• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnız kalıyorum,artık çok bunaldım :(

Valla erkeklerden daha iyi dost oluyor emin ol. Üniversitede cok kafa erkek arkadaşlarım vardi 2 tane. Kiskanmiyorlar arkadan kuyu kazmiyorlar. Kardes gibi olmustuk

Erkeklerin arkadaşlıklarına hep özenmişimdir zaten erkeklerde abaza vallahi ya güvendiğim birileri olursa arkadaşlık kurarım inşallah

Hiç güzel diye dışlananı görmedim valla. Aksine daha yakın olmaya çalışır insanlar.

Çok tuhaf; devlet üniversitesinde okudum, Türkiye'nin her yerinden gelen insanlar vardı, görüş/ hayata bakış açısından çok farklı olanlarla bile bir muhabbettimiz, güldüğümüz oluyordu. Ama sürekli takıldığın en fazla 2-3 arkadaşın oluyor.

Bütün kasan tipler sizin sınıfta mı toplandı ki? Pahalı özel bir üniversite mi?

Yok devlet üniversitesi. Gerçekten çok çalıştım kazandım yani benim başka sınıftan arkadaşlarımda var onlarda şahit oldular gerçekten çok şanssızsın dediler sadece

Icinizden geldigi gibi davranin.

Süsünüzü azaltmayin mesela,oldugunuz gibi olun,yalniz kalirim korkusuyla gulucuklerle iletisim kurmayin.

Sinifiniz kalabaliksa anlasabileceginiz arkadaslarla henuz denk gelmemis bile olabilirsiniz,uzulmeyin uzun bi zaman var onunuzde.

Kalabalık bayaa ama kız sayısı az. İnşallah iyi olur teşekkürler

Hazırlık sınıfından arkadaşınız yok mu? Genelde hazırlık okulunda oluşan gruplar lisansta da devam ediyor. Neden onlarla görüşmüyorsunuz?

Bir şeyi ne kadar istersen inadına olmaz ya sen de bu konuda çok kasmışsın kendini oluruna bırak
Kahve iç ve kitap oku aralarda
Bir elebaşı seni hedeflemiştir olur böyle şeyler
Yakında anlarsın zaten
Kimseyle dost olacağım diye fazlasıyla iyi davranma

Birşey itiyordur insanları. Dış görünüş değildir ama o. Muhtemelen arkadaş edinmek için fazla yapmacık davranıyorsundur.

Onu bende düşündüm aslında ama evde sürekli rahat ol diyorum ama oraya gidince kasılıyorum yapmacıklık oluyor bencede. Bundan sonra ne yapsam ki sence

Bir şeyi ne kadar istersen inadına olmaz ya sen de bu konuda çok kasmışsın kendini oluruna bırak
Kahve iç ve kitap oku aralarda
Bir elebaşı seni hedeflemiştir olur böyle şeyler
Yakında anlarsın zaten
Kimseyle dost olacağım diye fazlasıyla iyi davranma

Kasmıycam diye sanırım milyonlarca kez uyarıyorum kendimi. Şuan sanırım fazla saçmalamışım diyorum. Keşke o kadar çabalamasaydım

Onu bende düşündüm aslında ama evde sürekli rahat ol diyorum ama oraya gidince kasılıyorum yapmacıklık oluyor bencede. Bundan sonra ne yapsam ki sence

Arkadaş edinmenin önemsiz olduğunu düşün. Bütün okul hayatının yalnız geçeceğine inandır kendini. İnsanlara arkadaş olmak için yaklaşma, daha doğal olsun iletişimin. Onları etkilemeye çalışma. O zaman gelecekler sana.

Ben de makina Mühendisliğinde okudum bayan sayısı azdı deli oluyordum Merhaba diyecek biri bile yoktu. Sonraları erkek arkadaslarla kardes gibi olduk hala görüşüyoruz.
O dönemlerde aralarda kahvemi alıp kitap okurdum sen de umursama kimseyi tatlım zamanla düzelir basarilar derslerinde

Erkeklerin arkadaşlıklarına hep özenmişimdir zaten erkeklerde abaza vallahi ya güvendiğim birileri olursa arkadaşlık kurarım inşallah

Abaza vallahi dogru soyluyosun. Boyle daha silik olmasi lazim cok yakisikli olmayanlar çalışkan olanlar cok iyi dost oluyo. Serseriler playboylar degil ☺ inşallah guzel insanlarla karşılaşırsın :KK8:

Ben de makina Mühendisliğinde okudum bayan sayısı azdı deli oluyordum Merhaba diyecek biri bile yoktu. Sonraları erkek arkadaslarla kardes gibi olduk hala görüşüyoruz.
O dönemlerde aralarda kahvemi alıp kitap okurdum sen de umursama kimseyi tatlım zamanla düzelir basarilar derslerinde
TEsekkkur ederimm insallah kız erkek farketmez benimde güvenebileceğim birileri olur

Abaza vallahi dogru soyluyosun. Boyle daha silik olmasi lazim cok yakisikli olmayanlar çalışkan olanlar cok iyi dost oluyo. Serseriler playboylar degil ☺ inşallah guzel insanlarla karşılaşırsın :KK8:

İnşallah allah ömür boyu hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın :)

Bence sizin tavırlarınız insanlara yanlış gelmiş.Yani güzel olduğumdan süsümü azalttım gibi şeyler yazmışsınız.Ne alaka yani.Güzelsiniz diye niye sizle konuşmasınlar.Ego varsa bilemem ama.

Ben yalnız takılıyorum hiç çaba göstermedim arkadaş olmak için. Konuşmak isteyen yanıma geliyor

Üniversitedeyken benim de başima geldi. Ayıbım yoktu, bir şey yapmamıştım. Niye beni aralarına almıyorlar hiç anlamadım. Bölüm birincisi oldum bir kişi bile tebrik etmedi. Okul bitti 25 kişilik sınifta kimseyle görüşmüyorum çok acı bir şey :(

Back