• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çok üzgünüm oğlum beni sevmediğini söylüyor:((((((

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
canım kesinlikle haklıısn..
sen annelik görevini yapıyorsundur kendini suçlama zaten...
tüm kabahat etkiliyen babannede...

ben işten çıkmak istiyorumm artık çünkü babaanne kıreşe verdirmem oğlumu diyorr. bizim hiç söz hakkımız yok sankii... yaa ben ters bişey söylemek istemiyorum kayınvalideme elbetteki çok sinirleniyorum ama şuan sessiz kalıyorumm şuan tek derdim oğlum.:((((

canım ben de şu anda hamileyim. ve eşime aşıladığım şey şu. onlar anneanne veya babaanne olabilirler ama o bizim çocuğumuz ve patron biziz. onlar ne yapacaksa bizim onayımız dahilinde yapabilirler. bunu eşime sürekli mantık çerçevesinde anlatıyorum.
madem de eşin de rahatsız bu durumdan eşinle konuş. binlerce çocuk kreşe gidiyor hatta çocuğunu kreşe veren çalışmayan anneler bile var. bence sizin aile hayatınız babaanne ve dedenin isteklerinden daha önemli. onlara patroınun kim olduğunu anlatmanız gerekiyor. sonuçta sen onlar oyalansın diye oyuncak doğurmadın o senin evladın. onunla ilgili kararları da sen ve eşin verebilir ancak.

bende kıreşe verme taraftarıyım ..
hayırlısı inş..ama oğlum çok üzülecek farkındayımmm.
aslındaa şimdiki hali daha acınacak durumdaa ama bunun farkında değil benm küçüğüm:((((

evet canım,şu anki durumu bence daha kötü...
yanlış anlaşılmasın babannede diye değil,etkilendiği için daha kötü..
ama çocuklar çabuk toparlanırlar merak etme..
zararın neresinden dönersen kardır..
güzel vakit geçririn,beraber olduğunuzda sevdiği şeyleri yapın ailecek..
anne baba ve kendisinin bir aile olduğunu hiisettirin sürekli..
en azından şu an için yapılıcaklar sanırım bunlar.

evt canım ben zaten herşeyi bıraktım evde yemek yaparken bile onunla yapıyorum ama istemiyorr beni rahat bırak ben sizle oyun oynayamam diyorr...
istemiyorum seni anne diyorr...

bunu yazarken bile gerçekten çok acı çekiyorumm.
biliyorum ki oğlum bunu bilinçli yapmıyor.babasıylaa da konuşuyorumm oda benm bu halime çok üzülüyorr tek desteğim eşimm. sağolsunnn

birde artık anlıyacak yaşta oğlunuz..
ona deyinki,
ben senin için çalışıyorum,sana oyuncak,kıyafet alabileyim diye para kazanıyorum..ve bu yüzden sen evde yanlız kalma diye sana babannen bakıyor,oda seni çok seviyor,o senin babanın annesi bende senin annenim deyin..
oyunlarla,hikayelerle felanda anlatın...
bence işe yarar...

canım ya inanki bende çok üzüldüm...
ve bunu sana hissettireninde bir anne olmasına inanamıyorum..
benki anne değilken bile canım yandı..nasıl olurda yapılabilir bu cidden çok ilginç

canim neden krese vermek istemiyorki
almanyada bütün cocuklar gider krese, orda daha iyi egitim veriyorlar, cocuklari okula hazirliyorlar,kendi yasitlariyla olur , burda bütün cocuklar 3 yasinda baslar krese taki okula baslayana kadar devam ederler.bende gitmistim krese, oglumda cok güzel hatiralari var hala.
ilk basta oglun krese alisana kadar zorlanir belki aglar istemez. önce sadece sabahlari 3-4 saat babannesi biraksin alsin, alistiktan sonrada tüm gün gider.
bence güzel bir kres bakmaya basla sen, hatta kaynananida götür baksin görsün, kabul eder ozaman

yani ben onu almasam o daha mutlu acaba diyorumm istediğini yapsamda içim acıyarak onu almasam mı bilemiyormm....

Eşinizde sizinle aynı fikirdeyse neden babanne ve dedenin lafına bakıyorsunuz.
Evlat sizin..Sizin ve oğlunuzun psikolojisi onların ne düşündüğünden daha önemli.
Kreşe verdiğinizde ilk başlarda orada da problemler olabilir alışma süreci falan gibi
ama yılmayın patron sizsiniz.

inş kreşe veririz bende çok istiyorumm sırf alıştırmak için haftasonu mini tovn diye biyer var oraya götürüyorum ama yok iflah olmadı aylarcaa onu alıştırmaya çalıştım ama yokk.bilmiyorumm o nerde mutluysa orda kalsın diyor aklım ama kalbimm öle demiyorr.. çok kararsızım bilemiyorumm..

Çok üzüldüm..
Hem sizin hem de çocuğunuz için çok üzüldüm ben..:çok üzgünüm:
Bir an önce çocuğunuzu kreşe vermelisiniz,size ve babaya alışmalı artık.
İnanın ileride daha büyük zorluklarla karşılaşırsınız.
Bir çocuğun anne babaya uzak durması ne demek çok iyi bilirim,lütfen geç kalmadan harekete geçin..gamyoncuiremsu
Babanneye hiç bir lafım yok zaten!!!:delphin:

Nerede mutlu oluyorsa orada kalsın derseniz ilerde çok daha fazla üzüleceksiniz bence.
Sabrın sonu selamettir.Kararlı olun.

tamam babaannenin bakması güzelde çocuk sizden uzaklaşıyor üstelik siz eşinizle aynı karardaysanız babaannee ve dede neden bu kadar ısrarcı onların bakması için kırmadan karşılıklı konuşarak koyun tavrınızı ve kreşe verin başlarda zor olsada hem çocuk hem büğükler alışacaklardır,kolay gelsin

çok tşk arkadaşlarr iyiki sizler varsınız derdimi kimseye anlatamıyorumm..anca oğlumun resimlerine çektiğim videolara bakıyorumm..herşey için hayırlısı olsun inşş.
albumlere ekledim bebeğimin resmini bi bakın çok tatlı oluşumm....:emir_bebek:

yaa şimdii onarın nasıl bi anlayışı olduğunu görmeniz lazımm..hanii anlayışlı olsalar zaten senin annen kötü derlermii...bilemiyorumm...Rabbim yavruma sabır versinn.....

üzüldüm canım ya.bence allah size sabır versin.iyi dayanıyosunuz.ben olsam yavrumu hemen ellerinden alır bir daha da onlara bırakmazdım.ama bundan sonra da sabırlı olmalısınız.sizden nasıl ki yavaş yavaş uzaklaştıysa yavaş yavaş alışacaktır.hemen onlardan alın ama hemen bir sonuç beklemeyin.bir süre kızar küser belki daha da uzaklaşır ama pes etmeyin.onların başka şehirde yaşadığını farzedin,ne yapacaktınız o zaman.benim kızım 3 yaşındayken babannesi ona ''anne pis,anne e'' falan demiş hemen geldi söyledi bana malesef yapıyolar böyle hemen önlem almalısın...

Back