• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok uyuyorum kızlar...Yardım edin

benim kullandığımda o ilaç.. isim bilerek vermedim. cünkü herkesin gereksinimi, vücut yapısı farklı
herkes önce doktora gitmei

tabii ki herkesin vücut yapısı,gereksinimi farklı..ben sadece böyle bi ilacın varlığından herkesin haberi olsun ve doktoruna bi danışsınlar istedim.bu ilacın varlığından haberdar olupta insanların bu başlık altında uyku problemlerine kayıtsız kalmak istemedim.benim yıllardır gittiğim doktorum sürekli uyku problemim olmasına rağmen hiç bu ilaçtan bahsetmemişti.nezaman ki doktorumu değiştirdim yeni doktora derdimi anlattım.hemen bu ilacı verdi ve kullanıpta inanılmaz etkisini görünce yıllarımı uykuda geçirmeme izin veren eski doktoruma baya bozuldum..keşke ilaçtan daha önce haberim olsaydı diye düşündüm.annemle kardeşim uyku problemi olduğunda kullanmaya başladılar ve baya memnunlar.sakın doktorunuza danışmadan kafanıza göre almayın tabiki.ama böyle bi ilaç olduğunuda bilin sositososito

ne kadar çok uyursanız o kadar uyumaya devam etmek istersiniz..bende çok uyurdum ama şimdi düzene girdi..sabah 6,20 de eşime kahvaltı hazırlamak için kalkıyorum ve birdahada uyuuyorum ki önceden uyurdum..akşamda 10-11 de falan yatıyorum...önceden sabah eşim gittikten sonra uyurdum..çarşıya gider gelirdim ,yorulurdum 2-3 saat daha uyurdum..o da yetmedi aşkam 7 de yatardım yine uyurdum eşim gelene kadar ama çok uyuşuk oluyordum ve yorgun da tabii ki...az uyuyunca yorgunluk uyuşukluk kalmadı..

ben de aşırı uyuyorum ve yinede uykum hiç bitmiyor.hiç abartmıyorum gece 9 saat uyuyorum.ve gün içerisindede mutlaka yatıyorum bi kaç saat.buna rağmen üzerimde hep bir uyku hali.su an şunları zor yazıyorum yine uykum geldi. mafoldumben şu ilaçtan almalıyım muhakkak.

offf bende çok uyuyorm yaa mesela dün 1.30da yattım bugün sabah 11.30 kalktmmafoldumbenhafta içide dersim oluo okula gidiorm ama sabah yatakten kalkarken acayip zor oluo yalnız gün içinde uykum gelmio uyuşukluk falanda olmuo akşamda yine geç yatıorm en erken 11de falan sabah erken olan derslere yatakta gtsem mi gtmesem mi die ya vurup kafayı uyuyorm ya da geç kalıorm

benim durumumda şu; mesela ders çalışmam gerekiyo ders çalışmak istiyorum ama bir türlü konsantre olamıyorum 1 2 dk çalışıyım hemen kitabın sayfalarını çevirmeye başlıyorum sonra 1 2 dk yine çalışıyorum ve yine aynı şeyi yapıyorum böle bi 15 dk geçti diyelim başımda ağrı hissediyorum aşırı uykum geliyo sonra yatıyorum uyuyamıyorum ama kendimi zorla uyutuyorum..ayrıca okuldan geldikten sonrada aşırı uykum oluyo 5 6 saat aralıksız uyuyorum..

bu kesinlikle bir psikolojik rahatsızlık. İnsan çok uyuyunca günü de uykulu geçiyor çünkü ayılamıyor ama erken kalkan insan güne çabuk başlar ve hemen ayılır ve belli saatte kalktığı içinde akşam belli saatlerde uyur. Benim kayınvalidemde de genöliğinden beri varmış ama yaşlılıkla beraber daha da ilerledi. Gece uyuyamıyor sabaha kadar, sabahta yatıyor akşama kadar. Tabi bu döngü hiç bitmiyor. Ve elbette ayılana kadarda zaman geçiyor birçok planı altüst oluyor şimdi gençsiniz ama yaşlanınca daha çok uyursunuz süreler katlanarak artar. Önce kendiniz erken kalkmayı deneyin bunun için akşam belli saatlerde yatmış olun ama mutlaka odanızda ve karanlıkta. Ayrıca uyumak için bitki çaylarındna yararlanabilirsiniz. Sabah erken kalkın uyanıp biraz dada uyuyayım demeyin o birazlar hiç bitmez( bende bazen öyleyim çünkü) kahvaltınızı vaktinde yapın kahvaltıdan önce bir portakal suyu içebilirsiniz yada ekmek felan alamay çıkıp hava alıp açlabilirsiniz. Kahvaltı edince de vücut iyie ayılacaktır. Sobra evişi yapın, mutfakta oyalanın, çıkın gezin hava alın, arkadaşlarınıza gidin ama en önemlisi bir gün önceden dier gün ile ilgili planlar yapın ve bunları saatlere yayın böylece kalkmak zorunda olduğunuzu hissedebilirsiniz. saat kurun ve o saat çaldığında saati oturup öyle kapatın ve evinizin camlarını açın.. Ama hala çözüm yoksa doktorunuzdan yardım alın gerçi bunun tedavisi yine sizin elinizde...

