Çok yalnızım çokk :(

Yagmur Selen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
148
68
48
35
Kızlar nerden başlasam hiç bilmiyorum :( günlerdir bunalıyorum aklıma geldikçe ya. Buraya yazmayı düşündüm ama böyle konuları çok sert eleşirenler olduğu için günlerdir erteliyorum yazmayı ama başka çarem yok en azından rahatlarım içimu döküp. 1 bucuk yillik evliyim 6 aylık bi oğlum var. Evlendikten sonra bütün arkadaşlarımdan koptum. Daha doğrusu gerçek yüzlerini gördüm. Annemle babam ayrı annem calışmaktan beni aylarca aramıyo bile yeri geliyo. Arıyorum işim var kapatalım diyo. Eşim deseniz maddi sıkıntılar işte gecesini gündüzüne katıyo. Eskiden olsa yeni evlendigimiz zamanlar pazar günlerini eşim bana ayırırdı şimdi o da bitti. Maddi sıkıntılarımız olduğu için ona da bişey diyemiyorum. Eşimin ailesine çok kızıyorum. Kardeşleriyle atıştılar bi dönem ben oturup görümcelerimle konuşup siz kardessiniz bugün kavga eder yarın unutursunuz bu yüzden benimle kavga etmeyin aranızı açmayın dememe rağmen ne arayan ne soran. Kp deseniz evimizin yolunu bilmez. Kv deseniz o hiç zaten ne eşimi ne beni bi gün olsun arayıp sorduğu yok. Sen ara diyeceksiniz hamileyken çok aradım evlerine gittim orda kaldım arayı ısıtmak için. Sonra bi süre ara verdim gitmedim aramadım. Bi tane bile arayan merak eden olmadı bize kırıldın mı yoksa kızım diye ya. Bebeğim oldu hiç kimse gelmedi bi hayırlı olsun bile demediler tlfnla arayan bile yok. Bütün günüm evin içinde tv karşısında internette oğlumla geçiyo artık ama özellikle şu sıralar sebepsiz yere ağlamaya başladım çok bunaldım :'( hiç arkadaşım yok yaz geldi oglumu da yanıma alıp sıkılınca bi yerlere gidip bi çay içecek bi arkadaşım, birlikte yemekler yapıp muhabbet edip vakit geçirecek bi akrabam bile yok ya :'( en azından sizinle dertleşip içimi dökmek biraz olsun rahatlamak istedim. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin bana ve şimdiden yorum yazan arkadaşlara çokk teşekkür ederim bana dert ortağı oldugunuz için.

Havalar ısınmaya başladı tek basınıza yapıcanız en iyi aktivite bebişi koyun arabasına hergün 1 saat yürüyün hem ruhunuza hem bedeninize çok iyi gelicek

Okuyunca üzülüdüm, kardeşin yok mu ? Arkadaşların ile aran neden bozuldu ? Eşinin ailesinin davranışları da ayrıca tuhafıma gitti .

Arkadaslarim vardi yok değildi. Evlenmeden önce cok samimi oldugum arkadaslarim simdi ben aramazsam aramiyolar evime cagiriyorum ya da ben gelim diyorum hep müsait degilim diyolar belli ki görüşmek istemiyolar :( bi kiz kardeşim var aslinda ama üniv. De benden çok uzakta. Tlfnda dert döküp derslerini de etkilemek istemiyorum :(

Okuyunca üzülüdüm, kardeşin yok mu ? Arkadaşların ile aran neden bozuldu ? Eşinin ailesinin davranışları da ayrıca tuhafıma gitti .
Evet esimin ailesi hakikaten saçma sapan insanlar. Diyorum ya arayıp hayırlı olsun bile demediler bebeğime. Şimdi arayıp sitemlensem sormadınız diye amaan kızım fırsat mı bulabiliyorum der. Bişey de diyemiyorum.

