- 29 Mayıs 2021
- 13.566
- 87.968
- 548
- 36
Size çok yapici yorumlar yaptım ama bulmuşsunuz bir tartışmada, evden kovup hırpalayacağınız adami istediğiniz gibi at oynatmaya çalışıyorsunuz tabiri caizse. Annenizden çok farklı gelmediniz bana. Daha 3 haftalık hamilesiniz kasık ağrıları, ya düşürseydim demeler. Bu 9 ay esinize kan kusturacaksinız belli ki. Yine aklim sende kalır diye gitmemiş. Azıcık dik dursa siz bu kadar rahat cığrınızdan çıkamazsınız.Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. Eşim tekrar geldi, konuştuk. Biraz hırpaladım, kavga ettim, sonra düzelttik gibi. Annemi de uyardık babamla birlikte. Şuan kedi gibi davranıyor annem. Az önce kasıklarımda ciddi ağrı oluştu, düşük yapıyorum sandım. Bebeği gözden çıkaramam bunu anladım. Bebeğe bir şey olsa eşimi de annesini de parçalardım. Annesiyle bir daha konuşmayacağım, eşim de paşa paşa bunu kabul edecek. Kendi evimize gidebileceğini söyledim, aklım sende kalır dedi. İzni bitecek zaten birkaç gün sonra dönecek.
Bazı arkadaşlarım kızmış. Ben sağlık sorunlarından ve ölümden korkuyorum ve farkındayım bunun. Bunu sağlıklı yürütemiyor olabilirim. Çaba gösteriyorum, terapi alıyorum. Eşimin de bu konuda anlayışlı olması gerekiyor, bugün için ben hâlâ tamamen hak vermedim eşime. Teşekkür ederim herkese, buraya yazmasam rahatlayamazdım.
Size diyecek bir şey kalmadı Allah eşinize sabir ve kendine yapılanların farkına varacak şuur versin.
Son düzenleme: