Çok yoruldum,ayrılmak istiyorum

Evet herşey eşinizde bitiyor eğer eşiniz herşeyi görür ve kendine dışarıdan bakabilirse ve düzelirse senin de ona külllenen sevgin ateşlenir diye düşünüyorum evliliği bitirmek kolay.Hem bitse bile keşkelerin olmasın hayatında.hem ayrıldın karşına çıkacak insan ne malum daha beter olcak.Sizin, arkadaşların da dediği gibi zamana ihtiyacınız var biraz uzak kalın.Mesala benim de eşimle problemlerim yok ailesi yüzünde problem yaşıyoruz uzak kalma ihtimalimizde yok herşey eşimde bitiyor sizde de olduğu gibi :S

OOooo sosyete bunlarr :)) biz üst tabakayız otobüs,dolmuş neyin bilmeyizz :)))

verme canım verme..cidden okurken bile içim sıkıldı senin adına....
Aynen arabamız var her yere arabayla gidiyoruz otobüse binmiyoruz dediler, görende mercedesi falan var sanır, ya benim arkadaşım audi almış son model o kızda yok bu hava.

Evet herşey eşinizde bitiyor eğer eşiniz herşeyi görür ve kendine dışarıdan bakabilirse ve düzelirse senin de ona külllenen sevgin ateşlenir diye düşünüyorum evliliği bitirmek kolay.Hem bitse bile keşkelerin olmasın hayatında.hem ayrıldın karşına çıkacak insan ne malum daha beter olcak.Sizin, arkadaşların da dediği gibi zamana ihtiyacınız var biraz uzak kalın.Mesala benim de eşimle problemlerim yok ailesi yüzünde problem yaşıyoruz uzak kalma ihtimalimizde yok herşey eşimde bitiyor sizde de olduğu gibi :S
İşte herşey eşlerde bitiyor onlar düzelmeden nasıl düzelebilir ki evliliğimiz. Arada dengeyi kuramamış, eşini ezdirmiş bir adamdan ne beklenir ki.
Ben de zamana bıraktım, tekrar sorun yaşarsam biter herşey yok o kendini değiştirirse devam eder ama benim zorumla değil.

arkdaşımm okurkenn bunladımm patladımm sen ankaralısın galiba onlar nereliii çok merak ettim dogrusuu birr bence aradaa kültür farkınızz varr gerçekten ailesii çok başkaa hayatalar siz başkaa yerdee hep kendilerinee bir maskot arıyolarr hemde para makinesi eşinizde mazalah her dediklerini yapıyor neden evlenmşşkiii ozamnn siz çokmu safsınızz yada çok aşık gözün kör olmuşş galiba kusura bakmda resmen seninde hem paranı yiyolar hemde manevi ğücünden faydlananıyorlarrr olmazkiii sen açlışıyosunn kendi ayakları üzerinde duran biir kadınsan bir kere daha düşünnn

bana kalırsaa ya eşinlee ailesini geride bırakarak yeni bir hayatttt yada o yolunaa sen yolunnaa !!!!!

alla yardimcin olsun ins senin gibi benim maasim olsa ailesine vermezdim hep yuvamizi kurtaracagiz diye neler geliyor biz kadinlarin basina biz her seyimizle baglanirken erkekler in geneli diyebilirim cok vicdansiz bence sen biraz ankara ailenin yanina gidip dusun cocuk varmi yoksa sakina iyi olrum diye yapmayi dusunme bu bizim toplumumzda en buyuk yanlis sabir bi yere kadar seni cok iyi anliyarum kardesim kimsenin seni kullanmasina izin verme

eleferacığım biliyor musun aynısını benim eşim de teklif etti bana, evlenince benim maaşımı aileme vericez senin maaşınla geçinecez dedi, ben yine sesimi çıkarmadım, geçen gün bunu söylüyor ben sana aileme yardım edicem demiştim biliyordun dedi, ben de evet biliyordum ama ailenin nankör olduğunu bilmiyordum dedim.
Değişme konusunu bilemiyorum ben eşimde hiç göremiyorum, eşya toplamaya geldiler diye yine başladı her akşam annemlere gidelim diye,
bu arada eşim benim ailemi hiç aramadı, anneler gününde ben annemle konuşurken telefonu alıp konuştu bir tek,
benim ailem çok çok uzakta, çok fazla samimiyetleri de yok açıkcası ben hiç aramasını beklemedim hata mı ettim acaba.

