Çok yanlış birşey yaptım

İlk olmadığı halin buysa... İlkini merak ettim. :deli:
Ha bu arada yoldan çıkmaya gönüllü birçok erkek var. Öyle pek kendini nimetten sayma. Çok ama çok basit erkekler var. Adamlar hazır olda bekliyor zaten. Yani senin pek bir başarın yok bu durumda. Çoğu zaten tam bir "looser". Evlenmiş olmaları ve bir karılarının olması hayatlarındaki tek ve son başarıları. Hatta küçük çapta bir mucize. O iğrenç halleriyle, çulsuz halleriyle karıları bile iki üç gömlek büyük zaten bu adamlara. Ama kendilerini bir b.k sandıkları için nedense hep aranıyorlar. İşte böyle. :KK51:
Ay şu kıllı abazanlardan iki ilgi görüyorlar diye şaftları kayıyor ya çok komik.:D

Ulan sorsan en feminist bunlar, laflara bak, karısı mutlu etseymiş. Baksen. Al sen memnun et kendi ölmüş gözü çöplükte kalmış pis zamparayı.
Yav aman kim ne yapsın bu herifleri? Evdeki karısı bile bezmiş oluyor çoğu zaman. Ama bazı travmalı, baba sorunlu kızlar yüzünden kıymete biniyor işte kimi zaman. Yoksa başarılı, aklı başında hiçbir kadının tercihi olamazlar.
Daha geçen gün herifin birinin ağzından duydum. Çocuklarımız olmasa hiçbirimiz karılarımızla devam etmezdik diye. Ulan sanki karın da sana çok meraklı!

Yok ablası. Kantinde 3-5 dakikalık fingirdemelermiş memnun etmek. Kız iki konuşmayla ne açığı kapattın derler adama?
Adamın derdi çene çalıp iki kur yapmak mı? :olamaz: Sanki bana Şeyma Subaşı. Şu halinle getir götürünü yapamazsın. Huuu! :deli:
Kantindr sucuk salamların arasında seks fantezisi
Tost makinesi üstünde
Küçük ayran sağdan göz kırpıyor

İyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için
Evli ve yakışıklı kantinciyle flört ediyorsunuz numaranızı verdikten sonra kk'ne girip günah çıkartayım mı dediniz? Ay lütfen yaş kaç 15 falan mı bu kadar mı düşer insan...

Yav aman kim ne yapsın bu herifleri? Evdeki karısı bile bezmiş oluyor çoğu zaman. Ama bazı travmalı, baba sorunlu kızlar yüzünden kıymete biniyor işte kimi zaman. Yoksa başarılı, aklı başında hiçbir kadının tercihi olamazlar.
Daha geçen gün herifin birinin ağzından duydum. Çocuklarımız olmasa hiçbirimiz karılarımızla devam etmezdik diye. Ulan sanki karın da sana çok meraklı!
Bunlar karıları boşayınca Dan Bilzerian olcam sanıyorlar. Ama sonra ayıkıyorlar meğer evliyken üstüne atlayanlar evde kahrını çeken var diye atlıyorlar, yoksa netsinler azgın zamparanın moklu donunu.

Back
X