• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyoruuum :( saçmaladım

Emaaannn ben de napmış acaba diye actim konuyu. Buna mi icerledin? Bosver iyi olmus ilerde acaba yazsam doner miydi konusur muydu gbi bi pismanlik yasamazsin. Yazdin ve gordun. Simdi bunu unutmayi isteme. unutma ki bi daha yapmayasin o adama boyle seyler :KK20:

Kızlar ben çok saçma bişey yaptım. Kısaca özet geçeyim. Bi çocuk vardı, peşimde koştu koştu, sonra ben de deneyelim o halde dedim, evlilik vs olaylarından bile bahsetti buluşmalarımızda. Sonra bi gece gayet mutlu mesut uyuduk iyi geceler aşkım mesajlarıyla falan.
Sabahına mesaj atmış evlilik korkum var level atlayamıyorum her ilişkimde böyle oluyo vs diye. Tamam dedim bitirdik. Aradan 1 hafta geçti ben bi selam yazdım, olayı hemen sevgili olmaya getirdi, bana zaman ver çok istiyorum deneyelim dedi. Bende olumlu yanıtlar verdim. Hoop bi sonra ki gün yine olmuyo lütfen beni unut gibi şeyler yazmış. Bende olmazmış zaten senden çok net anladım bunu yazdım. Öylece konuşmamız son buldu.
Ama ben sanırım ona aşık oldum. Aklımdan çıkmıyodu. Yazmamak için çok tuttum kendimi. 2 3 hafta geçti.
Bugün dayanamadım. Yazdım :KK43: Seni özledim diye mesaj attım. Rica ediyorum yazma yazmış. Bende mesajı geri çekip engelledim.
Aşırı gururuma dokundu. Böyle bi tepki beklemiyodum :KK43: keşke yazmasaydım çok pişmanım. Rezil olmuş hissediyorum kendimi. Teselli bekliyoru.
Bu anı nasıl silebilirim hayatımdan, düşündükçe yerin dibine giriyorum :KK43:
olan oldu yapacak birşey yok artık çok fazla takılmayın hayatına devam edin çok da büyük birşey değil yani. olabilir, sizin ki kaçan kovalanır mantığı ile cezbetmiş çocuğun hayır demesi.. çok büyük bir sorun değil takmayın kafaya

olan oldu yapacak birşey yok artık çok fazla takılmayın hayatına devam edin çok da büyük birşey değil yani. olabilir, sizin ki kaçan kovalanır mantığı ile cezbetmiş çocuğun hayır demesi.. çok büyük bir sorun değil takmayın kafaya
Bu kadar sert cevaplamasına bozuldum açıkcası. Daha nazik cevaplayabilirdi. O çizdiği profildeki gibi biri değilmiş.

Arkadaşlar karşınızda hassas bir bayan arkadaşınız var dalga geçer gibi tepkiler görüyorum neden destek olmak varken onur gurur kırıyoruz ki ?
canım yaptığın şey evet yanlış ama bu anı hatırandan silmeye çalışmak yerine daima hatırla
hatırla ki ne ona ne bir başkasına bunu tekrar yapma biri seni yeniden bu kadar incitemesin

Silmeyin bu anı hayatınızdan,ders alın tecrübe olsun.iki defa yapamıyorum diyen bir insan için üçüncü defa şans vermeyin

Aşık falan değilsiniz.
Terk edenleri,sırf terk ettikleri için hayatının merkezine alanlardan olmayın lütfen.