ben tekrar gidicem işte... hapı bırakınca aynı tas aynı hamam.. gerçi eskisine göre daha iyiyim...
ayrıca sakinleştircide kullanıyorum.. onun için gitçem.. ilacı bıraktığımad yavruma çok kızıyorum sürekli. çocuğun psikolojisi bozulacak

Ben şuan herhangi bir ilaç kullanmıyorum daha önceleri senelerce psikolojik ve ilaçlarla tedavi gördüm çalışmadığım günler 14 saat civarı uyuyorum üzerimde sorumluluk hissetmedikçede uyanamıyorum kimse uyandırmasın 16-18 saate kadar rahatlıkla uyurum tekrardan tedaviyemi başlamayım kızlar ???? :uhm: bide uyanamıyorum baya bi agresif oluyormuşum bağrınıp duruyormuşum :S:S:S ah bide hatırlasam :S:S:S:S

arkadaşlar bende de war bu çok uyuma sorunu yaklaşık 4 seneden beri çok düzensiz ve aşırı uyuyorum ama artık canıma tak dedi.2.öğretimim we 4te okula gidiyodum bu yzden gece 4-5e kdr oturp öğlen 1-2de kalkıp okula gidiyodum.sora bu bende alışkanlık olmaya başladı.yapacak işim de olmadığından sorun değildi benim için.ama şimdi sorun olmaya başladı bütün günüm uykuda geçiyo hiç bişey yapamıyorum.günde 14-16 saat uyuyorum akşam 4-5te kalkıyrm we neredeyse hiç gün ışığı görmüyorum.bu yüzden kendimi hep uykulu bitkin we halsiz hissediyorum.her gece ertesi gün için plan yapıyorum bu sfr erken kalkıcam artık normale dönücem diyorum ama olmuo.saat kuruyorum uzağa koyuyorum uyanıyorum ama o nalet yataktan kalkamıyorum tekrar uyuyorum.en kötüsü derslere bile gidemiyrm artık uyumaktan.vicdan azabı çekiyrm kendimi suçlu hissediyorum ama olmuyo yapamıyrm kalkamıyrm.şimdi son sınıftayım yakında mezun olucam we iş hayatım başlıcak nasıl işe gidicem ben çok sinir bozucu bşey bu psikoloğa gidin fln demiş arkadaşlar ama onların werdikleri ilaçlarında yan etkileri çok o yzden hiç gitmedm.benim de normal bi uyku düzenim olsun istiyorum artık mafoldumben

gündüz için bi kursa bi spora falan yazılın. ben öyle yapıcam. benim de sorumluluğum (okul,iş) olmadığı vakit şekil bir a'da görüldüğü üzere :ecrin_bebek: böyle geç saatlere kadar oturup geç kalkıyorum. düzenliyken bile anında kayıveriyo uykum. o yüzden boş bırakmamak lazım kendimizi. öğrencilere tavsiyem sabah vakti meslekle alakalı kurs veya spor salonuna yazılın, para verince gitmek zorunda hissedersiniz kendinizi. sempatiksalakcinni zaten bu dertten de ekseriyetle öğrenciler muzdarip değil mi?

december, ben bundan birkaç ay önce spora yazıldım hatta parasınıda peşin verdim ama bir kere bile gitmedim tembelliğimden.Erken uyanmak için ne kadar kendimi şartlasamda uyanamıyorum bir türlü.Uyku o kadar tatlı geliyor ki...

december, ben bundan birkaç ay önce spora yazıldım hatta parasınıda peşin verdim ama bir kere bile gitmedim tembelliğimden.Erken uyanmak için ne kadar kendimi şartlasamda uyanamıyorum bir türlü.Uyku o kadar tatlı geliyor ki...

aaa sizde para çok o zaman.:ecrin_bebek: benim param kıymetlidir hiç bırakmam sempatiksalakcinni

bende çok uyuyorum hatta 24 saat uyumak istiyorum fakat kalktığımda yine uykulu yine halsiz oluyorum sevmiyorum bu durumu ama napıcağımı da bilemiyorum:(bilmiyorum ki smile

Back