böyle ilişkiler bana çok soğuk geliyor ama bazılarına normal gelen bubizde 7 yıldır birlikteyiz herzaman iletişim içindeyiz aynı şehirde olduğumuz halde, belkide karakteri öyledir ama ben böle biriyle yapamazdım
yaw o nası bı babaanneymıs ama ya... 80 yaş nıvea bb krem... gercekten ılgınc..
ayrıca erkek arkadsının tavrıda cok uzucu ben olsam bnde uzulurdum.. hic usteleme. sen yıne ıyı sabırlısın valla.. ben o babaanneye 1 dk daha katlanamazdım....
ya yemin ediyorum böyle insanlar insanı fıtık edip genç yaaşında hayatından bezdirirler... böyle hayat mı geçer arkadaş.... altı üstü bi kremi sorun yapan 80 lik bi kadın... boş şeyler için üzen saçma saçma konuşan bi sevgili....üstelik farklı bi şehirden kız onun için geliyor onun şu yaptığına bak.... canım inan sen hasta olursun bu ilişkiyi böyle devam ettire ettire.. yani bu krem örneği küçücük bast bişi.... diğer her sorunu böyle çözen yada çözmeye bile çalışmayan bi insanla erkenden yaşlanılır bee.... ay ben sinir oldum bu konuya valla senin halin nedir acep.... yine sen bilirsin elbet ama böyle soğuk bi ilişki evlilkte de böyle devam eder.... şimdi sana bir söz söylicem..... İNSAN SEVME HİSSİNİ İSRAF ETMEMELİ.....KİM NE KADAR SEVİLMEYE LAYIKSA ONU O KADAR SEVMELİ ................ NECİP FAZIL.....
mesaj attım mesay attı günaydın dedim iyi günler dedi kısımlarını geçtim de
anlamadığım şu
kadının bb krem istediğini bilip, gördüğünde ona almamak,
ayrıca bir de açıp göstermek
ciddi basiretsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?