- Emoji Skoru
- 1.515
- Puanlar
- 33
Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. Eşim tekrar geldi, konuştuk. Biraz hırpaladım, kavga ettim, sonra düzelttik gibi. Annemi de uyardık babamla birlikte. Şuan kedi gibi davranıyor annem. Az önce kasıklarımda ciddi ağrı oluştu, düşük yapıyorum sandım. Bebeği gözden çıkaramam bunu anladım. Bebeğe bir şey olsa eşimi de annesini de parçalardım. Annesiyle bir daha konuşmayacağım, eşim de paşa paşa bunu kabul edecek. Kendi evimize gidebileceğini söyledim, aklım sende kalır dedi. İzni bitecek zaten birkaç gün sonra dönecek.
Bazı arkadaşlarım kızmış. Ben sağlık sorunlarından ve ölümden korkuyorum ve farkındayım bunun. Bunu sağlıklı yürütemiyor olabilirim. Çaba gösteriyorum, terapi alıyorum. Eşimin de bu konuda anlayışlı olması gerekiyor, bugün için ben hâlâ tamamen hak vermedim eşime. Teşekkür ederim herkese, buraya yazmasam rahatlayamazdım.
Bazı arkadaşlarım kızmış. Ben sağlık sorunlarından ve ölümden korkuyorum ve farkındayım bunun. Bunu sağlıklı yürütemiyor olabilirim. Çaba gösteriyorum, terapi alıyorum. Eşimin de bu konuda anlayışlı olması gerekiyor, bugün için ben hâlâ tamamen hak vermedim eşime. Teşekkür ederim herkese, buraya yazmasam rahatlayamazdım.