Çok yoruldum ve içimdeki korkuya engel olamıyorum

Hakkınız olan her şeyi sonuna kadar alın.
Üzülmesi gereken siz değilsiniz. Aile olmayı beceremediği gibi ayrılmayı bile beceremeyen birinden kurtuluyorsunuz. Dilerim her şey gönlünüzce olur...
Kendimi suçlu hissetmem için kızımı kullanıyor . Çok uzun yıllar sende kalacağını mı zannediyorsun alicam kızımı diyor ama bir aydır iki kez gorus günü var hatta bu pazar da günü ama gelmedi

Zaafimi kullanıyor iki lafindan biri kızımı almak olacak diyo ... Nasıl olurda bu kadar haksizken ki bunu bilmesi gerekir , hakliymis gibi sürekli benim üzerime gelebilir . Hadi o hatasını bilmiyor hata yapan hata die yapmaz onu zaten de .anne babası dışarıdan bir göz olarak demez mi insan evladının yanlişjna ...

Telefonunu engelleyin hiç cevap yazmayın, tehdit ve hakaretlerin çıktısını alın avukatınıza verin. Ve danışın ne yapmanız gerektiğini. Sakın korkmayın işiniz var, aileniz yanınızda ,kendiniz uyanmış ve farkındasınız. Defalarca olmuş bu ve bir de başka başka sorunlarınız var. Bu düzelecek gibi değil lütfen kendinize kötülük etmeyin.

Kızınızı da alamaz, hem maddi hem manevi zayıf biri olduğunu, kızınıza bakacak güçte olduğunuzu söyleyin. Anne isterse ve maddi durumu yeterliyse çocuğu annesine verirler genelde.

Sakın ama sakın haklarından vazgeçme bi kere kızın için. O nafakayı da tazminatını da al sana kim ne derse desin.. o sana yaptıklarının karşılığını ödeyebileceğini mi sanıyor? Sürünsün onun canını eeeen güzel parayla yakardın malum paragöz herif, aynen de devam et sürünsün mahkemelerde isteyen istediği kadar arasın oğlunuza bana yaptıklarını sorun bana tazminat dava falan sormayın de. Canını hiç sıkma bence konu sahibi dikkatli ol dışarı çıkarken filan kendini koru hatta yaşadığın yeri değiştir ortak hiç bi tanıdığınıza da taşındığın yeri söyleme bu adamdan her şey beklenir.

Kızınu falanda almak istemiyor aklınca seni korkutuyor bi kere kızı için ölen biten herif görüş günü görmeye gelmez mi? Yemeyin sakın bişey yapamaz

Kızınızı da alamaz, hem maddi hem manevi zayıf biri olduğunu, kızınıza bakacak güçte olduğunuzu söyleyin. Anne isterse ve maddi durumu yeterliyse çocuğu annesine verirler genelde.
Herşeyi yapıyorum bu defa da ben sustukca azitiyorsunuz dio . Halbuki yaptığım hiç birşey yok süreç bu şekilde ilerliyormus ekstradan ben böyle yap demedim yada böyle olsun demedim ara karar da verilen nafakayı ödemeyince icra gitmiş bu tantana yapısı da ondan şimdi .

Sadece görüş günlerinde telefonunuzu açın. Hattınızı değiştirin. Artık onun ne söylediği yada söylemediği önemli değil. Kanun var,yasa var böyleleri ancak tehdit eder bir halt yiyemez merak etmeyin

Bakacak güçte biri olmadığını mahkemede söyleyin. Ona değil.

Kızınu falanda almak istemiyor aklınca seni korkutuyor bi kere kızı için ölen biten herif görüş günü görmeye gelmez mi? Yemeyin sakın bişey yapamaz
Bugün de görüş günü , resim isityorum bahanesi ile attığı mesajlar rahatsız ettiği mesajlar bugün yok ... Telefon ile görüşmek istediğini söyledi kızım için kabul ettim açtım hatta ben aradım geri verdim kızıma kızım konuşmak istemedi neden kapattın die yaygara kopardı gene . Çocuk konuşmuyor ne yapabilirim dedim

Arsızlığı ele almış iyice. Sizi sindirdi ya güya. Dik durun zamanla o parayı da verecek söke söke, sizi de rahat bırakacak. Sadece görüş günleri telefonu açacağınızı söyleyin. Kapıya gelirse de o günlerin haricinde polis çağırın. Muhatap olmamak önemli

Bakacak güçte biri olmadığını mahkemede söyleyin. Ona değil.
Evet onu da dedik ... O zaman da benim maaşım seninkinden yüksek , mahkeme bana verecek dio ... Borcum boyumdan aşkın ,bitsede çıkıyor kökü var deniyor da

Evet onu da dedik ... O zaman da benim maaşım seninkinden yüksek , mahkeme bana verecek dio ... Borcum boyumdan aşkın ,bitsede çıkıyor kökü var deniyor da
Maaşın yüksekliğine bakmaz ki tamamen hem çocuğa da sorarlar. Sizi isterse de vermezler

Yok mümkün olduğunca konu açılmıyor yanında .. hatta görüşmek istediğinde asla telefonunu acmasam bile kızımla görüşmek istediğinde açıyorum
En Güzeli daha az etkilenir Bir de ailenizin kızınıza karsı olan tutumu da önemli . Onlarında onu dışlamaması gerekir .

Kapıya gelme şansı yok önceden bunun tehdidini çok yaptı uzaklaştırma aldik ondan sonra da gelicem çok dedi evimde kalicam sizden uzaklastirmam benim evden değil salak salak konuşup durdu ... Saldirip duruyor sürekli

En Güzeli daha az etkilenir Bir de ailenizin kızınıza karsı olan tutumu da önemli . Onlarında onu dışlamaması gerekir .
Bugün ikinci görüş günü ama görmeye gelen falan yok ... Ben iletişimi kesilsin istemem ama maalesef öyle bir kaygısı yok

Maaşın yüksekliğine bakmaz ki tamamen hem çocuğa da sorarlar. Sizi isterse de vermezler
İşte bunları benim bilmediğimi düşünüyor daha önceki hatalarını bu şekilde kabul etmiştim kizimdan ayrılmak korkusu yüzünden

Bugün ikinci görüş günü ama görmeye gelen falan yok ... Ben iletişimi kesilsin istemem ama maalesef öyle bir kaygısı yok
Sizle karşılaşmamak için büyük ihtimal . Olay daha yeni ya ondan ilerde gelir .

Kendimi suçlu hissetmem için kızımı kullanıyor . Çok uzun yıllar sende kalacağını mı zannediyorsun alicam kızımı diyor ama bir aydır iki kez gorus günü var hatta bu pazar da günü ama gelmedi

Kızına çok meraklı olsaydı görürdü zaten. Amacı sizi korkutup huzursuz etmek sadece. Zaten alamaz da çocuğu. Hiç bunları düşünüp kendinizi sıkmayın. Güçlü bir kadınsınız, güçlü durun hep. O da vazgeçecek elbet sonunda.
Hiçbir şey için de suçlu hissetmeyin. Kızınızı, onu size karşı kullanan bir adamla büyümekten kurtarıyorsunuz. Siz güçlü durursanız her şey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…