Cok dogru demıssın canım.
Evet, yardıma ıhtıyacı olana yardım edılır.
Ama gercekten yardıma ıhtıyacı olana ve bunun kıymetını bılene!
Dıyorum ya, bırak yardım edecekse etsın ama senden bır sey beklemesın.
Ne paranı bu dakıkadan sonra onlara harca, harcat.
Ne de esın onlar ısın parasını harcıyor dıye, evınızın ıhtıyaclarını kendın karsıla.
Bırak hem yardım etsın, hem de evının ıhtıyaclarını karsılasın.
Bakalım ne vakte kadar yapabılecek?

Dırekt hatalısın dıyemem, ama bence bıraz tavır koymalıydın.
Senden ne beklıyorsa, aynısını ıstemeye hakkın var, bunu unutma.
Ben henuz nısanlyken esımın aılesını her hafta bır kac kez arardım, esıme ara dedıgımde utanıyorum derdı.
Sankı ahlaksız bır teklıf yapıyordum!
Evlendık, bır sure yıne o hıc aramadı, sadece ozel gunlerde arardı.
Ben ıse hemen her gun arar, haftada bır-ıkı gıderdım.
Yasanan gergınlıklerden sonra, aramamaya basladım.
ılk zamanlar benı zorlamaya kalktı,
'yok cok utanıyorum, sanırım ben ayıp bırsey yapıyorum, sen aramaya utandıgına gore, utanılacak bır ıs yapıyorum bende' demeye basladım.
Oyle boyle derken, sımdı zaman zaman aılemı aramaya basladı, bende dedıgım gıbı canım ne zaman ısterse o zaman arıyorum.
Dusun kı, yegenı gecen gun kucuk bır kaza gecırmıs, bunu bana soyluyor ama, 'ara' dıyemıyor.
Onceden olsa, haberı aldıgı gıbı benı arar, cabuk ablamı ara derdı.
Artık gozu yemıyor.

Sana gelınce; esının degısmesı sanırım gercekten zaman alacak, belkı de hıc degısmeyecek.
Bence kendıne bır zaman tanı, bu zaman zarfı ıcınde su degısıklıkler olursa devam edebılırım dıye kararını netlestırmeye calıs.
Yoksa, bır bakarsın degısecek dıye beklerken, yıllar gelıp gecmıs.
Sen 40'lı yaslara gelmıssın ama arkanda ne mutlu bır anın kalmıs ne de o vakıtten sonra yolları ayırmaya cesaretın.
Henuz cok gencsın ve guzel bır meslegın var.
Kendıne en cok guven duyacagın ve verımlı olacagın zaman su zamandır.
Bu vaktı ıyı degerlendır, ılerıde pısmanlıkların olabıldıgınce az olsun ıstıyorsan sadece kendı mutlulugunu dusun.

Son düzenleme:
arkdaşımm okurkenn bunladımm patladımm sen ankaralısın galiba onlar nereliii çok merak ettim dogrusuu birr bence aradaa kültür farkınızz varr gerçekten ailesii çok başkaa hayatalar siz başkaa yerdee hep kendilerinee bir maskot arıyolarr hemde para makinesi eşinizde mazalah her dediklerini yapıyor neden evlenmşşkiii ozamnn siz çokmu safsınızz yada çok aşık gözün kör olmuşş galiba kusura bakmda resmen seninde hem paranı yiyolar hemde manevi ğücünden faydlananıyorlarrr olmazkiii sen açlışıyosunn kendi ayakları üzerinde duran biir kadınsan bir kere daha düşünnn

bana kalırsaa ya eşinlee ailesini geride bırakarak yeni bir hayatttt yada o yolunaa sen yolunnaa !!!!!
İnanır mısın bir süre sonra ben de bunları düşündüm başka açıklaması olamaz, ailesi zaten çok çok bencil sürekli ben diyen insanlar ve ben bunu çok geç farkettim.
Konuşmalarında hep olumlu, biz bir aileyiz birbirimize destek olmalıyız gibi konuşuyorlar ama nedense destek hep ben köstek hep onlar oluyor. Zaten bir daha onlar için parmağımı bile kıpırdatmam,
evliliğimin geleceği de eşimin davranışlarına bağlı.

