Çok Yoruldum... Nefes Alamıyorum :(

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
İlişkim hep sorunlarla ilerliyor zaten en büyük sorunum ilgisizlik..
cumartesi-pazar erkek arkadaşım ile görüştüm tabi aynı şehirde değiliz onun olduğu sehire gittim hem onunla görüşmek hemde arkadaşlarımı görmek maksadı ile
pazar günü erkek arkadaşımın babannesine uğradık
erkek arkadaşımı babannesi büyüttü babası yurt dışında yaşıyor anne vefat etti:2:
herneyse babanne uzun zamandır reklamlarda gördüğü nivea bb krem'i arıyordu bende geçen bir markette promosyonda gördüm aldım
bu arada babanne 80 yaşında
babanneye gösterdim fondöten yapısında olduğu için beğenmeyeceğini düşündüm
aaa güzelmiş falan dedi nerden aldığımı sordu bende söyledim
daha sonrasında bi kaç saat sonra dışarı çıktık ve ben 6 gibi tekrar oturduğum şehire dönmek için yola çıktım
otobüsteyken erkek arkadaşım msj atmış babanne şimdide sana takmış durumda niye o kremden ona da alırım dememişim vermek isteyen insan elindekini de verir falan demiş inanın biliodum istediğini ama 80 yaşındaki kadın napsın fondöteni dedim kendi kendime açıkçası elimdekini bırakmak ta istemedim kullanılmış şeyi vermek pek hoş kaçmaz diye
sonra aradım erkek arkadaşımı ve ne olduğunu sordum
babannemi bi ara istersen dedi
babanneyi aradım dedim sen bana kızdınmı yoksa ben sana alırım babanne özür dilerim akıl edemedim dedim
yok alma istemem ben zaten x arkadaşıma sipariş ettim o bulmuş almış dedi
bende babanne bende alırım bulunsun sende dedim
alma yollama atarım çöpe hadi iyi akşamlar diyip resmen yüzüme kapadı
daha sonrasında erkek arkadaşımı aradım çok sinirlerim bozuldu üzüldüm resmen derdimi anlatmaya çalışıyorum tamam tamam diyor sonra konusalım diyor meğersem beyimiz arkadaşlarıyla oturuyormuş müsait değilim dedi bende kapattım sonrasında msj attım
benim canım sıkkın sen arkadaşlarının yanından kalkıp 5 dk konusmuyorsun dedim
beni kızdırıyorsun diye msj atmış
bende bir daha msj atmadım o da atmadı dün saat 5 te msj atmış geçtimi sinirin diye
bende anca mı aklına geldi sinirli olduğum dedim
sonra hala trip mi atacaksin sinirlerin yatışsın diye aramadım dedi
bende yoruldum artık sevgisizliğinden ilgisizliğinden şefkat yoksunu davranışlarından yaptığım en ufak bir hatada yaptığım iyi olan herşeyin unutulmasından dedim cvp gelmedi
bu arada babannesi zatüre geçirdiğinde 1 hafta yanında kaldım hastanede
bu msjın üstüne de cvp gelmedi
dün gece 11 de msj atmış uyudunmu diye
bende hayır yazdım
ne yapıyorsun yazmış
bende dizi izledim int.ten uyuycam yazdım
oki iii geceler yazmış
bende sanada yazdım
sonra sen benden ümidi kestin anlaşılan yazmış cvp yazmadım (sürekli bu ilgisizliğinden ve biraz olsun değişmemesinden şikayetçiyim ümidi kesmek o mana da)
neyse sabah günaydın diye msj atmış
bende aradım sms hakkım dolmuş haberin olsun diye hımm tamam diyip kapadı bu saat oldu ne arayan var ne soran
ya anlamıyorum artık
cidden içim nasıl acıyor bilemezsiniz neden diyorum kendi kendime istediğim tek şey biraz ilgi biraz sevgi
aynı yerde çalıştığım bir arkadaşım iş çıkışında kız arkadaşına ulaşamadı diye kıyametleri kopardı onlarda ayrı şehirlerdeler evi ile iş yeri arasında karanlık bir yol varmış ordan geçerken tedirgin oluyorum dedi mazeret olarak
ben hergün işe yürüyerek gidip geliyorum bir kere aramadı bu sefer kendimi kötü hissediyorum
gün içerisinde ikiside çalıştığı halde defalarca 1-2 dk da olsa konusurlar 8 yıldır beraber oldukları halde
bizse toplasan koca gün 10 dk anca konusup 4 defa anca msjlaşıyoruzdur

kızlar cidden çok canım sıkılıyor inanın kulaklarım uğulduyor sabahtan beri
çok uzun oldu kusura bakmayın üşenmeyip okuyan yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

böyle ilişkiler bana çok soğuk geliyor ama bazılarına normal gelen bu bizde 7 yıldır birlikteyiz herzaman iletişim içindeyiz aynı şehirde olduğumuz halde, belkide karakteri öyledir ama ben böle biriyle yapamazdım

yaw o nası bı babaanneymıs ama ya... 80 yaş nıvea bb krem... gercekten ılgınc..

