- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Hayır öyle demek istemedim. Sen suçlusun sen hatalısın tarzında. Yada şuanda yapamayacağım şeyler konusunda dedim.Önceki konularınızı bilmiyorum. Şimdi okuduğuma göre cevaplayacağım.
En başta beni üzmeden cevaplayın demişsiniz. Sanırım bu “GERÇEKLERİ yüzüme vurmayın” demek. Zira siz de farkındasınız ki bu evlilik bitmiş tükenmiş ve zira yine farkındasınız ki çocuk için “hasta bile olsa” evlilik yürütülmez. Boşanırsınız, o da baba olarak desteğini sürdürür. Babalık yapmanın tek yolu koca olmak demek değildir.
Bir sürü sosyal medyada, tv de gördüğüm kadın var. 3 çocuklu, biri engelli ve bekar bir anne. Boşanmış yani. Çocuğum hasta aman boşanmayayım deyip de kangren olmuş bir evliliğe devam etmeyi kendine yakıştıramamış.
Bizden ne gibi bir öneri istiyorsunuz anlamadım. Bir kadının (hasta bir çocuğu olsa bile) sevgiye, ilgiye ve sekse ihtiyacı vardır. Madem evli kalın ama aranızda anlaşın, açık evlilik yaşamak için. Sizin başka biriyle beraber olmanıza ses çıkarmasın. Bunu mu önerelim size?
Kızımı ben alırım. Sende gelir gidersin falan diyordu. Ben biliyorum ki eylem yaptığım anda kaos daha da büyüyecek asla evliliğim bitiyor diye üzülmüyorum.
sadece kızım şu durumdayken bunları yaşadığımıza üzülüyorum . Kimse kimsenin kölesi değil hiçbir kadın bu lafları duyduktan sonra o evde kalmak istemez.