- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
nereye başlık açacağımı bilemedim. çok uyuyorum ben.. hiç dinlenmiyorum. sürekli yorgun uykusuz. birde uyuyuşum var akıllara zarar. misafirlikte bile oturduğum yerde uyurum.doktora bile gittim tahliller falan.. yok bişeyin dedi.. uykun geliyorsa uyu :1shok: ne yapcam nere gitcem bilmiyorum senağlama
bu uyku problemi her açıdan kötü oluyor.. çok uyumak istemiyorum yaa günde ortalama 9 saat uyuyorum..
nereye başlık açacağımı bilemedim. çok uyuyorum ben.. hiç dinlenmiyorum. sürekli yorgun uykusuz. birde uyuyuşum var akıllara zarar. misafirlikte bile oturduğum yerde uyurum.doktora bile gittim tahliller falan.. yok bişeyin dedi.. uykun geliyorsa uyu :1shok: ne yapcam nere gitcem bilmiyorum senağlama
bu uyku problemi her açıdan kötü oluyor.. çok uyumak istemiyorum yaa günde ortalama 9 saat uyuyorum..
mutlaka araştırmalı ben gittim doktora sonuçlar normal bana dediki.. uyumak istiyosan uyu dedi... uyumak isteyen ne kadar çok insan var dedi. şükretmi gerek bilmiyorumÜff benDe çok uyuyoRum yaa mirmirmirmir 17 yaşındayım okuLdan qeLince öyLe yorqun oLuyorum ki daha çok küçük yaşım neden böyLe oluyor biLmiyorum bıraK kiLo da aLıyorum çok uyuyunca babam da kızıyor çok o benden çok üzülüyor senağlama ben üniversite sınavına hazırLanınca napıcam biLmiyorum ... DepResyon oLabilir ama... Yinede bi çaResi oLmalı qeRçekten kendime çok kızıyorum uyuyunca yaa senağlamasenağlamasenağlama
tiroid lere bakılmadı ama diğer kan değerlerime bakıldı canımm.çok uyuma isteği kansızlık ya da hipotiroidi açısından araştırılmalı bence...
geçmiş olsun umarım tez zamanda düzelir..bu sabah eşimle bu konuyu konuştuka.s benim de teyzemin böyle bir sorunu var!ne zaman yatarsa yatsın geç kalkıyor ve hep uyumak istiyor:sm_confused:bu uzun yıllardır böyle!büyük ihtimalle depresyonla alakalı ama nasıl yardımcı olabileceğimi şaşırdım :1no2:sabit fikirli bir insan ve kabullendirmek çok zor!sigarayı bile anlamak istemiyor bırakması gerek en kısa sürede sağlığını çok kötü etkiliyor ama nafile çocuğumdan beter valla!...:a015:
aynen canım yaa sinirlilik halim benim de var.. ama panik atak konusunda birşey diyemeyeceğim.Bende çok uyuyorum 11 e kadar hemde uyansam bile yataktan çıkmak hiç istemiorum dalıyorum sonra bidaha uyanıyorum yataktan kalkmak için baya çabalıyorum ..Sinirlilik desen oda var panik atak var bende acaba bundan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ..Erken kalkmak istiyorum her zaman ama hep yatıyorumda yatıyorum..