ayrıca erkek arkadsının tavrıda cok uzucu ben olsam bnde uzulurdum.. hic usteleme. sen yıne ıyı sabırlısın valla.. ben o babaanneye 1 dk daha katlanamazdım....

bana da tuhaf geliyordu ama artık sürekli söle yapma böle yapma demekten öyle yoruldum ki ben işin içinden çıkamıyorum kabullendim

nivea bb krem hiç bişi değil bu yaz sonu kredi çekip göz altı torbalarını aldırmayı düşünüyor sen düşün artık ayaklarından problemli ama gezemiyorum diye dert yanıyor ayda 1 kere anca görüşebilioz dışarı çıksak niye beni de çıkarmıyorsunuz diye trip yapıyor sonrasında

ya hadi yaşlı diyip katlanılırda erkek arkadaşımın yaptıklarına asıl katlanamıyorum

ya yemin ediyorum böyle insanlar insanı fıtık edip genç yaaşında hayatından bezdirirler... böyle hayat mı geçer arkadaş.... altı üstü bi kremi sorun yapan 80 lik bi kadın... boş şeyler için üzen saçma saçma konuşan bi sevgili....üstelik farklı bi şehirden kız onun için geliyor onun şu yaptığına bak.... canım inan sen hasta olursun bu ilişkiyi böyle devam ettire ettire.. yani bu krem örneği küçücük bast bişi.... diğer her sorunu böyle çözen yada çözmeye bile çalışmayan bi insanla erkenden yaşlanılır bee.... ay ben sinir oldum bu konuya valla senin halin nedir acep.... yine sen bilirsin elbet ama böyle soğuk bi ilişki evlilkte de böyle devam eder.... şimdi sana bir söz söylicem..... İNSAN SEVME HİSSİNİ İSRAF ETMEMELİ.....KİM NE KADAR SEVİLMEYE LAYIKSA ONU O KADAR SEVMELİ ................ NECİP FAZIL.....

canım nasıl yorulduğumu tahmin bile edemezsin inan ağlamaktan dua etmekten düzelsin diye Allah'a yalvarmaktan yoruldum
3 hafta önce zona çıkardım stresten bir kere sormadı ben en sonunda bağırınca yeter diye sormaya başladı
oof biliyorum yine yanlış insan ve kaybedilen kocaman bir zaman olucak hayatımda
oysaki ben sadece sevmiştim
kendimeden bile çok belki..

Bence ilişkinizi başka ilişkilerle kıyaslamayın. Herkesin ilişkisinde mutlaka canını az çok sıkan bir şey bulunur. Mükemmel insan var mı ki mükemmel ilişki olsun? Önemli olan bu ilişkinin sizi mutlu edip etmediği. Eğer anlaşılmadığınızı, takdir edilmediğinizi, sevilmediğinizi düşünüyorsanız ve yeterince çabaladığınıza inanıyorsanız bırakın gitsin. Yok, ben hazır değilim ya da çok seviyorum, hala ümidim var diyorsanız, bence, talepkar davranmayın. Olana razı olun. Geçimsiz davranmayın. Davranış değişikliği ilişkinize de size de nefes aldıracaktır.
Babaanne konusundaysa, bildiğiniz gibi yaşlı insanlar çocuk gibi, takıntılı hassasiyetlere sahip olabiliyor. Kadıncağız uzun zamandır bu kremi almak istiyormuş, sizinle de paylaşmış, haberiniz varmış yani. Şimdi bu durumda ''bak, ben kendime aldım bir tane'' demiş gibi olmuşsunuz. Ona alınmıştır. Siniri geçince konuşursunuz, gönlünü alırsınız.
Kendinizi bir çıkmazdaymış gibi kahretmeyin. İlişkilere öğrenmek, gelişmek, mutlu olmak için giriyoruz. Derbeder olmaya lüzum yok.

başka ilişkilerle kıyaslamıyorum aslında benim mutlu olacağım da bu kadar ufak şeyler bunu anlatmaya çalışıyorum
mutsuzum bu ilişkide artık düzeleceğine de inanmıyorum 1 yıldır aynı olan insan her uyarımda sadece 1 hafta değişebiliyor
ondan gidememin tek sebebi onu gerçekten seviyor olmam yoksa beni bağlayan başka hiç birşey yok artık

krem mevzusuna gelince :
ben babanneye de alırdım sorun değil ama fondöten bildiğimiz
kullanmaz diye düşündüm

Babaanneye hayret ettim ama 80 yasinda naparsinn... Keske o istedigi kremi aldiginda onada alsaydin sonucta onu istedigini önceden biliyordun

Eger bu sogukluk yeni degilse zaten kisiligi öyledir ama eger önceden cok ilgilide simdi böyleyse bazi seyler kopmus demektir takma bukadar akisina birak bnce

sen dusunememissin ama babaanne biraz hakli gibi bunu al diyebilirdin ama akil edememissin,
sevgilinlede sevgili oldugunuza eminmisiniz ? cok mesafeli geldiniz bana hani yapis yapis olunda demiyorumda,
boylede buzdolabi gibi.--:26:

babane çöpe atarım demiş oraya kadar okudum sonra sınır oldum

dvm edemedim ya gıtsın alsın bb krem fırması senınmı sadesanamı satıyorlar

gitsin alsın ben olsam bıda aradım babane şimdi baktımta buruş buruş cilde ıyı gelmıyormuş bu krem deyıp kapıtırım

babaanne kaynanalığa aday galiba süper babaanneye bak sen.... bb kremi nemlendirici krem sandı galiba
ilişkine gelince sen çok sabırlı bile davranmışsın buda sevginden tabiki ama sevgini bu derece zedelemesine izin verme....