alla yardimcin olsun ins senin gibi benim maasim olsa ailesine vermezdim hep yuvamizi kurtaracagiz diye neler geliyor biz kadinlarin basina biz her seyimizle baglanirken erkekler in geneli diyebilirim cok vicdansiz bence sen biraz ankara ailenin yanina gidip dusun cocuk varmi yoksa sakina iyi olrum diye yapmayi dusunme bu bizim toplumumzda en buyuk yanlis sabir bi yere kadar seni cok iyi anliyarum kardesim kimsenin seni kullanmasina izin verme
İşte benim saflığımdan oldu herşey benim için önemli değildi ama baktım ki onlar hep talepkar ama kendi yapmaları gereken şeyleri yapmıyorlar o zaman ben de değiştim, artık kullandırtmam kendimi. Çocuğum yok böyle bir evliliğe nasıl çocuk getirebilirim ki, onlar ilk başlarda çok söylüyorlardı çocuk ne zaman diye ama artık soran yok.

Merhaba canım nasılsın bugün?
Alışveriş ile ilgili konunu bir topicde okumuştum
ama artık şimdi geçmişte neler yapıldığı değil,
neler yapmalıyız diye düşünülmeli?
Eşimin davranışlarına bağlı evliliğimiz" demişsin
ama senin ayrılalım demeni bile ciddiye almayan adam
nereden düzeltecek yanlışlarını?
Bunları açık seçik konuş
yiyip bitirme kendini.
Madem ailesi hakkında eşine her şeyi anlatabiliyorsan
al hepsini karşlına anlat, evliliğinizin durumunu eşinin
sorumsuzluklarını her şeyi.
Yoksa bu iletimsizlikle daha çoook üzülürsün

Son düzenleme:
Şuanda aynen dediklerini yapıyorum çok zor durumda kalmadıkça para vermiyorum, eskisi gibi kendimi yormuyorum, isteklerimi aldırıcam ona, mesela yeni evimize eski perdeler uymadı kısa kaldı yeniden dikdiricem, yolluklar uymadı onları yenilicem,istediğim birkaç şey var evle alakalı onları alıcam tabi eşime ödeticem bunları bakalım ne yapacak.
Ben zaten hayatta talepkar bir insan olmadım, kendi yapabileceğim bir şeyi başkasından istemem ama eşim ve ailesi öyle değil, ben hiç annemleri ara demedim ama araması gerekirdi.
Değişeceğini ben de pek sanmıyorum umudum yok kendisi bilir ben daha fazla çaba harcayamıcam, istiyorsa o harcasın bundan sonra.

Şuanda aynen dediklerini yapıyorum çok zor durumda kalmadıkça para vermiyorum, eskisi gibi kendimi yormuyorum, isteklerimi aldırıcam ona, mesela yeni evimize eski perdeler uymadı kısa kaldı yeniden dikdiricem, yolluklar uymadı onları yenilicem,istediğim birkaç şey var evle alakalı onları alıcam tabi eşime ödeticem bunları bakalım ne yapacak.
Ben zaten hayatta talepkar bir insan olmadım, kendi yapabileceğim bir şeyi başkasından istemem ama eşim ve ailesi öyle değil, ben hiç annemleri ara demedim ama araması gerekirdi.
Değişeceğini ben de pek sanmıyorum umudum yok kendisi bilir ben daha fazla çaba harcayamıcam, istiyorsa o harcasın bundan sonra.

Canım kimi insan tipleri vardır..Sen gönlünden kopup ta bir iki yardım edersin imkanların dahilinde...Kimi tesekkür edip Allah razı olsun der,kimi de çok talepkardır,seni hayrata bağlamaya kalkar....

