Çok yoruldum,ayrılmak istiyorum

labelleviecim seninle daha önce ark. ailesi hakkında msjlasmıstık..
İyi niyetini suistimal etmisler cok üzüldüm senin icin.
Senin ailen ne güzel davranmıs esine karsı keske herkes böyle olabilse..
Esinin facebook hesapları ve videolar yapmaması gereken seyler..
Neden böyle seylere bas vuruyor?

Baban icin cok üzüldüm Allah sifasını versin insallah eski saglıgına kavusur..:85:

Rabbim Ramazan ayı hürmetine tüm hastalara şifa versin inşallah.
Babana da acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun.........

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, inşallah Allah bütün hastalara şifa verir ben çok etkilendim aklımdan çıkmıyor yüreğim sızlıyor sürekli, daha ciddi hastalığı olanların yakınları kimbilir nasıldır.
Smuwila eşimin niye böyle yaptığını bilmiyorum kendisinin facebook hesabı da yok, tabi başka bir isimle açmadıysa. Kendisi sürekli benim hesabımı kurcalar şu kim bu kim diye hesap sorar. Nasıl bir insan bilmiyorum ailesiyle başa çıksam çapkınlığını ne yapıcam, ondan vazgeçirsem ailesiyle ne yapıcam bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun..
Gercekten yasadıkların kolay degil hakkında hayırlısı olsun..

Bayaa dolmussun canim.Cok üzüldüm.elbetteki insanin bazi hatalari oluyor ama ben bunlari hata olarak görmüyorum.Cünkü o zamanin sartlarinda en dogrusu böyle gibi geliyor insanlara.devamini cok fazla okuyamadim ama insallah sorunlarina kisa zamanda cozüm bulursun.

Anladığınız ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

canım baban için geçmiş olsun..
Annen ve seni biraz zorlu bir süreç bekliyor..
iyi bakım ve tedaviyle hastalık yavaş ilerleyebiliyor.

şimdi diğer duruma bakacak olursak:
uzun yıllar boyu ilgilenmeniz gereken bir hastalık var..
şu an bunun stresi daha başlamadı bile..
Annenin sana çok ihtiyacı olacak..

sana en büyük tavsiyem tek cephede savaş..
hastalıkla yani.
eşin ve eşinin ailesi cephesini açma.

şu sıralarda eşinle ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorsun
herkesden desteklerini istediğini belirt bence açıkça.

bir akşam yemeğinde eşini ailesine de ki:

"bakın biz artık kocaman bir aileyiz..babam şu an böyle bir rahatsızlık yaşıyor..bir süre önceliğim o olabilir.
size zaman ayırmakta zorlanırsam, aramayı ihmal edersem şimdiden özür dilerim...ama madem bir aileysek
önceliğin sağlık olduğunu biliyoruz..yanımda olduğunuz için teşekkürler.."

bir başka tavsiye,

eşin şimdi kayınpederi rahatsız diye sizin tarafla daha çok ilgilenecektir.
bu durum karşı tarafı kızdırabilir. ve kendi taraflarına çekmeye çalışabilirler. bir kaç zaman sonra gelmeleri azalabilir.
bu durumu çok fazla umursama..
varsın senin kadar sık gelmesin..
unutma bu cepheyi hemen açmayacaktın.

Baban için acil şifa dilerim bizim ailede 2 parkinson hastası var bıri genç diğeri yaşli ilaç tedavisi sıkıntıları gideriyor ,yaşlı olanı ise bakıma muhtaç değnek ile yürüyor ve kızları sırasıyla bakıyor

öncelikle sana sabırlar diliyorum,benim eşimde eşine benzer birşeydi,nişanlılı olduğumuz zaman pek kendini belli etmedi,yurt dışındaydım,fakat çoçuk gibi ablası ve annesi ne derlerse onu yapardı,işte annem diyorki ablan diyorki,tabiki zamanlı buda beni rahatsız etti,nişanlıyken ayrılmak istedim kendi annem engel oldu,nişanlıyken ayrılana bizde iyi bakmazlar diye,iyice nişanlımdan soğudum,neyse evlendik yine abla ve anne yönlendiriyor eşim dayanamayıp söyledim biz evliyiz,artık bıraksınlar bizi yönlendirmeyi,eşim cevabı onlar benim ailem sen 2.aillemsin bu seferde bana engel olan annem boşan dedi bana,1 çoçuk annesiydim şimdide ben boşanmıcam dedim,nişanlıyken ayıptı şimdi ne oldu dedim,neyse aradan yıllar geçmesine rahmen halen devam ediyor,bence eşinin ailesi hayatta olduğu sürece eşinde değişmeyecektir,keşkem nişanlıyken bıraksaydın,benim gibi ömür boyu eşinin ailesi tarafından yönlendirrisin...eşinde bildiğim kadarıyle benim eşim gibi aileci...yinede karar senin....umarım benim kadar sabırlı çıkmazsın....

Canım çok ama çok geçmiş olsun
bende merak ettim yoktun demek tatil yaptınız
ilk yazılanlaı okuyunca tamam dedim biraz düzelme var sanırım
ama sona doğru yaklaşınca bir kez daha üzüldüm yaşadıklarına.
Babacığın için de çok ama çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Canım bu evliliğin gerçekten tam olarak kafanda bitirdiğini
ama kalbinde hala bir ümitle devam edebileceğini hissediyorum.
Babanı üzmek istemiyorsun ama seninde durumun şu anda çok iyi değil ki.
Çaresizlik içinde olma en azından ne yapmak istediğine net karar ver
Eşine yine şans mı vereceksin?
Yoksa yeni bir hayata ailenle mi devam edeceksin?
Aslında bu kilit sorunun tek cevabı iyi/kötü
senin için daha iyi olacak.

