Valla erkeklerden daha iyi dost oluyor emin ol. Üniversitede cok kafa erkek arkadaşlarım vardi 2 tane. Kiskanmiyorlar arkadan kuyu kazmiyorlar. Kardes gibi olmustuk
Çok tuhaf; devlet üniversitesinde okudum, Türkiye'nin her yerinden gelen insanlar vardı, görüş/ hayata bakış açısından çok farklı olanlarla bile bir muhabbettimiz, güldüğümüz oluyordu. Ama sürekli takıldığın en fazla 2-3 arkadaşın oluyor.
Bütün kasan tipler sizin sınıfta mı toplandı ki? Pahalı özel bir üniversite mi?
Icinizden geldigi gibi davranin.
Süsünüzü azaltmayin mesela,oldugunuz gibi olun,yalniz kalirim korkusuyla gulucuklerle iletisim kurmayin.
Sinifiniz kalabaliksa anlasabileceginiz arkadaslarla henuz denk gelmemis bile olabilirsiniz,uzulmeyin uzun bi zaman var onunuzde.
Hiç güzel diye dışlananı görmedim valla. Aksine daha yakın olmaya çalışır insanlar.
Güzelim diye dışlandım demek istemedim aksine dikkat çektiğim için konuşmak isterler diye düşünmüştüm bende
Birşey itiyordur insanları. Dış görünüş değildir ama o. Muhtemelen arkadaş edinmek için fazla yapmacık davranıyorsundur.
Bir şeyi ne kadar istersen inadına olmaz ya sen de bu konuda çok kasmışsın kendini oluruna bırak
Kahve iç ve kitap oku aralarda
Bir elebaşı seni hedeflemiştir olur böyle şeyler
Yakında anlarsın zaten
Kimseyle dost olacağım diye fazlasıyla iyi davranma
Hazırlık sınıfından arkadaşınız yok mu? Genelde hazırlık okulunda oluşan gruplar lisansta da devam ediyor. Neden onlarla görüşmüyorsunuz?
Onu bende düşündüm aslında ama evde sürekli rahat ol diyorum ama oraya gidince kasılıyorum yapmacıklık oluyor bencede. Bundan sonra ne yapsam ki sence
Arkadaş edinmenin önemsiz olduğunu düşün. Bütün okul hayatının yalnız geçeceğine inandır kendini. İnsanlara arkadaş olmak için yaklaşma, daha doğal olsun iletişimin. Onları etkilemeye çalışma. O zaman gelecekler sana.
Erkeklerin arkadaşlıklarına hep özenmişimdir zaten erkeklerde abaza vallahi ya güvendiğim birileri olursa arkadaşlık kurarım inşallah
TEsekkkur ederimm insallah kız erkek farketmez benimde güvenebileceğim birileri olurBen de makina Mühendisliğinde okudum bayan sayısı azdı deli oluyordum Merhaba diyecek biri bile yoktu. Sonraları erkek arkadaslarla kardes gibi olduk hala görüşüyoruz.
O dönemlerde aralarda kahvemi alıp kitap okurdum sen de umursama kimseyi tatlım zamanla düzelir basarilar derslerinde
Abaza vallahi dogru soyluyosun. Boyle daha silik olmasi lazim cok yakisikli olmayanlar çalışkan olanlar cok iyi dost oluyo. Serseriler playboylar degil ☺ inşallah guzel insanlarla karşılaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?