Merhaba canım nasılsın bugün?
Alışveriş ile ilgili konunu bir topicde okumuştum
ama artık şimdi geçmişte neler yapıldığı değil,
neler yapmalıyız diye düşünülmeli?
Eşimin davranışlarına bağlı evliliğimiz" demişsin
ama senin ayrılalım demeni bile ciddiye almayan adam
nereden düzeltecek yanlışlarını?
Bunları açık seçik konuş
yiyip bitirme kendini.
Madem ailesi hakkında eşine her şeyi anlatabiliyorsan
al hepsini karşlına anlat, evliliğinizin durumunu eşinin
sorumsuzluklarını her şeyi.
Yoksa bu iletimsizlikle daha çoook üzülürsün
Ben çok açık konuştuğumu kendimi tam ifade ettiğimi düşünüyorum ama karşı taraf anlamıyorsa yapacak başka birşey yok gibi.
Hala beni suçluyor, şuanda bunları konuşmuyoruz ama ne zaman konu açılırsa beni eleştiriyor, niye unutmuyormuşum eskileri, hala aynı şeyleri konuşuyormuşum, abartıyormuşum,
ailesinde herkes beni çok seviyormuş, ben onlara soğuk davranıyormuşum, sıkıntıya gelemiyormuşum, yani şurda yaşadıklarımı anlattım okuyanlara afakanlar bastı ben bunları ve daha fazlasını yaşadım çok basit şeyler değil, yaşarken insan anlamıyor ama anlatırken neler çekmişim be diyor.
Bunu eşimin de bencil düşüncesine bağlıyorum, her ne kadar ben göreve giderken çok üzüldüğünü söylese de malesef ailesinden geri tuttu beni, öncelik hep ailesinde.
Geçen gün üzgün bir ifadeyle, ablasının ve kızkardeşlerinin hakkını ödeyemeyeceğini, çok emekleri geçtiğini söylüyor, ne gibi dedim bekarken çamaşırlarını yıkayıp ütülemişler, yemek yapmışlar, dedim ki bunları bütün bayanlar yapıyor onlara özel birşey değil ki dedim. Ben de kendi ailemleyken bunları yapıyordum, anneme yardım ediyordum, tabi kardeşleri böyle düşünmesi güzel ama bu adam benim yaptığımı hiç görmüyor. Eşim sabah işe gitmeden önce kahvaltı olayını bende gördü, şimdi kahvaltısız çıkmıyor evden, önceden ne annesi ne kızkardeşleri hazırlamıyormuş.
Göremeyen birine zorla gösteremiyorsunuz, görmüyor çünkü farkı.

labellevie, son durumlar nasıl? Yeni evde yeni düzen yeni davranışlar mı; aynı tas aynı hamam mı?

Ayhhh bayılazaammmm labellevillecim sen nasıl dayandın 2 yıl. Ehh ne yapalım artık olan olmuş biten bitmiş, madem bu kadar katlandın dediğin gibi bir fırsat daha ver bakalım düzelirse senindir. düzelmezse zaten hiç senin olmamış hep ailesinin oğluşu olmuştur işte o zaman arkana bile bakmadan ordan kaç derim ben sana.

Bu ne yaaa bu kadar bencillik, nankörlük olurmu.

Benim eşimin amcası da bize demişti zamanında (ne karışıyorsa o da ayrı bir mevzu tabi) birbirinize destek olun, sırayla evinizi alın diye evde de o sırada kaynanam, kayınpederim de var eşimde var kimse sesini çıkarmadı işte o zaman anladım ki bu konu daha önce konuşulmuş karar alınmış bana duyuruluyor. Evde bekar iki kaynım daha var. Bende edepsiz arsız gelinim ya (amcada az değil 80 yaşına merdiven dayamış nerdeyse ve uyanığın önde gideni) dedim ki "amca iki kaynımın maaşının üzerine kayınpederin çift maaşını ekle eşim ve benim maaşımın toplamına denk gelmiyor niye ben enayimiyim de onlara destek olup onları ev sahibi yapayım. şimdiye kadar akılları nerdeymiş birbirlerine destek olup ev sahibi olmak için akıllarına ben evlenince mi gelmiş, hem benim anam-babam beni kayınlarımı ev sahibi yapsın diyemi okuttu, adam etti iş sahibi yaptı, ben yardım edeceksem kendi kardeşlerimi ev sahibi yaparım banane eşimin kardeşlerinden, ana-babasından" dedim hepsi morr rengin tüm tonlarını yüzlerine yerleştirdiler. Banane yaaa alala ben duymayan kulağımla canımı dişime takıp devlet okullarında zor bela okuyacam, devletin sakat personel kontenjanından zorla kendime bir iş bulacam eee sonrada eşimin kardeşlerini ev sahibi edecem yemezlerrrrrr..

