- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
Merhaba arkadaşlar,
Bu konu buradan önceden konuşulmuş mu bilmiyorum, yanlış birşey yaptıysam affola.
Ben 26 yaşında bir kızım. Benim 9 yıllık bir ilişkim oldu, ben yurtdişindayım eski sevgilim ise İstanbul'da yaşıyor. İyisiyle kötüsüyle bu ilişkiyi sürdürmeyi bildik ve en sonunda aileme anlattım. Evlenmek istiyorduk ama ne yazık ki ailem bu evlilik işine karşı çıktı. İlk önce çok üzülmüştüm bu duruma ama sonralardan ailemim doğru bir karar verdiğine inandım. Sevdiğim adamı daha eskisi kadar sevmiyordum ve tamamen soğumuştum. Bir takım sorunlar yaşadık son bir yıl içerisinde ve sonunda ayrıldık. Çünkü ne yapsamda ailemi ikna edemedim. Hanımlar, bizim 9 yıllık ilişkimizde bazı takım yakınlıklar oldu (siz anladınız burayı). Ve yaptığımdan da çok pişmanım. Her ayrıldığımızda beni bu olayı ailene söylerim diye tehdit etti. Ben boyun eğerek ona geri dönmek zorunda kaldım. O bana mecbur olduracaksın bu işi geri dönüşü yok diyor ve aileme herşeyi söyleyeceğinden tehdit ediyor. Ayrılmamıza rağmen hala tehdit ediyor. Beni sevdiğini söylüyor ama ona dönmediğim her gün bana kin ve nefreti büyümüş diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum aileme anlatmasından çok çok korkuyorum. Eğer anlatırsa artık insan içine çıkamam ve ailemin yüzüne bakamam
Size soruyorum; ne böyle birşey yaşadınız mı? Tecrübelerinşz nedir? Ben ne yapabilirim?
Yaşamadim ama yasasaydim ilk beni tehdit ettiginde boyun egmezdm git anlat ben yaptigim herseyin arkasindayim derdim. Ama anlatsanda seninle asla asla evlenmicem derdim. Aileme de siz istemiyorsunuz diye ayrildim ama beni alti boş yere tehdit ediyor. Sirf benimle evlenebilmek icin yalanlar soylerim diyor bende siz inanirsiniz diye korkumdan hep geri donuyorum artik biliyrsunuz ayriliyorum ben derdim... ailemde bu konusmayi ciddiyetle yaptigim icin o adamin dedigi hicbirseye inanmazlardi... ama ilkinde bouun egmeyecektiniz. Ailenize bu sekilde anlatabilirsiniz hicbirsey ispat edemez elinizde fotolari ve mesajlari yoksa tabiki