• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok uyuyorum kızlar...Yardım edin

arkadaşım bu konuda sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum çünkü bende aynı problemi yaşıyordum ve aştım ama beni iyi dinle olur mu uygula en azından bişey kaybetmezsin ok a.s ben günde 11-12 saat uyuyup dinlenemiyordum hiç yorgun oluyordum canım şurdan şuraya adım atmak istemiyordu üstelik gün içindede esniyordum sürekli bide sabah 8dede dersim oluyor ve ben 9dan aşağı uyanamıyordum internette araştırmadığım şey kalmadı ve en sonunda tesadüfen bir bilgi öğrendim o da kansızlığı olan insanlarda aşırı uyuma olurmuş diye ki bende kansızlık var aylardır ilaç içiyorum fln hala iyileşemedim ama sonra bunu duyunca önce beslenme şeklimi bi değiştireyim dedim uykumu etkilemezse en azından kansızlığımı önler diye...sonra haftada 2-3 kere karaciğer tarzı etlerle beslenmeye her gün 1 yumurta yemeye ve kesinlikle KOLA ve ÇAYı bırakmaya karar verdim kola ve çay hem kansızlığı tetikliyor hemde uyku düzenini bozuyor sonra bu beslenme düzenimi oturttum ve ilaçlarımı düzenli içmeye başladım
daha sonra ben uyuduğum odada ders çalışıyor ve bilg. kullanıyordum önceden tv'de bu odadaydı bende ders çalışma odası yaptım kendime ve herşeyi oraya taşıdım yatak odamda sadece yatağım ve komidinim kaldı
sonra kendimi incelemeye başladım her akşam 10da uyumak benim adetimdir sabahları bi gün 8de bi gün 7de kalkarak fln kendimi tanımaya başladım gerçekten ne kdar uykuya ihtiyacım var diye ve sonunda buldum:lepi:
şaka gibi ben bile inanamıyorum ama her gün 10da uyuyup gece 4de uyanıyorum ve cin gibiyim 2 hafta öncxe çözdüm sorunumu ve hukuk öğrencisiyim 3 hafta oldu üni açılalı ve ben o vakitlerimle şu an vizeye kadar olan bütün notlarımı çıkardım millet kitap açmamış daha opuyorumnanaktan yani nasıl işime yaradı bi bilsen ihtiyacı olan herkese de anlatıyorum çünkü ben çıldırmıştım napcam diye
haa yorgun mu oluyorsun dersen her sabahda 1 saat spor yapıyorum bide hihoyyyt
günün doğuşunu izlemek ezan sesini duyunca dua edip ders çalışmaya devam etmek ve hayatı kaçırmamak süper darısı başına artık günleri çok seviyorum...
her günüm benim için bir umut...kaydirigubbakcemile4
öpüyorum senii :içelim:

evet canım bende daha önceki senelerde kansızlık durumlarım olmuştu hap ve iğnelerle geçöiyordu inan ki aklıma gelmedi bundan olacağı en kısa zamanda bir doktara gideyim ölçtüreyim kesin ondandır. sağol canımm.:lepi:

evet canım bende daha önceki senelerde kansızlık durumlarım olmuştu hap ve iğnelerle geçöiyordu inan ki aklıma gelmedi bundan olacağı en kısa zamanda bir doktara gideyim ölçtüreyim kesin ondandır. sağol canımm.:lepi:

ne demek ne demek :içelim: bencede en kısa zamanda baktır bende 2. kutu ilacımı da bitirmek üzereyim haftaya gidicem yine tahlile yine o pis hemşire kolumu morartcak zaten ikide bi yine mi sen diyo :çok üzgünüm:

bak burayi okurken bile uykum geldi simdimirmirmirmir
ben de oyleyim canim kansizlik yok, depresyon yok, hicbisey yok ama erken kalkmayi bir turlu beceremiyorum. kalksam da ruh gibi oluyorum. unv de derslere hep gec giderdim, simdi de ise gec kaliyorum. erken gidince de uyukluyorum. benim metobolizmam 11 den sonra calismaya basliyor heralde