Akıllı olun kızlar aşk gözünüzü kör etmesin, el oğlu da bir yere kadardır. inanın bana yarının ne getireceği belli olmaz ki bunun çok örneğini etrafımızda ve kk da görüyoruz duyuyoruz okuyoruz. Her zaman kendinizi garantiye alın geleceğinizi garantiye alın çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde dik durun ama diklenmeden durun. Tabiki ihtiyacı olan insanlara yardım etmek bir insanlık vazifesidir bu vazifemizi de ihmal etmeyelim ama körü körüne ihtiyacı olmayan nankör insanlara da al ben yiyemedim sen ye demeyelim.

3 kuruşluk insanlara da 5 kuruşluk değer veripi, kalan 2 kuruşada kendimizi sattırmayalım.

labellevie, son durumlar nasıl? Yeni evde yeni düzen yeni davranışlar mı; aynı tas aynı hamam mı?

Bende merak ediyorum:26:
Teşekkür ederim arkadaşlar, şuanda bir gelişme yok yeni eve taşındık yerleştik, birgün dışardaydık annesigile uğradık herhangi bir laf sokmadılar galiba eşim uyardı onları. Eşim iş çıkışı bazen gidiyor bana gelir misin diyor yok diyorum tek gidiyor. Hatta bugün öğlen annemlere gidicem sen napıcaksın istersen seni de alayım dedi, ben dışarı çıkmıcam dedim on dakika sonra arkadaşım aradı öğlen görüşelim mi diye tamam dedim onla gittik yemeğe, bugün akşam yine gitti eşim annesigile ben yine gitmedim. Burda iş yerinden tanıdığım bir bayan var onun da benim yaşında kızı var ayın tarihte evlendik kızıyla, kızını anlattı eşiyle arası iyi falan diye ben ailesiyle arası nasıl diye sordum çok iyi kayınvalidesi yeterki gelsinler onlara yemek yapayım yedireyim içireyim diyormuş, kızının elini işe sürdürmüyormuş haftada bir gidiyormuş kızı da. Ne güzel dedim, o benim durumumu sordu anlattım biraz, bana yok yanlış yapmışsın keşke onlarda kalmasaydın gelip bende kalsaydın falan dedi, sonra kayınvalidem için bunlar nasıl eğitimli insanlar sana niye bunları yaptılar kayınvaliden bir anne olsaydı keşke falan dedi. Ben hep hatayı zaten çok bilmişliğimden yaptım, annem hiç nasihat etmedi bana onu suçlamıyorum bana çok güvenirdi çünkü, sen nasıl davranman gerektiğini bilirsin derdi ama bilmiyormuşum.

Ayhhh bayılazaammmm labellevillecim sen nasıl dayandın 2 yıl. Ehh ne yapalım artık olan olmuş biten bitmiş, madem bu kadar katlandın dediğin gibi bir fırsat daha ver bakalım düzelirse senindir. düzelmezse zaten hiç senin olmamış hep ailesinin oğluşu olmuştur işte o zaman arkana bile bakmadan ordan kaç derim ben sana.

Bu ne yaaa bu kadar bencillik, nankörlük olurmu.

Benim eşimin amcası da bize demişti zamanında (ne karışıyorsa o da ayrı bir mevzu tabi) birbirinize destek olun, sırayla evinizi alın diye evde de o sırada kaynanam, kayınpederim de var eşimde var kimse sesini çıkarmadı işte o zaman anladım ki bu konu daha önce konuşulmuş karar alınmış bana duyuruluyor. Evde bekar iki kaynım daha var. Bende edepsiz arsız gelinim ya (amcada az değil 80 yaşına merdiven dayamış nerdeyse ve uyanığın önde gideni) dedim ki "amca iki kaynımın maaşının üzerine kayınpederin çift maaşını ekle eşim ve benim maaşımın toplamına denk gelmiyor niye ben enayimiyim de onlara destek olup onları ev sahibi yapayım. şimdiye kadar akılları nerdeymiş birbirlerine destek olup ev sahibi olmak için akıllarına ben evlenince mi gelmiş, hem benim anam-babam beni kayınlarımı ev sahibi yapsın diyemi okuttu, adam etti iş sahibi yaptı, ben yardım edeceksem kendi kardeşlerimi ev sahibi yaparım banane eşimin kardeşlerinden, ana-babasından" dedim hepsi morr rengin tüm tonlarını yüzlerine yerleştirdiler. Banane yaaa alala ben duymayan kulağımla canımı dişime takıp devlet okullarında zor bela okuyacam, devletin sakat personel kontenjanından zorla kendime bir iş bulacam eee sonrada eşimin kardeşlerini ev sahibi edecem yemezlerrrrrr..

