- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
bi dakika SAKIN BU DURUMDA ÇOCUĞU KREŞE VERMEYİN ben bu olayın çocuk tarafını yaşadım anneme abla babaanneme anne diyince kıyamet koptu onlara böyle hitap etmem tamamen benim çıkarımımdı ninem öğretmedi ama annem aynen onun öğrettiğini söyleyip beni kreşe yolladı kusura bakmayın ama siz çocuğu ya baştan ninesine teslim etmiycektiniz kendiniz başka şeylerden feragat edip kendiniz bakıcaktınız bi de şimdi çocuk elden gidiyo diye aniden koşulsuz şartsız sevildiği ortamdan alıp tamamen yabancı bi ortama sokmayın bence sizin yerinizi ninesinin yerini büyüdükçe anlıycaktır aksi halde çocuğunuz bu yaşta ayrılık neymiş öğrenir bu ayrılığın nedeni de siz olduğunuz için görünüşte olmasada içinden iyice sizden uzaklaşır
Çok acımasız bir yorum. Ne demek çocuğu ninesine teslim etmek.
Çocuğuna babaanne yada anneanne bakan çalışan anneler teslim mi etmiş oluyor bebeklerini. Onları kendi çıkarları kendi keyifleri için mi bırakıyor acaba.
Siz işinize geldiği gibi yaşıyormuşsunuz e elbette kreşe verilmek hoşunuza gitmemiş. Çünkü çıkarlarınız zedelenmiş. Belki bu bayanın bebeği için çok daha iyi olacak bu.
Siz annelik içgüdülerinize güvenin. Boşverin sağı solu. Bir uzmanla görüşün bu konuyu ve doğru kararı verin.
Ben olsam direk kreşe verirdim bu durumda. Size hak veriyorum.