Valla bendede aynı problem var acaba sadece benmi böyleyim diye düşünürken baktımki benim gibi uyuyanlarda varmış. Eskiden çalışırken sabah 6 da kalkardımda banamısın demezdim.Ama şimdi 4 yıllık evliyim çalışmıyorum bazen öyle uyuyorumki sabah eşimin gidişini bile duymuyorum. Sonra pişmanlık ve üzüntü oluyor.Eşim hiç bu konuda bir yorum yapmadı ama ben bazen anlıyorum. Aslında ben hep hayal etmişimdir.Sabah eşimden önce kalkayım süper kalhvaltı hazırlıyayım sonra eşimi kaldırayım mutlu mutlu kahvaltımızı yapalım ama nerdeeeeesenağlama Bu hayalimi hiç gerçekleştiremedim maalesef.Anca ben öğlen 12-1 gibi kalkayım kahve içeyim kalkar kalkmaz sonra bunalım tv programları izliyeyim sonra bunalıma gireyim. Psikoloğada gittim ama bişi çıkmadı. İçimden gelmiyor bişi yapmak.Arkadaşlar kahve içmeye çağırıyor ama onlarada gitmiyorum.Anlıyacağınız hayatım yatağım uykum ve evim arasındasenağlama..Ben değişmek istiyorum. Hayata ve güne daha erken başlamak aktif olmak sabah erken kalkıp işlerimi yapıp gezmek istiyorum.....

ben nezaman biraz çok uyumaya kalkışsam o gün akşama kadar çok yorgun ve uykusuz olurum sabah 6 yada 7 de kalkınca hem daha enerjik hemde mutlu olurum uyu uyu nereye kadar bence uzun bir süre kendinizi zorlayın kaçta yatarsanız yatın sabah en geç 8 de kalkın zamanla vücudunuz alışacak bundan emin olun bugün başlayın 1 ay sonra bana teşekkür edeceksiniz ben bunu yaşayan canlı örneğim .öte dünyada zaten hep uyuycazya canım:Saruboceq::Saruboceq:..[

sen gene ıyısın gunde 9 saat ben 10-11 saat uyuyorum ama uymayı sevmıyorum aslında ama kalkamıyorumda allahtan esım ıse gıttıkten sora 10 gıbı zarzor kalkıyorum ama aksam 11 de uykum gelıyor sarhos gıbı oluyorum ve uyuyorum hemen
aslında erken kalkmak en guzelı
koye gıttıgımız zaman sabah 6 da kalkıyor ınsan ve uykuda bıdaha tutmuyor havası temız ondanmı bılmem
uyumaya calıs mumkun degıl 5bucuk 6 da kalkıyosun 7 kahvaltı ınan saat 12 oldugunda aksam olcak sanıyosun gunler okadar uzun ve guzel gelıyorkı ınsana uyku duzene gırınce ınsanın tıpıde degısıyor canlanıyor akşan 9-10 yatıyosun tabı koylerde öyle

nereye başlık açacağımı bilemedim. çok uyuyorum ben.. hiç dinlenmiyorum. sürekli yorgun uykusuz. birde uyuyuşum var akıllara zarar. misafirlikte bile oturduğum yerde uyurum.:utangac: doktora bile gittim tahliller falan.. yok bişeyin dedi.. uykun geliyorsa uyu :1shok: ne yapcam nere gitcem bilmiyorum senağlama
bu uyku problemi her açıdan kötü oluyor.. çok uyumak istemiyorum yaa günde ortalama 9 saat uyuyorum..

o ne bicim doktor be uykun geliyosa uyu demis oyle? Turkiyedeki doktorlarda bi icat yani, cozumu bilmiyo diye adam basindan savmis resmen. Kan tahlili yaptirdinmi bu arada? Kanda iltihap olabilir yada demir eksikligi.. yada sen soyle yap. Bi gun boyunca hic uyuma, gece ayakta kal sabahi getir ve aksam 22 gibi uyu. Aliskanlik haline getirdigin icin devamli uyumak istiyor olabilirsin bence..

arkadaşlar eşimde de bu problem var. durduğu yerde uyur kaldırma hiç kalkmaz .sorunu uykuda nefes durmasıymış (yani uyku apnesi) uyku odasına girdi gecede 538 kere nefesi tutuyor yani soluk alıp vermiyor. şimdi bi alet var onu verdi doktorlar bakalım inşallah faydasını görecek .şunu diyeceğim eğer gece uykuda nefes tutma sorununuz varsa uyku hali ondanda kaynaklanıyo olabilir bilginize hepiniz sağlıcakla kalın.

kıslar ben bi ara ilaç kullandım işte o iyiydi
onu bıraktım bi ay kadar normale döndüm şimdi yine aynı tas yine aynı hamam. ama tüyolarınızı uygulayacağım

Eğer mesela bir yerde otururken birden uyumaya başlıyorsan bu normal değil, bir hastalık. Ama diğer türlü sadece uykuyu sevdiğindense bence yapabileceğin bişey yok bu metabolizma meselesi.
evet bir hastalıkmış yusufcuk dr a gittim aşağıda net şekilde anlatacağım

Yaa bende çok uyuyorum ve bu durumdan çok sıkıldım. Gece 12 de uyuyorum sabah 12 kalkıyorum 1 saat sonra tekrar uyuyorum 2de tekrar uyuyorum 3 de uyanıyorum kendimi zorlamasam kalkmak için tekrar uyurum yani resmen yatağa yapışıyorum çok halsizim o kadar uyuyorum kalktığımda yine halsiz yorgunum. Hep sıkıntılıyım depresyon ilacı kullanıyorum kabızlık sorunum var ve 1.5 aylık yeni evliyim ne yapsam bilmiyorum ki doktor da ilaç verip yolluyor :(
ilaçların bi faydası olmadı mı emelhan?

uyku uykunun mayasıdır derler, yattıkça yatasınız gelir,
uyuşukluk bence halsizlikten ziyade.
yeni evli lduğun için yapacak bir şeyin de yok evde canın sıkıldığı için yatıyorsun.
zamanla depresyona girersin böyle yaparsan.
evde meşgale bul kendine,olmadı kurslara yazıl vakit geçirecek şeyler bul.
sabah erken alkmaya alışırsan zaten vucut alışıp her gün aynı saatte uynayı erken kalkmaya çalış.
yeni de evli değilimi selenimo 2006 da evlendim ben ve evlendiğimden beri çalışıyorum..

Bende ergenlik döneminden beri yakın zamana kadar öyle bir sorunla uğraşmıştım. Hatta esprimde vardı Yarın birgün ahirette Allah teala kulum dünyada ne yaptın diye sorduğunda ben uyudum diye cevaplayacaktım o kadar fazlaydı yani sürekli uyku halim. Bunun nedenini fiziksel özelliğim olarak görüyordum tabi annem filan çok kızıyordu çevremdekilerde çok dikkatlerini çekiyordu bu özelliğim. İşte neyse şimdi şu an yok hatta uyku çok çok az uyuyorum diyebilirim eskiye nazaran. Bu uykunun sebebini düşündüm taşındım sanırım hayatta bizi heyecanlandıracak bir hedef olmadığında ateşleyen o şey olmadığında kafamızı ileriye bakmak yerine günlük geçici sıkıcı olaylara odakladığımız için sanırım uyuyoruz. Hayal filan kurup ya da rüya yoluyla onları çözmeye çalışıyoruz. Kaçıyoruz diyelim bilmiyorum sizler neler dersiniz.
kaçıyor olabilir maviask ama napalım elde değil.

MAVİASK bu konuda sana kesinlikle katılıyorum... insanın hayatta hedefi yada onun kafasını meşgul eden heyecanlandıran bişi yoksa, o anda uyku devreye giriyo ben bunu çok yaşadım. Ama bir süre sonra bu isteksizlik ve uyku hali insanı öle bi sarıyo ki yapman gereken şeyleri bile yapamaz hale geliosun. uyku herzaman öncelikli tercih oluyo. artık zihin mi bedenmi o yönde baskın hale gelio.
zihin size bu oyunları oynarken de kendimi bişeyle meşgul ediyim, beni mutlu eden bişey yapayım fikri hep oluyo ama halsizlik ve sinir insanı isteksiz yapıo. tesadüflerle insanın iradesi dışında karşısına bişiler çıkıcakki bunu yenebilsin. zor bir durum çok yaşadım. hayatta çok şeyi kendimiz erteliyormuşuz gibi gelio bana ama elde değil yinede bi doktora danışmakta fayda var.
katılıyorum

ben çalışıyorum ama ahhh eve gitsemde uyusam diyorum .işimde zevkli.acaba bitkisel bi,rşeyler mi denesem.
ben bitkisel hiçbirşey içemiyorum adaçayı ve ıhlamur bile ... boğaz ağrısından ölüyo olsam bitki çayını sevmiyorum sevemem.. tadları kötü oluyor zaten...

arkadaşım bu konuda sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum çünkü bende aynı problemi yaşıyordum ve aştım ama beni iyi dinle olur mu uygula en azından bişey kaybetmezsin ok a.s ben günde 11-12 saat uyuyup dinlenemiyordum hiç yorgun oluyordum canım şurdan şuraya adım atmak istemiyordu üstelik gün içindede esniyordum sürekli bide sabah 8dede dersim oluyor ve ben 9dan aşağı uyanamıyordum internette araştırmadığım şey kalmadı ve en sonunda tesadüfen bir bilgi öğrendim o da kansızlığı olan insanlarda aşırı uyuma olurmuş diye ki bende kansızlık var aylardır ilaç içiyorum fln hala iyileşemedim ama sonra bunu duyunca önce beslenme şeklimi bi değiştireyim dedim uykumu etkilemezse en azından kansızlığımı önler diye...sonra haftada 2-3 kere karaciğer tarzı etlerle beslenmeye her gün 1 yumurta yemeye ve kesinlikle KOLA ve ÇAYı bırakmaya karar verdim kola ve çay hem kansızlığı tetikliyor hemde uyku düzenini bozuyor sonra bu beslenme düzenimi oturttum ve ilaçlarımı düzenli içmeye başladım
daha sonra ben uyuduğum odada ders çalışıyor ve bilg. kullanıyordum önceden tv'de bu odadaydı bende ders çalışma odası yaptım kendime ve herşeyi oraya taşıdım yatak odamda sadece yatağım ve komidinim kaldı
sonra kendimi incelemeye başladım her akşam 10da uyumak benim adetimdir sabahları bi gün 8de bi gün 7de kalkarak fln kendimi tanımaya başladım gerçekten ne kdar uykuya ihtiyacım var diye ve sonunda buldum:lepi:
şaka gibi ben bile inanamıyorum ama her gün 10da uyuyup gece 4de uyanıyorum ve cin gibiyim 2 hafta öncxe çözdüm sorunumu ve hukuk öğrencisiyim 3 hafta oldu üni açılalı ve ben o vakitlerimle şu an vizeye kadar olan bütün notlarımı çıkardım millet kitap açmamış daha opuyorumnanaktan yani nasıl işime yaradı bi bilsen ihtiyacı olan herkese de anlatıyorum çünkü ben çıldırmıştım napcam diye
haa yorgun mu oluyorsun dersen her sabahda 1 saat spor yapıyorum bide hihoyyyt
günün doğuşunu izlemek ezan sesini duyunca dua edip ders çalışmaya devam etmek ve hayatı kaçırmamak süper darısı başına artık günleri çok seviyorum...
her günüm benim için bir umut...kaydirigubbakcemile4
öpüyorum senii :içelim:
süper diyorsun hukukçu da bunları yapacak adam lazım...
ama seni tebrik ederim.
bende her gün diyorum yarın ezanda kalkacağım güne erken başlayacağım..
hiç değilse kalkınca bi namaz kılarım hem sevaba girerim hem günüm uzun olur diyorum
her sabah ezanda kalkıyorum.. amaan çok yorgunum deyip yatıyorum iy imi....
benim gece yatış saatlerimin 22;00 olması imkansız... en az 00;00 01;00
evli olunca malumm :kedi: bide bebiş altını al mamasını yedir üstüne tulumunu giydir..oy oyy :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bu arada yine vurgulamak istiyorum yattığınız odada başka hiç bir şey yapmayın zaten bi süre sonra odaya girdiğiniz an uykunuz gelmeye başlıyor bunu doktorda söylemişti bana bide anlatmıştım zaten ama odadaki tüm elektronik eşyaları kaldırın gün içindede çok fazla kullanmamaya çalışın hele uyumadan 1-2 saat önce herşey kapanmış olmalı ben ders çalışıyorum ama siz kitap okuyabilirsiniz örgü örebilirsiniz eşinizle çocuklarınızla sohbet edebilirsiniz radyasyonu başka türlü azaltamıyorsunuz malesef
kız tv izlemek kimm.. kitap okuyorum kitappşakkıdı

offfffffff aynı dert bende de var sabahları resmen sürünerek kalkıyorum işi bırakcam nerdeyse o derece zor geliyor uyanmak bazen işte de uyukladıgım oluyor nadirde olsa hep diyorumki uyumıycam ama ne fayda işe gitmesem 24 saat cıkmam yataktan. sabah kalkcagım zaman yatakta dönerken daha tekrar uyuyorum ya :((( aksamları genelde 10 en gec 10bucuk gibi yatıyorum bıraksalar eve gelir gelemz direk yatarımda yüzünü göremiyoruz diyr evdekiler zoraki oturuyorum.yatıncada sevgülüm iyi geceler demek için arıyor cocuk alo derken ben uyuyorum :)) oda şaşırıyr nasıl bukadar cabuk uyuyosun hemde konusurken diyor:)) o dereceyim yani malesef :(
bende öyleydim ya.. eşim ışığı kapatıp gelene kadar ben uyuyorum :kedi:

Valla bendede aynı problem var acaba sadece benmi böyleyim diye düşünürken baktımki benim gibi uyuyanlarda varmış. Eskiden çalışırken sabah 6 da kalkardımda banamısın demezdim.Ama şimdi 4 yıllık evliyim çalışmıyorum bazen öyle uyuyorumki sabah eşimin gidişini bile duymuyorum. Sonra pişmanlık ve üzüntü oluyor.Eşim hiç bu konuda bir yorum yapmadı ama ben bazen anlıyorum. Aslında ben hep hayal etmişimdir.Sabah eşimden önce kalkayım süper kalhvaltı hazırlıyayım sonra eşimi kaldırayım mutlu mutlu kahvaltımızı yapalım ama nerdeeeeesenağlama Bu hayalimi hiç gerçekleştiremedim maalesef.Anca ben öğlen 12-1 gibi kalkayım kahve içeyim kalkar kalkmaz sonra bunalım tv programları izliyeyim sonra bunalıma gireyim. Psikoloğada gittim ama bişi çıkmadı. İçimden gelmiyor bişi yapmak.Arkadaşlar kahve içmeye çağırıyor ama onlarada gitmiyorum.Anlıyacağınız hayatım yatağım uykum ve evim arasındasenağlama..Ben değişmek istiyorum. Hayata ve güne daha erken başlamak aktif olmak sabah erken kalkıp işlerimi yapıp gezmek istiyorum.....
bende istiyorum da olmuyor canım ya.. olmayınca olmuyor. ya çok rahata alışık insanlarız yada yapımız böye anlamadım gitti mirmirmirmir

sen gene ıyısın gunde 9 saat ben 10-11 saat uyuyorum ama uymayı sevmıyorum aslında ama kalkamıyorumda allahtan esım ıse gıttıkten sora 10 gıbı zarzor kalkıyorum ama aksam 11 de uykum gelıyor sarhos gıbı oluyorum ve uyuyorum hemen
aslında erken kalkmak en guzelı
koye gıttıgımız zaman sabah 6 da kalkıyor ınsan ve uykuda bıdaha tutmuyor havası temız ondanmı bılmem
uyumaya calıs mumkun degıl 5bucuk 6 da kalkıyosun 7 kahvaltı ınan saat 12 oldugunda aksam olcak sanıyosun gunler okadar uzun ve guzel gelıyorkı ınsana uyku duzene gırınce ınsanın tıpıde degısıyor canlanıyor akşan 9-10 yatıyosun tabı koylerde öyle
köye gittiğim zaman annemlere oh mis gibi hava istersen az uyu insan uykuya kanıyor
eve hava temizleyicisi mi alsak napsak mafoldumben

o ne bicim doktor be uykun geliyosa uyu demis oyle? Turkiyedeki doktorlarda bi icat yani, cozumu bilmiyo diye adam basindan savmis resmen. Kan tahlili yaptirdinmi bu arada? Kanda iltihap olabilir yada demir eksikligi.. yada sen soyle yap. Bi gun boyunca hic uyuma, gece ayakta kal sabahi getir ve aksam 22 gibi uyu. Aliskanlik haline getirdigin icin devamli uyumak istiyor olabilirsin bence..
öyle dedi güzelim. kan tahlilide yaptırdım birşeyin yok turp gibisin diyo..
şimdilerde geç yatıyorum ama sabah geç kalkıyorum bu defa işe gelişim 10 u buluyor..:utangac:

arkadaşlar eşimde de bu problem var. durduğu yerde uyur kaldırma hiç kalkmaz .sorunu uykuda nefes durmasıymış (yani uyku apnesi) uyku odasına girdi gecede 538 kere nefesi tutuyor yani soluk alıp vermiyor. şimdi bi alet var onu verdi doktorlar bakalım inşallah faydasını görecek .şunu diyeceğim eğer gece uykuda nefes tutma sorununuz varsa uyku hali ondanda kaynaklanıyo olabilir bilginize hepiniz sağlıcakla kalın.