Akıllı olun kızlar aşk gözünüzü kör etmesin, el oğlu da bir yere kadardır. inanın bana yarının ne getireceği belli olmaz ki bunun çok örneğini etrafımızda ve kk da görüyoruz duyuyoruz okuyoruz. Her zaman kendinizi garantiye alın geleceğinizi garantiye alın çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde dik durun ama diklenmeden durun. Tabiki ihtiyacı olan insanlara yardım etmek bir insanlık vazifesidir bu vazifemizi de ihmal etmeyelim ama körü körüne ihtiyacı olmayan nankör insanlara da al ben yiyemedim sen ye demeyelim.

3 kuruşluk insanlara da 5 kuruşluk değer veripi, kalan 2 kuruşada kendimizi sattırmayalım.
Çok haklısın biz nasıl okuduk nasıl çalışıyoruz kendi kızları ev işlerini yapmaktan aciz bana birbirinize ev alın diyor yapacak değilim zaten, eğer onlara alacaksak benim kardeşlerime de alınacak o zaman. Ben cevap vermedim ama bir daha demeye cesaret ederlerse söylerim ben kimseye ev almak için çalışmıyorum derim.
Son yazdığın parağrafta çok haklısın bütün kızlar ders alsın bunlardan zaten biz hem çözüm bulmak hem başkalarına örnek olmak için yazıyoruz, lütfen burayı okuyan genç kızlar bizim yaşadıklarımızdan ders alın biraz kendinizi ezdirmeyin kullandırtmayın.

Merhaba arkadaşlar uzun süre forumda yoktum tatildeydik foruma ara sıra girdim ama yazmaya vaktim olmadı.
Yeni gelişmeler o kadar garip ki bu evliliğin tutulacak dalı kalmadı sanki.
Başından anlatıyorum eşimle arabayla benim memleketime gittik çok uzak olduğu için birkaç yerde konakladık ve gezdik herşey çok güzeldi,
eşim ormanı ve doğayı çok sevdiği için önce annemlere ordan da onlarla birlikte köyümüze gittik, yaylalara çıktık herşey çok güzeldi bayağ özlemişim memleketimi.
Ailem de eşime karşı o kadar iyi o kadar ilgiliydi ki onlarla gurur duydum, şöyle ki eşimin boynu tutulmuştu babam eşimi sandalyeye oturtup masaj yaptı,
normalde başka yerlere giderken babam yürümezdi bizi beklerdi ama yaylaya bizimle birlikte geldi 2,5 saat yürüdük orda bir süre kalıp tekrar aynı yolu yürüyüp geri geldik, annemle babam olmasaydı ben yolları bulamazdım.
Annem sabahları harika kahvaltılar hazırladı, yemekler yaptı, eşimin bir eli yağda bir eli baldaydı resmen, akrabalarımız da çok ilgilendiler sağolsunlar.
Hergün doğal yiyecekler yememize rağmen babam köyde sizi ağırlayamadım diyip durdu ki herkes eşimle ilgilendi ne yersin ne içersin diye.
Onun dışında da sürekli gezdik, akşam yemeğinden sonra eşim hadi gezelim diyordu atlayıp çıkıyorduk, ne bileyim bizi kısıtlamadılar gitmeyin kalın diye, biz de gelelim de yapmadılar onun ailesi olsa onlarla vakit geçirmemizi isterdi ya da peşimize takılırlardı.
Geçen sene kemere gitmiştik balayına ondan kat kat eğlenceli ve güzel geçti tatilimiz, ailemle de vakit geçirmiş oldum.
Eşim biraz kendi ailesiyle aradaki farkı anladı sanırım, dönerken yeğenlerine birşeyler almak istedi. Ben giderken kendi yeğenime pantalon ve gömlek almıştım, annemlere de birer hediye almıştım, tamam dedim gittik yeğenlerine birer tişört ve şort bulmuş gösterdi çok basit şeylerdi beğenmedim sen seç dedi ben daha güzel şeyler gösterdim baktı onlar pahalı sen de hep pahalı şeyleri seçiyorsun dedi ve inanır mısız benim gösterdiklerim 10-15 tl civarındaydı, yeğenlerine 3 liraya tişört 6-7 liraya da şort aldı. Benim yeğenim için de almamızı söyledi ben yine birkaç şey gösterdim ve onlar daha pahalı olmasına rağmen onları alalım dedi. Benim yeğenime alınanlar onun iki yeğenine alınandan daha fazla tuttu. Bilmiyorum niye böyle yaptı.
Gelelim kötü olaylara, sürekli yeğenime çok gürültü çıkartıyor diye söylendi ki benim yeğenim 4,5 yaşında sevimli bir çocuk konuşması falan kibar sadece ilgi çekmek için sevimli hareketler yapıyor, kendi yeğeni vurdulu kırdılı şeyleri sever konuşurken bağırır herşeyi yıkar döker, ayıp olacak biraz ama benim yeğenim gibi sevimli değil bazen çocuk olduğunu bile unutuyor insan ona hiç kızan bağıran yok onunla özel olarak ilgilenir eşim.
Neyse asıl olay eşim bilgisayarını götürmüştü, ben almamıştım yanıma onunkini kullandım bilgisayarında resimleri kaydederken bir dosyada facebook hesapları gördüm bazılarının yanına 3 artı bazılarına 4 artı koymuş, bazılarına da koymamış, hesaplara baktım o artı koyduğu kızlar hep urfada yaşıyor ve eşim işi nedeniyle sık sık urfaya gider amacı demek ki gittiği zaman o kızlarla görüşmek. Ayrıca mini etekli dekolteli kızların videolarını buldum onları izlemiş. Beynimden vurulmuşa döndüm, ben evlilik için bu kadar çabalarken beyefendinin amacı başkaymış. Amacım tatilden sonra konuyu açmaktı ama dayanamadım sordum hemen yelkenleri indirdi, hiçbiriyle görüşmedim aptalca şeylerdi niye yaptım bilmiyorum falan dedi.
İşin kötüsü babamın parkinson hastası olduğunu öğrendim, üzülmemesi gerek boşanma kalkarsam çok üzülür, tatildeyken bazen eşimden şikayetçi oldum babam annemden haber yollamış eşinin üzerine fazla gitmesin üzmesin diye.
Eşim de aileme karşı o kadar saygılı o kadar efendiydi ki onu gören mükemmel eş zanneder. Haftasonu döndük, dün eşim annesine gidelim dedi benim hazırlık yapmam gerekiyordu zaten canım gitmek istemiyor onu bahane ettim gitmedim tek başına gitti.
Yine çıkmazdayım hem babamın hastalığına üzülüyorum hem kendimi çok çaresiz hissediyorum.

