadı aç mı kaldın ne yaptı dedi " hepsini de yaptı dedim ..dayak yedim evet ,elimde avucumda ne varsa disimle tirnagimla yapmaya çalıştığım şeyleri aldı götürdü nereye gittiği belli değil ... Aç kalırdım ama buna müsade etmeyen bir ailem ve sürekli evlendigimiz günden beri çalışan bir ben vardım ...
Neden darp raporu almamisim ya . Hastaneye gittik bildiğiniz belim yamuk şekilde yürüyorum çünkü düz durmak mümkün değil ... Kendisi dedi ki yerde eğik bişey alırken açık olan pencereye geldi beli ... Doktor da et ezilmesi var dedi yolladı on beş gün sabahlara kadar uyuyamadım sancidan .
.bir sabah işe gidecek kalktı çıktı evden beş dk geçmedi geri geldi araba çalınmış yok dedi iki damla da göz yaşı gözünde ... Sonra yalan olduğu ortaya çıktı satmış , ardından bitmeyen borç öncesinde ödediklerimizi saymiyorum bile ...
Şimdi içim çok dolu yazıyorum ama anlatabiliyor muyum bı fikrim yok ... Canım çok acio aradıklarında , mesajlarını gorduklerimde elim ayağım titriyor . Deliricek gibi oluyorum bazen ! Ben ne yaptım niye böyle oldu anlamıyorum .

Anladigi dilden konusmak lazim. Dis gosterin biraz cok sinmeyin. Ha can guvenliginizi de tehlikeye atmayin. Bi de bebeginiz varmis. Bu deli adamlarin ne yaapcagi belli olmuyor. Kizinizi yalniz birakmayin onla. Bi ikinci kisi olsun hep yanlarinda. Kv kp guvenmez insan ama gene adamin napcagi belli degilse eger onlar bari engel olur delirir falansa.. cocuk buyudukce uzaklasir zaten bence o babadan.. ne bileyim ben cocuk acisindan dusundum hep su an :/ insanin evladindan kiymetli ne var. Ve en kiymetlimizi delinin tekine al ozlediysen gor diye teslim edemeyiz. Dikkatli olun..

O seni yıldırmaya çalışıyorsa sen de yıldırmaya çalış her attığı mesajı her tehditi üşenme şikayet et. Böyle giderse çocuğu görme hakkının tamamen elinden alınabileceğini anlasın. Bir de dava yeni başlamış bir buçuk ay daha içi soğumamıştır itin. Yavaş yavaş alışır boşanma düşüncesine sen moralini bozma. Telefonlara cevap verme mesaj atsın ki elinde kanıtın olsun her dediği için. Çocuğu alma tehditlerine hele hiç kanma benim anladığım böyle sorumsuz adamlar al bak o zaman desen kaçıyorlar çocuk sorumluluğundan. Senin çocuğa kıymet verdiğini bildiği için atıp tutuyor böyle. Sakın sinme ezilme kardeşim işin büyük kısmını başarmışsın çabucak davan da biter inşallah

Ona vereceğiniz en büyük ceza hiç kale almamak cevap vermemek olacaktır. Bırakın delirsin ne isterse yazsın zaten sizin işinize yarar yazacağı tehditler vs. Hiç oralı olmayın da kudursun pislik. Akışmış tabi hep affedilmeye beyimiz

KV kp in umrunda değil . Onların tek derdi dava üstelik de tazminat davası ... Çok paraları varmış da peşine dusmusum . Kızım dan daha kıymetli daha değerli birşey yok . Benim aile olma yuva kurma hayallerimi de mahvetti

Evet alıştı . Sürekli de bunu yapmadigimi affedilmedigini ve affedilmeyecegini anladıkca kuduruyor ... Ve bunu bana aksediyor sürekli

İnşallah Allah razı olsun . Yazdıklarını sürekli avukatıma veriyorum çok iyi çıktı avukatim ben hiç birşey demeden herşeyi halletti . Elindeki kağıt 300 liralık bir nafaka icra kağıdı delirme sebebi bana iki.elimde yakamda demesinin sebebi . Ama paragöz benim . Ben avukata kizimdan başka birşey istemiyorum diyerek gittim o da o zaman o adam seni sıttin sene surundurur dedi

Numaranı değiştirmek zor olmamalı.
Ayrıca ziynet davası da aç bu yobaz herife!
Yok numara değişikliği kızım için yapmıyorum o zaman da kızımı benden kaçırıyor der . Ya aslında çok istiyorum engelledim de aramalarını ama mesajlarını kesmiyor başka şekilde ulaşıyor .

Muhattap olmayın. Bırakın kendi pisliğinde boğulsun. İlahi adalet elbet tecelli eder
Zaten Şu mübarek ayda Rabbime sığınıyorum . O biliyor herşeyi . Onların ne düşündüğü ne dediği benim kim olduğumu neler yaşadığımı , ne mücadeleler verdiğimi değiştirmez

Avukatın haklı adam edepsiz sen gururlu davranır fedakarlık yaparsın anlamaz alttan alıyorsun sanıp iyice tepene binmeye çalışır. Al nafakanı tazminatını hakkını bırakma onda

Asla çekinme
Al hakettiklerini

Paragoz oldum , derdim para olmuş falan
Hiiiiiiiç önemli değil hiç
Sora üzüntün geçtikten sora kafanı taşlara vurursun maddi bişeyler alamadım die
İnsan boşanma aşamasında anlayamıyo
Sen yine iyi bile anlamışsın

Hiiiiiiiç önemli değil hiç
Sora üzüntün geçtikten sora kafanı taşlara vurursun maddi bişeyler alamadım die
İnsan boşanma aşamasında anlayamıyo
Sen yine iyi bile anlamışsın
Aslında bende anlamadım avukatim bu şekilde olması gerek dedi

Cevap bile verme kendinkebdşbd kudursun köpek gibi .
Eğer çok rahatsız ederse mesajlarını da mahkemede delil olarak sun .
Bu Günler'de gececek ama davandan vazgeçme sonuna kadar sarıl .

Cevap bile verme kendinkebdşbd kudursun köpek gibi .
Eğer çok rahatsız ederse mesajlarını da mahkemede delil olarak sun .
Bu Günler'de gececek ama davandan vazgeçme sonuna kadar sarıl .
Çok yiprandim ,yıprattılar .. bugunlerde geçecek ,evet çok sık duyuyorum .inşallah ve umarım öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…