Çok yalnız kalıyorum,artık çok bunaldım :(

deryamsi_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
16
2
1
Öncelikle merhaba hepinize :)
Benim derdim yaklaşık 3 haftalık bir dert...
Ben bu sene üniversiteye başladım,aslında geçen sene başladım ama geçen sene hazırlıktım. Yeni insanlar var tabi haliyle. Ben normalde herkesle iletişimi olan,konuşkan arkadaşlık ilişkileri çok kafa ve iyi güvenilir olan bir insanım dostluklarım hep uzun yıllardır devam eden dostluklar. Çok heyecanla başladım üniversiteye ama ağlayarak gidiyorum artık. Kimse benimle konuşmuyor. Farkımdalar benim ama konuşmamayı iletişim kurmamayı tercih ediyorlar. Güzel ve bakımlı biri olduğumu dikkat çektiğimi düşünüyorum bilerek süsümü azaltıp gittim ki havalı demesinler ama yok. Sürekli tebessüm etmeye çalışıyorum birilerine birşeyler sorma bahanesiyle konuşmaya çalışıyorum ama yok iletişim kurmuyorlar benimle. Çok tatlı böyle arkadaşım olsun istediğim kızlar var ama beni gördüklerinde merhaba bile demiyorlar. Geçer dedikçe herkes anlaştı kaynaştı ve ben artık tek kalmaktan çok sıkıldım. Sürekli tekim diğer arkadaşlarımla saatlerimiz denk gelmiyor hiç. Artık çok bunaldım gerçekten yalnızlığa dirençliyimdir ama gerçekten çok çok bunaldım. Sürekli kız gruplarını böyle gülen arkadaşları gördükçe gözlerim doluyor. Rüyalarıma bile giriyor artık yıldım derslerime asılıyorum ama insan sosyallik istiyor sınıfta ders aralarında muhabbet edenler arasında kahkaha atanlar arasında olmak istiyorum. Napıcam ben böyle en güzel günlerim böyle geçsin istemiyorum....

özellikle seni dışlıyolar gibi anlatmışsın ama öyle bi durum olacağını sanmıyorum. onların merhaba demesini beklemeden sen merhaba de, git yanlarına otur...

kaç kişilik bu sınıf ya hepsi ayrı grup oldu bı sen dışlandın yani ilginç...

Bende universitede sinifta bir kisiyle arkadaslik kurmustum sadece oda ikinci senede genelde baska bolumlerden insanlarla gorusuyordum

Icinizden geldigi gibi davranin.

Süsünüzü azaltmayin mesela,oldugunuz gibi olun,yalniz kalirim korkusuyla gulucuklerle iletisim kurmayin.

Sinifiniz kalabaliksa anlasabileceginiz arkadaslarla henuz denk gelmemis bile olabilirsiniz,uzulmeyin uzun bi zaman var onunuzde.

Çok tuhaf; devlet üniversitesinde okudum, Türkiye'nin her yerinden gelen insanlar vardı, görüş/ hayata bakış açısından çok farklı olanlarla bile bir muhabbettimiz, güldüğümüz oluyordu. Ama sürekli takıldığın en fazla 2-3 arkadaşın oluyor.

Bütün kasan tipler sizin sınıfta mı toplandı ki? Pahalı özel bir üniversite mi?

Şimdi bi gaz gruplar oluştu..
Daha tanimadan kanka oldular..
Yakında patlarlar gruplar dağılır..
Siz de samimi olacağınız birilerini bulursunuz..
İlk zamanlar tabiri caizse bi dışta kalmak oluyor ama emin olun gececek..
Normal davranın onemsemeyin yeter..

Derste iyi not alın bir de sınavlarda yüksek alın nasıl takılırlar peşinize not not diye üniversitede 1-2 tane kalıcı arkadaş oluyor öyle lisedeki gibi samimi bir beklentiniz olmasın genellikle boş muhabbetler çıkar ilişkileri flan işte bir de dedim ya çalışkanlar gözde oluyor özel bir ünide burslu okudum ben de Çalışkan olduğum için etrafımdan eksik olmazlardı hani şimdi neredeler mezun olduk herkes kendi meşgalesinde bu böyledir fazla beklentili olma

Amaan öyle cinslerse arkadaş olmayıver kişisel gelişim kitapları oku molalarda al kahveni de ohh
Çok güzelsin diye uzak durduklarını sanmıyorum

Bence kendini bir halt sanan kiz seni kiskanip milleti doldurmus olabilir. Kimse olmaz oyle sey demesin çünkü cok yaşadim gördüm guzel bir bayani her zaman dışlarlar. Sende erkeklerle arkadaslik kur. Emin ol erkeklerin dostlugu daha guzel oluyor. Sonra bak gor selam vermeyen kizlar peşinde pervane oluyor.

Valla erkeklerden daha iyi dost oluyor emin ol. Üniversitede cok kafa erkek arkadaşlarım vardi 2 tane. Kiskanmiyorlar arkadan kuyu kazmiyorlar. Kardes gibi olmustuk

İlk üniversitemde hiç kız arkadaşım yoktu benim hep erkek arkadaşlarım vardı batak bile öğrendim sayelerinde bilardo da kapışırdık hesabına kızlara illet olurdum sürekli dedikodu süs ne giyeyim tırnağım kırıldı kıçım büyük göbeğim var ha diyet çok sıkıcı gelirlerdi bana Saçma salak tipler Sonra ikinci üniversiteme başladım benim yaş büyük sınıf küçük olunca daha bi sıkıcı oldu ayyyy iğrençti kimseyle muhattap olmuyordum okulda kolay kolay. Ergen ergen muhabbetler tipler bende kendimi derslere verdim hocalarla kanka oldum sınıfın bebeleri de benim peşimdeydi hep. 3. Üniv başlayacağım seneye inşallah orda ne olur bilmiyorum artık nasip. Ama sana tavsiyem kimseyle muhattap olma merhaba deme bırak sana desinler kasma hiç Rahat ol onlar sana illa gelir merak etme bi de kızlardan uzak dur ya düzgün erkek arkadaşların olsun.

Valla devrimizin erkekleri arkadaşlık dostluk düşünemediği için haklısın bundan sonra bende iletişimimi keserim bu ne arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…