Son düzenleme:
Canım baban için çok üzüldüm..Allah şifa versin...Ancak baban senin ne kadar üzüldüğünü,nelerle mücadele ettiğini bilse daha çok üzülmez mi ?? Üzülmesin diye mutluyu mu oynayacaksın ?? Çok zor bir durum...Ama babana açıklasan olmaz mı durumu ??Bilemiyorum yaa.Yanlış bir şey de söylemek istemiyorum...:44:

Canım baban için çok üzüldüm..Allah şifa versin...Ancak baban senin ne kadar üzüldüğünü,nelerle mücadele ettiğini bilse daha çok üzülmez mi ?? Üzülmesin diye mutluyu mu oynayacaksın ?? Çok zor bir durum...Ama babana açıklasan olmaz mı durumu ??Bilemiyorum yaa.Yanlış bir şey de söylemek istemiyorum...:44:
Teşekkür ederim ilgin için, haklısın çok zorlanırsam açıklarım tabi anlayış gösterirler aslında hastalığını yeni öğrendik birkaç yıldan beri belirtileri var biz farkedememişiz ben tabi uzakta olduğum için hiçbir şeyden haberim yok. Henüz çok yeni başlangıç ama bu hastalığın tedavisi yok yani eski haline dönmesi imkansız ancak belirtileri giderilebiliyor ilaçlarla. Ben gelince internetten araştırdım oturup ağladım okuyunca. Allah kimseye vermesin.
İşin ilginç yanı kızkardeşim ve erkek kardeşim çok önceden bilmelerine rağmen bir araştırmamışlar bile, hergün ellerinin altında internet insan merak etmez mi? Benim dönünce ilk işim internetten araştırmak oldu. Eşim de üzüldü geldi teselli etti beni. Aslında şuanda evliliğimden çok babamın hastalığına üzülüyorum, sizler merak edersiniz diye gelişmeleri yazdım yoksa pek te umrumda değil.

X