- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.651
- 498
- Konu Sahibi Legendwomen
sende fazla özenmesen mi acabaBu sadece özle hayatım tabiki bu hayatı önermem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende fazla özenmesen mi acabaBu sadece özle hayatım tabiki bu hayatı önermem
Ben de öyle düşünürdüm ama inancım kaybolduaşk hayatınız yok ki sizin.aşk tek bir erkekle yaşanır.ondan ayrılınca yenisi bulunur.aynı anda 3 5 adamla aşk nasıl oluyor ben var anlamamakkkk![]()
![]()
Sen buna özel mi diyosun, duyan gelmiş ablacim, özelin kalmamis seninBu sadece özle hayatım tabiki bu hayatı önermem
Zaten bu saaten sonra gelene de ne anlatacağım kiaşk hayatınız yok ki sizin.aşk tek bir erkekle yaşanır.ondan ayrılınca yenisi bulunur.aynı anda 3 5 adamla aşk nasıl oluyor ben var anlamamakkkk![]()
![]()
Altındanmış 22 ayarYetersizmiymiş
Kendisinde 4 tane mi var![]()
Gece gece tövbe tövbe
Yok kız senin vaktini almayalım leolarını bekletme harbi nasıl yetişiyorsun o kadar leolara anlatsana birazOkey ablacım inanmıyorsan da buralarda dolanma vaktine yazık
Kalmadı haklısınızSen buna özel mi diyosun, duyan gelmiş ablacim, özelin kalmamis senin
ee geçmişe bir sünger çekebilirsin.tek eşliliğe dönebilirsin çok zor değil bunlar.hem duygusal olarak da kadın olarak da kendini değerli hissedeceksin o zamanZaten bu saaten sonra gelene de ne anlatacağım ki
Hepsi Leo değil ama arada clooney de varYok kız senin vaktini almayalım leolarını bekletme harbi nasıl yetişiyorsun o kadar leolara anlatsana biraz![]()
Peki kantinci dönüş yaparsa ne düşünüyorsunKalmadı haklısınız
Sünger çeksem çekemiyorum biliyorum yine aynı ben olacağımee geçmişe bir sünger çekebilirsin.tek eşliliğe dönebilirsin çok zor değil bunlar.hem duygusal olarak da kadın olarak da kendini değerli hissedeceksin o zaman
İçin geçmiş hepsi yaşlı bunların yahuHepsi Leo değil ama arada clooney de var
clooney artık deden yaşında.justin bieber falan baksan senHepsi Leo değil ama arada clooney de var
Konuştuk şimdi alışveriş yapınca ama çok değil ama istemiyorum onu şimdi de sanırım konuşması beni çekti kız arkadaşımın yanında da daha farklı davranıyor ama çok yaşlı değil maks 30Peki kantinci dönüş yaparsa ne düşünüyorsun
Yok 19 da varİçin geçmiş hepsi yaşlı bunların yahu
Off ya sen hoşuma gidiyor desene şuna ya. Bahane üretme yalandan.Sünger çeksem çekemiyorum biliyorum yine aynı ben olacağım
Bizi hayvanlardan ayıran bi özellikte cinsel dürtülerimizi kontrol edebilme yeteneğimiz bu durumu yönetemeyince kişi aşırı libidolu aşırı ateşli olmuyor bunu biliyorsun değil miKonuştuk şimdi alışveriş yapınca ama çok değil ama istemiyorum onu şimdi de sanırım konuşması beni çekti kız arkadaşımın yanında da daha farklı davranıyor ama çok yaşlı değil maks 30
Biliyorum ama ben böyleyim sizin gibi değilim ki siz daha değerlisinizBizi hayvanlardan ayıran bi özellikte cinsel dürtülerimizi kontrol edebilme yeteneğimiz bu durumu yönetemeyince kişi aşırı libidolu aşırı ateşli olmuyor bunu biliyorsun değil mi