Teşekkür ederim kate, hastalık beni çok üzdü internetten araştırdım ilerleyen bir hastalık ve tedavi olunca geçmiyor ancak şikayetler giderilebiliyor, dün Almina'nın verdiği sitedeki doktora mail attım babama beyin pili takılabilir mi şu aşamada diye, birkaç gün cevap gelmezse aramayı düşünüyorum.
Şuanda başlangıç evresinde internetteki videolardaki gibi vahim değil ama ilerleyen kronik bir hastalık olduğunu biliyorum, bu hastalığa yakalanmış kimse yok çevremizde o yüzden pek bir bilgimiz yok.
Eşim ve ailesi konusuna gelince, benim ailem çok uzakta eşimin ailemle ilgilenmesi kendi ailesini ihmal etmesi söz konusu değil aynı şehirde olsaydık nasıl olurdu bilmiyorum.
Tatil boyunca eşimi sürekli aradılar beni aramadılar bile, gerçi ben de onları aramıyorum hiç. Eşim onlara babamın hastalığından bahsetti mi bilmiyorum arayıp geçmiş olsun demediler.
Zaten umrumda da değiller ben oğullarından vazgeçmişim onları düşenecek değilim.
Aslında aklıma geldi şimdi eşimi denemek için babama pil taktıralım biz karşılayalım masraflarını dicem bakalım kendi ailesine karşı sonsuz bonkör olan eşim bu durumda ne dicek.

Teşekkür ederim ema, babam 58 yaşında ve 2-3 yıldır belirtiler varmış farkında değiliz titreme, yürümede zorluk, depresyon gibi.
Allah sizin hastalarınıza da şifa versin, genç yaşta bu hastalığa yakalanmak daha zor, ben hastalıkla alakalı bir site var oradaki videoları izledim beyin pili talıyor ve hastalar sağlıklı hayatlarına dönüyor.

Geçmiş olsun. Yine de içinizi fazla sıkmamaya çalışın, tıp her geçen günle birlikte pek çok ilerleme kaydediyor. Henüz tedavisi olmasa da hasta ve yakınlarının sıkıntılarını azaltmaya yönelik bazı ilerlemeler var, geçmiş yıllara nazaran. Bir sürü internet sayfası da kafa karıştırıcı olabilir belki ama bir de şu sayfaya bakın isterseniz. Allah size ve ailenize kolaylıklar versin.

Hala devam etmesi çok üzücü insanı sinir hastası yapar bunlar. Biz de tatile giderken bir gün de Ankara'da kaldık eşimin abisi aradı eşim araba kullandığı için ben açtım Ankara'ya vardık dedim, bana çok dikkat etsin Ankara'nın trafiği yoğundur, yavaş gitsin, yok şöyle yapsın talimat veriyor bunları eşime de söylemiştir eminim defalarca o anda eşimin imajı eksilere indi, 35 yaşında adama hala çocuk muamelesi yapıyorlar. Nişanlılığımın ilk haftalarında bir gün abisi eşime birşey verdi git komşuya götür diye o da bana çok garip gelmişti.

Çok teşekkür ederim, Allah bütün hastalara şifa versin.
Hissettiklerimi çok güzel ifade etmişsin, aynı o vaziyetteyim şimdi, bu evlilikten bir şey çıkmıcağını anladım bitti kafamda
ama hala bir ümit var içimde.
Devam etmesi eşime bağlı, düzelirse eski hatalarını yapmazsa, bana sahip çıkarsa yürür evliliğimiz yoksa ben eninde sonunda boşanırım ondan,
akıllanacağını ailesinin etkisindeyken pek sanmıyorum.
Ailesi sürekli birşey isterken o da isyan ediyor geliyor bana söyleniyor bıktım artık istekleri bitmedi diye ama onların yüzüne söyleyemiyor.

cok cok gecmis olsun... insallah rahatsizligi durma asamasina gelir ya da cok yavas ilerler....

neden senden çok ailesine değer veriyor sanki sen 2. plandaymışsın gibi bu çok dikkatimi çekti halbuki ne çok destek olmuşsun senin yerinde başka biri olsa bu kadar fedakar ve özverili olurmuydu zor.ama genede hiçbir yuva yıkılmasın çok zahmetlerini sıkıntılarını çekmişsin eğer kurtulma durmu varsa kurtarmanı dilerim yuvanı

cok cok gecmis olsun... insallah rahatsizligi durma asamasina gelir ya da cok yavas ilerler....
Çok teşekkür ederim, inşallah ilaçlarla iyi olur.

Canım bir bilsem bütün erkekleri evlendikten sonra bir aile sevdasi tutuyor, aradaki dengeyi kurabilen erkek çok az. Benim eşim de denge kuramayanlardan.
Ben zaten ailesini unutsun demiyorum gerektiği gibi davransın, haksız olduklarında gereken cevabı versin.
Ama benim ailemin davranışlarını görünce bence farkı gördü, umarım onlara bundan sonra hakettikleri gibi davranır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…