Havalar ısınmaya başladı tek basınıza yapıcanız en iyi aktivite bebişi koyun arabasına hergün 1 saat yürüyün hem ruhunuza hem bedeninize çok iyi gelicek
Yanlız başına git gel.. ilk zaman iyi oluyo denedim açılıyorum ama.. ben arkadaş istiyorum ya sırdaş istiyorum, canım sıkıldıgında hadi kalk gezelim diyip bi yerlere gidip bi şeyler içmek sohbet etmek gülmek unutamayacagim anılar biriktirmek istiyorum :( üniv. Hayatim olsun bekarlik halim olsun cok delidolu cok hareketli gectigi icin alisamiyorum belki de bu hayata bilmiyorum :(

Yeni arkadaşlar edinin sizde..yada kendinize bir mesgale bulun.çocuktan arta kalan zamanlarda neler yapmaktan hoşlanırsın mesela?kitap okumak.yada yeteneğiniz varsa kitap yazmaya çalışmak. .el işi örgüler filan yapın.boşluktan sıkılır insan.değerli birşeyler çıkarın ortaya.ona yoğunlaşin.terapi gibi gelecek emin olun..

Yanlız başına git gel.. ilk zaman iyi oluyo denedim açılıyorum ama.. ben arkadaş istiyorum ya sırdaş istiyorum, canım sıkıldıgında hadi kalk gezelim diyip bi yerlere gidip bi şeyler içmek sohbet etmek gülmek unutamayacagim anılar biriktirmek istiyorum :KK43: üniv. Hayatim olsun bekarlik halim olsun cok delidolu cok hareketli gectigi icin alisamiyorum belki de bu hayata bilmiyorum :KK43:
Sana bişe diyimmi lisedeki ünideki arkadaşlığı evlendikten sonra bulamıysn
Ben öyleyim yeni arkadaşlık kurduğum insana sırlarımı dökemem eşimi veya sorunumu anlatamam
Öyle eşini okuldaki erkek arkadaşını çekiştirir gibi kimseye anlatamıyosun büyüyoruz samimiyet bitiyo
Bu saatten sonra tanıştığım biriyle çok yakın olamam

Evet esimin ailesi hakikaten saçma sapan insanlar. Diyorum ya arayıp hayırlı olsun bile demediler bebeğime. Şimdi arayıp sitemlensem sormadınız diye amaan kızım fırsat mı bulabiliyorum der. Bişey de diyemiyorum.

Bence eşinin ailesini hiç bir şey deme ila ki zamanı gelir o zaman dersin. Ailen ile aynı şehirde misin ? Mecbur yeni çevre yapıcaksın , bebek çok küçük kurs veya benzeri yerlere git dicem o da olmuyor. Arkadaşın dediği gibi şuan parklar daha iyi fakat insan yinede güvenemiyor . Kardeşin yok mu ?

Eşinin ailesine gelene kadar annen ya kendi öz annen nasıl olur da yoğunluktan bile olsa arayıp soramıyor. Aklım almıyor valla..

Arkadaslarim vardi yok değildi. Evlenmeden önce cok samimi oldugum arkadaslarim simdi ben aramazsam aramiyolar evime cagiriyorum ya da ben gelim diyorum hep müsait degilim diyolar belli ki görüşmek istemiyolar :KK43: bi kiz kardeşim var aslinda ama üniv. De benden çok uzakta. Tlfnda dert döküp derslerini de etkilemek istemiyorum :KK43:

Evli arkadaşlarım var ama sana bir şey diyim çok samimi olacağın kişiler çok az genelde benim düzenli konuştuğum kişiler bile çok azdır. Bence sen çok samimi olma her şeyini anlatma , gez toz , aktivite yap arkadaşlarınla ama her şeyi anlatma. Anlatıcaksan kardeşine anlat daha iyi. Derdini anlatıyorsun karşıda ki napıyor ufacık bir tartışmadan onu sana koz olarak kullanıyor.

