• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnız kalıyorum,artık çok bunaldım :(

Ilgi alaniniza giren kuluplere katilin arkadas edinin ortak noktalariniz olsun. Sen gidince yanindan kalkanlarin pesinden kosma. Ortak noktam olmayan sadece dersten siniftan tanidigim hic kalici arkadasim olmadi. Biseyler paylasabilmek daha onemli ders aralarinda kahkaha atmaktan(bence)

Geçerli bir sebepleri yok gibi anlatmışsın. Gidip direkt konuşmalarına atla yüzsüzlük gibi olur belki ama en azından sorunları varsa bunu açıklarlar sen de ona göre karar verirsin yapman gerekene
Öncelikle merhaba hepinize :)
Benim derdim yaklaşık 3 haftalık bir dert...
Ben bu sene üniversiteye başladım,aslında geçen sene başladım ama geçen sene hazırlıktım. Yeni insanlar var tabi haliyle. Ben normalde herkesle iletişimi olan,konuşkan arkadaşlık ilişkileri çok kafa ve iyi güvenilir olan bir insanım dostluklarım hep uzun yıllardır devam eden dostluklar. Çok heyecanla başladım üniversiteye ama ağlayarak gidiyorum artık. Kimse benimle konuşmuyor. Farkımdalar benim ama konuşmamayı iletişim kurmamayı tercih ediyorlar. Güzel ve bakımlı biri olduğumu dikkat çektiğimi düşünüyorum bilerek süsümü azaltıp gittim ki havalı demesinler ama yok. Sürekli tebessüm etmeye çalışıyorum birilerine birşeyler sorma bahanesiyle konuşmaya çalışıyorum ama yok iletişim kurmuyorlar benimle. Çok tatlı böyle arkadaşım olsun istediğim kızlar var ama beni gördüklerinde merhaba bile demiyorlar. Geçer dedikçe herkes anlaştı kaynaştı ve ben artık tek kalmaktan çok sıkıldım. Sürekli tekim diğer arkadaşlarımla saatlerimiz denk gelmiyor hiç. Artık çok bunaldım gerçekten :KK43: yalnızlığa dirençliyimdir ama gerçekten çok çok bunaldım. Sürekli kız gruplarını böyle gülen arkadaşları gördükçe gözlerim doluyor. Rüyalarıma bile giriyor artık yıldım :KK43: derslerime asılıyorum ama insan sosyallik istiyor sınıfta ders aralarında muhabbet edenler arasında kahkaha atanlar arasında olmak istiyorum. Napıcam ben böyle en güzel günlerim böyle geçsin istemiyorum....

Back