Babaannenin olayı ayrı zaten de benim dikkat ettiğim erkek arkadaşının davranışları..

Hadi kadın patavatsız diyelim, erkek arkadaşın diyemiyor mu babaanne tamam aklına gelmemiştir ben sana alırım büyümesin olay gibilerinden..

Ayrıca yazıyı okurken ben bile sinir oldum erkek arkadaşının ilgisizliğine..

böyle şeyler çok yorucu.. 2 saat duramaz insan aramadan sormadan, ne rahatlık bu erkeklerdeki ya..

Bu gibi durumlarda hep böyle ilgisizse iyi düşün bu durumu derim..

Zaten uzaktan ilişki yürütmek zordur yaşadım biliyorum.

Sabrım var diyorsan buyur devam et ama yıpranan sen olursun ben bunu gördüm malesef..

merhaba recheelcim,

erkek arkadaşınızla babaannenizin arasında farklı bir bağlılık durumu olduğunu düşünüyorum, çünkü babaanne onu büyütmüş,bağlılıktan çok "bağımlılık" bile olabilir hatta. bu yüzden babaanne torununu başkalarından kıskanıyor olabilir.erkek arkadaşınız da babaannesine çok düşkün olduğundan üzülmesi onu sinirlendirmiştir.bence saçma sapan bir bahane "bana neden kremi vermedi".daha şimdiden böyle saçma saçma şeylerle karşınıza çıkılacaksa ben sizin o kişiyle evlenmeye kalkıştığınızı filan düşünemiyorum. dünyayı dar eder size o babaanne ve torun.zaten mesafeli bir ilişkiniz varmış. bence siz hiç kendinizi üzmeyin, bu ilişkiyi sonlandırmak kafanızın rahat etmesini sağlar.ben devam etmenizi tavsiye etmem açıkçası.ayrıca kendinizde de "ben mi hata yaptım" diye suç aramayın. daha fazla da üzülmeyin derim

80 yaşında kadın bb krem istiyor, elindekini vermeyince de suratına telefon kapatıyor. Güler misin ağlar mısın?

babannede harbi kaynanalık yapıyor şimdiden sana
erkek arkadaşında çok ilgisiz
bilmiyorumki ne denir

mesaj attım mesay attı günaydın dedim iyi günler dedi kısımlarını geçtim de

anlamadığım şu

kadının bb krem istediğini bilip, gördüğünde ona almamak,
ayrıca bir de açıp göstermek
ciddi basiretsizlik

Bu babannenin benzer modeli de benim yengem. Alıngan insanla ömür geçmez. Evlenirseniz de beraber oturmak isteyecek. Şimdiden gezmelere bile geldiğine göre. Sevgilin de umursamıyor nasılsa beni bırakmaz diye. Bunlardan bir yol olmaz sana.

yorumlarınız için teşekkürler kızlar hala nasıl yapacağıma ne yapacağıma karar vermiş değilim çok yoruldum bu bi gerçek ama oooof offf bilmiyorum işte

canım ben içeriğini internetten okudum yorumlara falan baktım fondöten benzeri bişi diyince aldım bilerek ona da gösterdim o nemlendirici zannediyordu bi de kırışıklık görünümünü azaltır falan diyor ya reklamda mucizevi etki falan o normal krem zannediyordu fondöten gibi bişi olduğunu görünce hani bi görsün ne olduğunu bilsin diye gösterdim yoksa kaç paralık şey alırım tabi lafını bile etmem :26:

Canim bence burda konu babanne degil,kadin zaten 80 yasinda hadi o bir sekilde idare edilir cocuk gibi oluyor bu yasta insanlar onun dediklerini kafana takma gul gec.istersen gonlunu de alirsin slkma canini.
Asil mevzu erkek arkadasin gercekten cok ilgisizmis.hani yazmis ya mesajda 'sen benden umudu kestin' hakikatten oyle umut kesilcek cinstenmis kusura bakma.
O 3-4 mesaj nedir ya ici bombos kupkuru mesajlar.bence senin beklentilerini karsilayacak biri degil.bak simdiden mutsuzsun.ilerde duzelcegini falan dusunmedim ben burdan bakinca.etrafindaki iliskilere giptayla bakar hale getirmis seni.beklediklerinde cok fazla degil bir iliskide olmasi gerekenler.bence senin sevgini haketmiyor.devam edersen mutsuz olursun gibi geliyor bana arkadasim nacizane fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…