Bi ara
Yeni arkadaşlar edinin sizde..yada kendinize bir mesgale bulun.çocuktan arta kalan zamanlarda neler yapmaktan hoşlanırsın mesela?kitap okumak.yada yeteneğiniz varsa kitap yazmaya çalışmak. .el işi örgüler filan yapın.boşluktan sıkılır insan.değerli birşeyler çıkarın ortaya.ona yoğunlaşin.terapi gibi gelecek emin olun..
Hamur isine sardim yemege felan.. olan bana oldu 8 kilo aldim. El isi örgü yapmaktan oglumun bütün kiyafetleri triko oldu.. yeni arkadas edinmek istiyorum ama cevresini arkadasla genisletir insan bir iki arkadasin olur onlarin sayesinde birileriyle tanisirsin.. şimdi diceksiniz e biz sana napalım ama ben bilsem off :( komsuluk kalmamis ki simdiki devirde. Bir iki gidiyosun bakiyosun gelen yok. Sen de birakiyosun artik. Zaten bi komsuma pasta borek biseyler alip muhabbet etmeye gidiyorum kapiyi cocuklari acip annem evde yok gezmeye gitti diyolar daha sinir oluyorum

Sana bişe diyimmi lisedeki ünideki arkadaşlığı evlendikten sonra bulamıysn
Ben öyleyim yeni arkadaşlık kurduğum insana sırlarımı dökemem eşimi veya sorunumu anlatamam
Öyle eşini okuldaki erkek arkadaşını çekiştirir gibi kimseye anlatamıyosun büyüyoruz samimiyet bitiyo
Bu saatten sonra tanıştığım biriyle çok yakın olamam
Evet ben de öyleyim hakikaten. Kimseye güvenip de derdini anlatıp kocandan şikayet edemiyosun ki haklısın.

Bi ara

Hamur isine sardim yemege felan.. olan bana oldu 8 kilo aldim. El isi örgü yapmaktan oglumun bütün kiyafetleri triko oldu.. yeni arkadas edinmek istiyorum ama cevresini arkadasla genisletir insan bir iki arkadasin olur onlarin sayesinde birileriyle tanisirsin.. şimdi diceksiniz e biz sana napalım ama ben bilsem off :KK43: komsuluk kalmamis ki simdiki devirde. Bir iki gidiyosun bakiyosun gelen yok. Sen de birakiyosun artik. Zaten bi komsuma pasta borek biseyler alip muhabbet etmeye gidiyorum kapiyi cocuklari acip annem evde yok gezmeye gitti diyolar daha sinir oluyorum

Buraya yaz , ne bilim burada ki konuları takip et , zaman öle hızlı geçiyor ki ... Ev -iş arasında gidip geliyorum. Benim bulunduğum şehir biraz sıkıntılı o yüzden çok fazla dışarı çıkma imkanım yok ama çalıştığım için gün içerisinde o kadar insan görüyorum ki evi daha çok özlüyorum ne bilim kitap oku, film izle, çok zevkli bence . Merak ettiğin şeyleri araştır net üzerinde...

Bi ara

Hamur isine sardim yemege felan.. olan bana oldu 8 kilo aldim. El isi örgü yapmaktan oglumun bütün kiyafetleri triko oldu.. yeni arkadas edinmek istiyorum ama cevresini arkadasla genisletir insan bir iki arkadasin olur onlarin sayesinde birileriyle tanisirsin.. şimdi diceksiniz e biz sana napalım ama ben bilsem off :KK43: komsuluk kalmamis ki simdiki devirde. Bir iki gidiyosun bakiyosun gelen yok. Sen de birakiyosun artik. Zaten bi komsuma pasta borek biseyler alip muhabbet etmeye gidiyorum kapiyi cocuklari acip annem evde yok gezmeye gitti diyolar daha sinir oluyorum
Canim şuan heryerde herkesin durumu aynı. Herkesin yoğun bir iş hayatı yada kendine göre bir derdi oluyor.
Kendi kendine yetmek zorunda kalıyor insanlar.Ben severim yalnızlığı. Bir iki arkadaşım olsun ama candan olsun derim hep. Sevmiyorum kafamın uyusmadığı insanlarla buluşup boş boş konuşmayı.
Çevre edilebileceğin aktitiveteler yapsan. Mesela günler düzenle çağır komşularını filan?

Back
X