Sadece egonuz zedelenmiş,zamanla geçer.
Emin olun bu aşk değil

Kızlar ben çok saçma bişey yaptım. Kısaca özet geçeyim. Bi çocuk vardı, peşimde koştu koştu, sonra ben de deneyelim o halde dedim, evlilik vs olaylarından bile bahsetti buluşmalarımızda. Sonra bi gece gayet mutlu mesut uyuduk iyi geceler aşkım mesajlarıyla falan.
Sabahına mesaj atmış evlilik korkum var level atlayamıyorum her ilişkimde böyle oluyo vs diye. Tamam dedim bitirdik. Aradan 1 hafta geçti ben bi selam yazdım, olayı hemen sevgili olmaya getirdi, bana zaman ver çok istiyorum deneyelim dedi. Bende olumlu yanıtlar verdim. Hoop bi sonra ki gün yine olmuyo lütfen beni unut gibi şeyler yazmış. Bende olmazmış zaten senden çok net anladım bunu yazdım. Öylece konuşmamız son buldu.
Ama ben sanırım ona aşık oldum. Aklımdan çıkmıyodu. Yazmamak için çok tuttum kendimi. 2 3 hafta geçti.
Bugün dayanamadım. Yazdım :KK43: Seni özledim diye mesaj attım. Rica ediyorum yazma yazmış. Bende mesajı geri çekip engelledim.
Aşırı gururuma dokundu. Böyle bi tepki beklemiyodum :KK43: keşke yazmasaydım çok pişmanım. Rezil olmuş hissediyorum kendimi. Teselli bekliyoru.
Bu anı nasıl silebilirim hayatımdan, düşündükçe yerin dibine giriyorum :KK43:
Size inanamiyorum ben 8 yillik kocam bizi aramadığı surece asla aramam bir defasinda inat etti 1 ay aramadi ben hic arayip sormadim pesine bile dusmedim.insan kendini bukadar ulasilir yapmaz kocan degil nikahlin değil niye pesine dusuyorsun..

Arkadaşlar karşınızda hassas bir bayan arkadaşınız var dalga geçer gibi tepkiler görüyorum neden destek olmak varken onur gurur kırıyoruz ki ?
canım yaptığın şey evet yanlış ama bu anı hatırandan silmeye çalışmak yerine daima hatırla
hatırla ki ne ona ne bir başkasına bunu tekrar yapma biri seni yeniden bu kadar incitemesin
Teşekür ederim desteğiniz için, daha iyi hissediyorum şuan kendimi. Bi daha hayatta yapmam böyle bişey.

1. bu adam çok büyük ihtimalle terazidir en olmadı aslan burcudur ki bu kıllık ancak ikisinden çıkar :)
2. hayat sandığımızdan çok daha kısa ve insan dilediğini dilediği gibi yaşamalı bu yüzden o an onu istemiş ve yazmışsın helal olsun herkes yapamaz bunu ...
3. yaptıklarından değil yapmadıklarından pişman olur insan sözünü hatırlatmak isterim ...
4. unutmana gerek yok ve unutulmasına da ihtiyacın yok ...
5. aşık değilsin sadece imkansız görünen her şey güzel görünür ve sende ona ulaşamayınca ya da reddedilince hırs yapmışsın ...

Dikkat ettim de ,erkekler araya zaman girdi mi,özleseler bile seni özledim tadinda mesaj atmiyorlar.Selam,naber,nasılsin diyorlar ve aldiklari cevaba göre hareket ediyorlar.Işik var mı kızda ölçüp biciyorlar.Buna nabız yoklama deniyor.Eger sen de ,naber diye mesaj atmış olsaydin ,gelen cevap seni bu kdr rencide etmeyecekti.Bundan sonra böyle yaparsın.Artık olan olmuş.Olanla ölene care yok biliyorsun

Bu anı nasıl silebilirim hayatımdan, düşündükçe yerin dibine giriyorum
ben böyle durumlarda hep şu şekilde silerim:
acaba böyle birşeyi (örneğin senin durumunda rezil olmayı) 3 ay önce yaşadım mı?
hatırlamıyorum
5 ay önce yaşadım mı
hatırlamıyorum belki yaşamışımdır
4 yıl önce yaşadım mı
yaşamışımdır herhalde
ee bak geçmişte bu yaşadığının şimdi bir önemi var mı? heh, güzel demek ki şimdikinin de gelecekte bir önemi olmayacak. e bu kadar önemsiz birşey için niye şimdimi üzülerek geçireyim? :rapci:

Back