- 11 Haziran 2010
- 7.721
- 14.008
- Konu Sahibi labellevie
Biliyorum değiştiremem ama çok zor böyle yaşamak, önceden umrunda değildi ailesi ne zaman nişanlandık kıymete bindi. Konuşurlarken çok iyilermiş öyle diyorlar ne şanslısın annem kendi kızlarından çok seviyor seni diyorlar, nişanlandım bana bir terlik hediye etti kadın bunun üzerine söylüyorlar.Eşinin aldığı kaç bin yıllık erkeklik kültürünü sen değiştiremezsin babadan oğula geçiyor sen sadece bir kurbansın
Halbuki yapması gereken hiçbir şeyi yapmadı bir terlik verdi diye şanslı oluyormuşum.
Öyle hayat bu oyun hep böyle oynanıyor, iyiler hep kaybediyor. Ama bizimkiler bence çok uç noktalar, kimse onlar gibi olamaz sanmıyorum, şimdiye kadar bir kavga çıkmadıysa benim susmamdan kaynaklanıyor. Bir de kızkardeşleri hepsi benden büyük, ben de çocuk değilim bu arada, bunlar bana birgün abime bir kız bulduk kız şöyleydi diye anlatmaya başladılar, dilimin ucuna geldi siz abilerinizi düşünmeyin onlar bulur birilerini, siz kendinize bulun dicektim vazgeçtim, aslında çok iyi hakediyorlar ama ben insanları zayıf noktalarından vurmak istemiyorum.dikkat ettimde cadı olan gelinler el üstünde tutuluyor, iyi niyetli olanlarıda erkek tarafı hep ezmeye çalışıyor ya
ne biçim bir dünya bu, nasıl dangalak birşeydir bu anlamadım gitti
Benim bir psikoloğa gitmeyi ihtiyacım var kesinlikle hem de acilen haftasonu ayarlayabilirsem gideyim bari.Farkli olman cok normal canim ...
Cunku onlarin dogrusu bu: boyle gormus ,boyle yetismis insanlardan daha baska dusunmelerini bekleyemezsin..
Malesefki okumaklada adam olunmuyor ...
Bencillik onlar icin normal bir eylem, bence hic yadirgama ..
Sen bu durumdan en az zararla nasil kurtulurum diye dusun derim ben...
Yapacagin sey belli; esini yanina alma ve bir muddet uzaklas o ortamdan ve sakin kafayla esinden ve ailesinden uzakta ucuncu bir gozle durumunu degerlendir ve ona gore sakin ama emin adimlarla ilerle canim...
Malesefki insan olaylarin merkezindeyken cokda saglikli kararlar veremez...
Once bir uzaklas sonrada ne istedigini dusun ve uygula ..
Artik kendini kullandirma ne esine nede ailesine..
Allah hakkinda hayirlisini versin canim..
Her iste vardir bir hayir...
HIC CANINI UZME ..
SADECE MANTIKLI OL LUTFEN..
Eşimin bana sen çok rahata alışmışsın, çile çekmemişsin ufacık bir sıkıntıya gelemiyorsun diyor, ya bu dünyada birileri çile çekmek zorunda mı?
Öyleyse bile niye ben çekiyorum.