ben uykumu alıncada başka bi durum ortaya çıkıyor.. kafam bi milyon oluyo :roflol: saf saf gülmeye başlarım etrafımdan bi haber kaydirigubbakcemile3Aynı durum bende de söz konusu.. Yıllarca neyim var diye doktor doktor dolaştım.. Kansızlık dediler çıkmadı.. Depresyon dediler, alakası yok.. 2 sene önce çok iyi bir uzmana göründüm bu durum için.. Metabolizmamın böyle olduğunu, bunu değiştirmeye çalışmamın fayda vermeyeceğini söyledi. Çünkü vücudumun uykuya o oranda ihtiyacı oluyormuş ve ancak o kadar uyuyarak kendini dinlenmiş hissediyormuş.. Bu arada benim durumum çok kötü ben 10 saatten az uyursam kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum.. Bu süre 12-14e kadar bile çıkıyor tatil günleri.. Tembel insan diye buna deniyor sanırım -tatlicadiarzu-
benimde 20saat deliksiz uyumuşluğum vardır.. ama üni. bitirme zamanları finaller tavan yapmış o zaman uyumuştum...bendede var bu ya ama morelim bozuk olduğunda ben 24 saat 30 saat uyuduğumu hatırlarım tedavi oldum düzene girmişti ama son 2 aydır ailevi problemler tetikledi uyku benim için kaçış karanlık odada yanlız yaşayış.......sorunlarım oldukça sanki 2,5 litre süt içmiş ilaç almış gibi uyu basıyor ama kötüsü uyanınca kendime gelemiyorum ve uyanınca yine mutsuzluk ....tek çözümü tedavi eğer yapamadıysanız mutaka spor yapın
kalkamıyorum demek daha doğru kalkmak istioyurm ama uyku öyle tatlı geliyorki... yoksa çook yorgunluk oluyor bende...Bu konuda bir ben varım sanıyordum ama bakıyorumki yalnız değilim. Kızlar yıllardır uyuyan ve sabahları çok geç kalkan biri olaraktan şunu sormanızı istiyorum sizden. Kalkmakmı istemiyorsunuz, Kalkamıyormusunuz. Bu ikisi arasında çok fark var. Eğer kalkmak istemiyorsanız benim gibi beyninize yer etmiş olabilir. Erken kalksam ne olacak sanki vur kafayı yat helede kışsa. Ama kalkamıyorsanız o zaman bedensel yorgunluğunuzu araştırın. Birde alışkanlık sanırım. Eğer benim sabah erken kalkmam gerekirse kalkarım. Ama işim yoksa hak getire. Uyanır uyanır uyurum. Hiçte bir zararını görmedim.
hoşgeldin uykulular kervanına...mendeeeeeeeeeee öleyimmmmmmmmm :tomato:
bencede normal ama eşimce değil. çok tartışıyoruz bu konuyla ilgili...herif hol ün ışığını söndürüp gelene kadar ben çoktan uyumuş oluyorum kaydirigubbakcemile3 artık onu aksatıyorum diye mi kızıyor bilmiyorumgünde dokuz saat uyku anormal değil ki,
bazı bünyeye 6 bazı bünyeye 8 bazı bünyeyede ancak dokuz saat yeter,bence durumunuzda bir tuaflık yok.hatta kafayı koyunca uyuyabiliyorsanız ,daha ne istiyorsunuz.
milletin arayıpta ,bulamadığı bir durum,bunun dışında herhangi bir durum varsa ,orasını bilemem.
tatlım süre olarak a normal olmayabilir ama eşimle problem yaşıyoruz o zaman. yokbeni aksatıyorsun yok ev işini aksatıyorsun. ya sabah erken kalk evin işiini yap yada akşam geç yat tarzında şeyler...canım 9 saat uyuyorum günde demişsin ama bu anormal değil bence süre olarak..
kızlar bende çok uyuyorum sonra pişmanlık. 1 yada 2 erken kalkıyorum sonra gene aynı, eşimle kavga da çabası......uyumaktan belim ağrıyor..... ne yapacağım bilmiyorum...... belki çözüm bulan yazarr....
ben 23 yaşıma geldim bu yaşıma kadar hiç erken kalkmaya alışamadım. Evde olunca 11'den aşağıya uyanmam...Hele bu aralar aşırı yorgunluk ve uyku var ve hemen sinirlenip bağırıyorum galiba bende depresyondayım
çok uyuma isteği kansızlık ya da hipotiroidi açısından araştırılmalı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?