Ne oluyor bu erkeklere ?????
Dunya tersine donmus resmen......
Eskiden kadinlar aman isi olsun, meslegi, parasi iyi olsun ,evine baksin derlermis ,simdi bu durum tersine donmus, kadin erkek ,erkekde kadin olmus.....
Simdi bakiyorumda hemen hemen cogu erkek evlenecegim insan meslek sahibi olsun eve para getirsin ve bende onu istedigimgibi kullanayim..
Yani kisacasi es degil ,sirtina semer vuracak essek ariyorlar(tabirim icin cok ozur dilerim) okadar cok duyuyor ve goruyorum ki boyle seyleri ister istemez cildiriyorum..
Nasil bir zihniyettirki bu? hem esini koparip yanina getireceksin ,hem sutunden, hem yununden ,hem derisinden faydalanacaksin ,tabi sirf kendi olsa iyi birde ailesine faydalandiracaksin ..
Sonrada o insan yeter degince ? SEN NANKORSUN ,FESATSIN ,KIYMET BILMEZSIN deme hakkini kendinde bulacak ...
PES DIYORUM Canim bukadar yorulmus olman cok normal ,asil normal olmayan bugune kadar bunu yeni farketmen..
Yani en basinda bir, iki ,uc derken bunu anlayip donmemen ..
Cok iyi niyetlisin ,cok fedakarsin ...
Bircok insan onu buyuten yillarca emekveren okutan ilgilenen ailesine bile yapmaz bu senin yaptigini..
Simdi benim anlamadigim,butun bunlari senin karsilamanin ,basta kocan olmak uzere, sonra ailesi olacak o kan emiciler , bunu senden istemelerinin hak oldugunu dusunulmesi..
Tum yorumlarda da dendigi gibi ipleri bastan vermissin ve onlarda tutmaya hic cekinmemis malesef ..
Simdi dizginleri elinde tutmaya calisiyorsun ama artik sendende giden gitmis zaten..
Cok uzgunum canim boyle insanlarin sayisi gun gectikce artiyor ,hatta oyleki selam versen daha sen ne oldugunu bile anlamadan , hic cekinmeden sirtina biniveriyorlar....
Tecrube sabittir...
Bundan sonra degisirmi ?
Hic sanmam canim ,belki ufak tefek degisiklik olabilir, ama bir insanin kararkterini ailesi olusturur ve bastan o insan ailesinden farkli gibi gorunsede sonradan ozune donuverir ....
Birde sana ben bastan sana soyledim sen bilerek geldin deyiverir..
Yani daimi haklidir kendince, o herseyi anlatmistir icinde, ama karsisindaki anlamimissa onun sucudur...
Ah canim ne olur kendini uzme...
Sen zaten farkindasin olanin ,en dogru kararida sen vereceksin..
Bak kendi hayatina derim ben ..
Allah herseyin hayirlisini gostersin..