geçmiş olsun canım. tez zamanda düzelir inşallah. bendede mi öyle problem var acaba :uhm:

bu arada ben psikiyatr a gittim taaaa 2-3 ay önce.. çünkü artık dükkanda bile uyuyordum oturduğum yerde..hemde biranda uykuya dalıyordum..
uyuyamama gibi çok uyuma birden uykuya dalma bi problemdirdedi..
ilaç verdi o aara iyiydi ama ilaç mahvetti beni ya..
yanında da anksiyate bozukluğu teşhisi koydu sürekli sinirli hallerim için
o da iyiydi iyi geliyordu
amma mahvettiler beni ilaçlar gitmedim bidaha sengözlerimebaksanab
tekrar gitcek oldum gittiğim dr yoktu vs gitmedim
şimdilerde kontrol edebiliyorum eskisine göre...
ama hala tam bi randıman alabilmiş değilim :a015::a015::a015:

depresyon uyku yapıyor aynı olay bended var çok uyyorum kafam kalkmıyor anksitiye imiş benimki sende bir dr git ilaç kullanıyorum biraz düzeldi gigi gün içi uykum gelmiyor artık geçte yatabiliyorum ama sabahları gözümü çok zor açıyorum hala

bende çok uyuyorum ya akşam 11 de yatıorum sabah 6.30 da zarzor uyanıorum hafta sonları akşam 9.30 da yatıorum 11 de bile zarzor uyanıorum hep uyumak istiorum çarçabuk sinirlenen bir insanım bazen bişe yokken oturup ağlıyorum herşeye sinirlenip bağırıorum napıcam arkadaşım nedir bu sizce yardım edin bana lütfensenağlama:bbo:

Arkadaşlar depresyonun dışında..Sinirlilik ,uykuya eğilim ve uyuşukluk varsa tiroid tahlillerinizi yaptırmanızı öneririm..
Sevgiler..

mrb arkadaşlar yeni üyeyim ben.başlığı görünce dikkatime çekti.çünkü ben bi uyku bağımlısıyım.uyku bana hayatta en çok zevk veren şeyler bi.rekorum günde 20 saat uyumak.uyku benim için gerektiğinde kendimden yada hayattan kaçış yolu gerektiğindede keyif aracı oldu hep:kedi: ama hepte sıkıntı duydum çok uyumaktan.hem hayatım akıp gidiyo ben uyurken hemde uyumak için biçok sorumluluğu yerime getiremiyodum.üniversiteyi ,sabah derslerine gidemediiğim için beni devamsızlıktan sınıfta bırakıcak hocalara,iyi notlarımı gözönüne alarak bırakmamaları için yalvararak bitirdim mirmirmirmir arkadaşlarımı bile ihmal ediyodum uyku yüzünden..
hani insanlar kahve içince uykuları kaçar yaa benim bünyemde tam ters etki yapıodu..yani kahve içtiğimde anda yatağa zor yetişiyodum.inanılmaz uyku yapıyo.yani uykumu açan bişi yoktu.mafoldumben
mevsimsel depresyon geçiren biriyim 5 yıldır.ama uykumun bunla alakası olduğunu sanmıyorum.çünkü mutlu olduğum aylardada gayet uyuyan biriyim.ama artık bişiler değişti süprizzzzz

bu sonbahar tekrarlayan depresyonum için doktora gittiğimde bana antidepresan verdi.ama asıl antidepresan dışında yazdığı başka bi ilaç hayatımda yeni bir kapı açtı adeta opuyorumnanaktan çok uyuduğumu ve gün içinde hep halsiz her sabah aç karnına sadece dinç hissetmeye yarıyo.hayatımda ilk defa sabah ilacı saat kurup içtikten 1 saat sonra dinç bişekilde ayağa dikiliyorum,benki evde olduğumda sürekli uykum gelir uyurdum.şimdi evde bütün gün otursamda çok dinçim ve hiç uykum gelmiyo. gece uyuyabilmek için ufaktan uyku ilacı kırıntıları alıyorum.adeta uyutmuyo ilaç.gecede doktorumun önerdiği gibi çok küçük bi doz uyku ilacı alıyorum.bağımlılık yapmadıklarını araştırdığım için rahatım.bunu size anlatmamdaki amaç kesinlikle için demek diil.sadece böyle bi ilacın varlığından haberdar olun istedin.ve doktorunuzu danışın.ben daha önceden keşfetmediğime baya pişmanım çünkü buyrunnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Back