- 25 Ekim 2015
- 148
- 68
- 48
- 35
- Konu Sahibi Yagmur Selen
-
Bebek 6 aylık :)Yaz geldi oğlunuzu parka götürür ,ekmek arası bir şeyler hazırlar oraya çocuklarını getiren annelerle kaynaşırsınız.
Evet esimin ailesi hakikaten saçma sapan insanlar. Diyorum ya arayıp hayırlı olsun bile demediler bebeğime. Şimdi arayıp sitemlensem sormadınız diye amaan kızım fırsat mı bulabiliyorum der. Bişey de diyemiyorum.Okuyunca üzülüdüm, kardeşin yok mu ? Arkadaşların ile aran neden bozuldu ? Eşinin ailesinin davranışları da ayrıca tuhafıma gitti .
Yanlız başına git gel.. ilk zaman iyi oluyo denedim açılıyorum ama.. ben arkadaş istiyorum ya sırdaş istiyorum, canım sıkıldıgında hadi kalk gezelim diyip bi yerlere gidip bi şeyler içmek sohbet etmek gülmek unutamayacagim anılar biriktirmek istiyorumHavalar ısınmaya başladı tek basınıza yapıcanız en iyi aktivite bebişi koyun arabasına hergün 1 saat yürüyün hem ruhunuza hem bedeninize çok iyi gelicek
Sana bişe diyimmi lisedeki ünideki arkadaşlığı evlendikten sonra bulamıysnYanlız başına git gel.. ilk zaman iyi oluyo denedim açılıyorum ama.. ben arkadaş istiyorum ya sırdaş istiyorum, canım sıkıldıgında hadi kalk gezelim diyip bi yerlere gidip bi şeyler içmek sohbet etmek gülmek unutamayacagim anılar biriktirmek istiyorumüniv. Hayatim olsun bekarlik halim olsun cok delidolu cok hareketli gectigi icin alisamiyorum belki de bu hayata bilmiyorum
Evet esimin ailesi hakikaten saçma sapan insanlar. Diyorum ya arayıp hayırlı olsun bile demediler bebeğime. Şimdi arayıp sitemlensem sormadınız diye amaan kızım fırsat mı bulabiliyorum der. Bişey de diyemiyorum.
Arkadaslarim vardi yok değildi. Evlenmeden önce cok samimi oldugum arkadaslarim simdi ben aramazsam aramiyolar evime cagiriyorum ya da ben gelim diyorum hep müsait degilim diyolar belli ki görüşmek istemiyolarbi kiz kardeşim var aslinda ama üniv. De benden çok uzakta. Tlfnda dert döküp derslerini de etkilemek istemiyorum
Hamur isine sardim yemege felan.. olan bana oldu 8 kilo aldim. El isi örgü yapmaktan oglumun bütün kiyafetleri triko oldu.. yeni arkadas edinmek istiyorum ama cevresini arkadasla genisletir insan bir iki arkadasin olur onlarin sayesinde birileriyle tanisirsin.. şimdi diceksiniz e biz sana napalım ama ben bilsem offYeni arkadaşlar edinin sizde..yada kendinize bir mesgale bulun.çocuktan arta kalan zamanlarda neler yapmaktan hoşlanırsın mesela?kitap okumak.yada yeteneğiniz varsa kitap yazmaya çalışmak. .el işi örgüler filan yapın.boşluktan sıkılır insan.değerli birşeyler çıkarın ortaya.ona yoğunlaşin.terapi gibi gelecek emin olun..
Eşimle aram çok iyi çok şükür. Zaten iyi olmasın da ne olsun ki akşama kadar işte saat 10 dan sonra geliyo eve 11 e dogru.. geliyo yemek hazirliyorum yiyip yatiyoruz. Adami gördüğüm yok ki aram bozulsunBunlar oluyorken eşinle Aran Nasıl ?
Evet ben de öyleyim hakikaten. Kimseye güvenip de derdini anlatıp kocandan şikayet edemiyosun ki haklısın.Sana bişe diyimmi lisedeki ünideki arkadaşlığı evlendikten sonra bulamıysn
Ben öyleyim yeni arkadaşlık kurduğum insana sırlarımı dökemem eşimi veya sorunumu anlatamam
Öyle eşini okuldaki erkek arkadaşını çekiştirir gibi kimseye anlatamıyosun büyüyoruz samimiyet bitiyo
Bu saatten sonra tanıştığım biriyle çok yakın olamam
Bi ara
Hamur isine sardim yemege felan.. olan bana oldu 8 kilo aldim. El isi örgü yapmaktan oglumun bütün kiyafetleri triko oldu.. yeni arkadas edinmek istiyorum ama cevresini arkadasla genisletir insan bir iki arkadasin olur onlarin sayesinde birileriyle tanisirsin.. şimdi diceksiniz e biz sana napalım ama ben bilsem offkomsuluk kalmamis ki simdiki devirde. Bir iki gidiyosun bakiyosun gelen yok. Sen de birakiyosun artik. Zaten bi komsuma pasta borek biseyler alip muhabbet etmeye gidiyorum kapiyi cocuklari acip annem evde yok gezmeye gitti diyolar daha sinir oluyorum
Canim şuan heryerde herkesin durumu aynı. Herkesin yoğun bir iş hayatı yada kendine göre bir derdi oluyor.Bi ara
Hamur isine sardim yemege felan.. olan bana oldu 8 kilo aldim. El isi örgü yapmaktan oglumun bütün kiyafetleri triko oldu.. yeni arkadas edinmek istiyorum ama cevresini arkadasla genisletir insan bir iki arkadasin olur onlarin sayesinde birileriyle tanisirsin.. şimdi diceksiniz e biz sana napalım ama ben bilsem offkomsuluk kalmamis ki simdiki devirde. Bir iki gidiyosun bakiyosun gelen yok. Sen de birakiyosun artik. Zaten bi komsuma pasta borek biseyler alip muhabbet etmeye gidiyorum kapiyi cocuklari acip annem evde yok gezmeye gitti diyolar daha sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?