• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyoruuum :( saçmaladım

Dikkat ettim de ,erkekler araya zaman girdi mi,özleseler bile seni özledim tadinda mesaj atmiyorlar.Selam,naber,nasılsin diyorlar ve aldiklari cevaba göre hareket ediyorlar.Işik var mı kızda ölçüp biciyorlar.Buna nabız yoklama deniyor.Eger sen de ,naber diye mesaj atmış olsaydin ,gelen cevap seni bu kdr rencide etmeyecekti.Bundan sonra böyle yaparsın.Artık olan olmuş.Olanla ölene care yok biliyorsun
Aslında çok düşündüm ne yazsam diye, o an içime bi cesaret geldi .Ne hissediyosan onu yaz gitsin dedim. Sonuç ortada. O sesi dinlememek gerekiyomuş onu anladım :)

1. bu adam çok büyük ihtimalle terazidir en olmadı aslan burcudur ki bu kıllık ancak ikisinden çıkar :)
2. hayat sandığımızdan çok daha kısa ve insan dilediğini dilediği gibi yaşamalı bu yüzden o an onu istemiş ve yazmışsın helal olsun herkes yapamaz bunu ...
3. yaptıklarından değil yapmadıklarından pişman olur insan sözünü hatırlatmak isterim ...
4. unutmana gerek yok ve unutulmasına da ihtiyacın yok ...
5. aşık değilsin sadece imkansız görünen her şey güzel görünür ve sende ona ulaşamayınca ya da reddedilince hırs yapmışsın ...
Koç burcu beyefendi :) söyledikleriniz cok iyi geldi, bi arkadaş sıcaklığında. Teşekkür ederim desteğinize :) aşık değilmişim sanırım çünkü üzülmüyorum olumsuz dönüş yapmasına, sadece kendimi bu konuma düşürmüş olmam utanç veriyo :KK43:

ben böyle durumlarda hep şu şekilde silerim:
acaba böyle birşeyi (örneğin senin durumunda rezil olmayı) 3 ay önce yaşadım mı?
hatırlamıyorum
5 ay önce yaşadım mı
hatırlamıyorum belki yaşamışımdır
4 yıl önce yaşadım mı
yaşamışımdır herhalde
ee bak geçmişte bu yaşadığının şimdi bir önemi var mı? heh, güzel demek ki şimdikinin de gelecekte bir önemi olmayacak. e bu kadar önemsiz birşey için niye şimdimi üzülerek geçireyim? :rapci:
Vuhuuu bu taktik süpermişşş :)

Hıı öyleyim, çünkü insanlar bi tek ergenlikte hata yapıyolar demi. Tee Allahım Yarabbim.
millete takılma.sana boyle akıl verip ukalâlık yapanların çoğu eminim zamanında en az bir kez reddedilmiştir.
konuna gelince.herkes yaşar bo yle şeyler bende yaşadım ötekice berikide.cocuk dengesiz belli ne kendini yıpratiyon emin ol gülüp geçeceksin

Asik oldugundan degil, boş kaldigindan ikide bir cocugun basina gitmissin. Olmuyorsa birakin biyerde, boyle zart zurt yazan tipler insanin cidden sinirini bozuyor. Bi kere yazdin tamam olmadi ama 3. Sefer Yazip birde iyi bir tavir beklemeyin ki gayet kibar bir sekilde geri cevirmis.

Bi daha yapmazsiniz artik. Baskasi daha cok kalbinizi kirabilirdi.

millete takılma.sana boyle akıl verip ukalâlık yapanların çoğu eminim zamanında en az bir kez reddedilmiştir.
konuna gelince.herkes yaşar bo yle şeyler bende yaşadım ötekice berikide.cocuk dengesiz belli ne kendini yıpratiyon emin ol gülüp geçeceksin
Çok iyisin teşekkür ederim desteğine :) o sabahki kendimi yiyip bitirmelerim kalmadı alışıyorum sanırım yavaş yavaş.

içinden gelmiş yazmışsın ..duygularınla hareket etmek insana mahsus..o da içinden geleni yazmış..dürüstlük iyi birşey..

Asik oldugundan degil, boş kaldigindan ikide bir cocugun basina gitmissin. Olmuyorsa birakin biyerde, boyle zart zurt yazan tipler insanin cidden sinirini bozuyor. Bi kere yazdin tamam olmadi ama 3. Sefer Yazip birde iyi bir tavir beklemeyin ki gayet kibar bir sekilde geri cevirmis.

Bi daha yapmazsiniz artik. Baskasi daha cok kalbinizi kirabilirdi.
3 kez ben ısrar etmedim ki. İlkinde zaten aylarca uğraşıp ikna etti beni. İkincisinde evet ben yazdım ama sıradan bir mesaj, işi sevgili olmaya getirip çok istiyorum zaman ver diyende oydu. Aşk meşk anlamında ilk kez bugün yazdım. Yazmasaydım keşke.

3 kez ben ısrar etmedim ki. İlkinde zaten aylarca uğraşıp ikna etti beni. İkincisinde evet ben yazdım ama sıradan bir mesaj, işi sevgili olmaya getirip çok istiyorum zaman ver diyende oydu. Aşk meşk anlamında ilk kez bugün yazdım. Yazmasaydım keşke.

Bence de yazmasaydin oyle veya boyle 2 kere terk edilmissin. 2 terk edilmenin ardindan yazmamaliydin.

Yani adam dengesiz zaten ve bence havalara girmiş. Mesaj attığınız için de sizi gözünde değersizleştiriyor çünkü beni unutamaz diye düşünüyor bebce numarasını silin fazla da üzilmeyin onun yaptıkları daha saçma bence

Hepsi onun dengesizliğinden olmus.senin aklini corba etmis densiz adam.bosver en guzel cevabi engelleyerek vermissin zaten.

O mesajı yazmasaydınız şuan "Yazsam mı?" diye içiniz içinizi yiyecekti. Ne rezil olması? Üstünüzden koca bir "Acaba?" yükü kalktı. Sürekli "Denesem olur muydu?" diye düşünmek yerine deneyip olmayacağını görüp rahat bir nefes aldınız.

(Pollyanna was here.:rapci:)

Yani adam dengesiz zaten ve bence havalara girmiş. Mesaj attığınız için de sizi gözünde değersizleştiriyor çünkü beni unutamaz diye düşünüyor bebce numarasını silin fazla da üzilmeyin onun yaptıkları daha saçma bence
Numarasını sildim, sosyal medyadanda engelledim, tekrar açmam bi daha .yolda bile karşılaşmak istemiyorum. Daha önce hiç böyle hissetmemiştim.

Hepsi onun dengesizliğinden olmus.senin aklini corba etmis densiz adam.bosver en guzel cevabi engelleyerek vermissin zaten.
Cidden aklımı karıştırdı. İlk zamanlar asla bunla olmam diyodum. Ne yaptı da bu konuma düştüm anlamadım. Numara sildim, diğer yerlerdende engelledim.

O mesajı yazmasaydınız şuan "Yazsam mı?" diye içiniz içinizi yiyecekti. Ne rezil olması? Üstünüzden koca bir "Acaba?" yükü kalktı. Sürekli "Denesem olur muydu?" diye düşünmek yerine deneyip olmayacağını görüp rahat bir nefes aldınız.

(Pollyanna was here.:rapci:)
:)))) pollyannacılık yapmış olsanızda bunları duymak iyi geldi :))) üstümden yük kalktı, tamamen çıktı işte hayatımdan :)))

Numarasını sildim, sosyal medyadanda engelledim, tekrar açmam bi daha .yolda bile karşılaşmak istemiyorum. Daha önce hiç böyle hissetmemiştim.
Geçer bebeğim geçer hatta ilerde o sana yazacak numarayı engellemediysen sen de o zaman aynısını yaparsın dengesiz bu kendi yazabilir sana

Back