Haklısınızzz peki sizce göğsümdeki bu büyüme ağrı falan önemli bir şey olabilir mi acaba yoksa çok düşündüğümden psikolojik olarak mı gerçekleşiyorHamilelik bu kadar kolay olsaydi ohoo ben kacinci cocuguma hamileydim korkma imkansiz kere imkansiz hamile kalman
Çok teşekkür ederim ben bir anda vücudum böyle tepkiler verince düşünemez oldum o yüzden... Sanırım doğal bir şey ama bu kadar gözle görülür bir büyüme ve ağrı yaşamamıştım önceden göğüslerimde.. Karın ağrısı da keza öyle...Canim benim korkma imkansiz boyle bir şey.
İm-kan-sız..
Haklısınızzz peki sizce göğsümdeki bu büyüme ağrı falan önemli bir şey olabilir mi acaba yoksa çok düşündüğümden psikolojik olarak mı gerçekleşiyorkarnımda da aynı şekilde bir sertlik var adet ağrısı gibi değil aslında ama ona yormaya başladım batmaları artık
Çok teşekkür ediyorum ya stresten kaynaklanıyor sanırım gerçekten...Tamamen psikolojik. Ayrica nezle grip gibi bisey de olabilirsin. Onlar da oralarda agri yapar. Bilincaltin sana oyun oynuyor...sinav stresiyle de birlesince sorun olmuyor. Sen utanilcak bisey de yapmamissin kazik kadar kizsin tabiki bir cinsel hayatin olacak yani.
Çok haklısınız gerçektenCanim millet yillarca ugrasiyor normal yollardan olmuyor sen kot pantolon esofman diyorsun sikinti yapma birsey yok :) ama az once bir arkadasa daha soyledim boyle seyler yasayacaksaniz dikkat edin valla en sonunda buraya biriniz hamile kaldim diye yazacaksiniz ben endiseleniyorum artik sizin adiniza..yasiniz kucuk kotu deneyimleriniz olsun istemem ben sahsen
Ben de aynı şeyi söyleyerek kendimi rahatlatıyordum da insan bazen düşünemeyebiliyor...Yavrum millet senelerce uğraşıyor hamile kalmak için.. Sen cinsel ilişki olmadan hamile kalır mıyım diyorsun.
Daha neler.. Olabilir mi? İmkansız.
Ben de aynı şeyi söyleyerek kendimi rahatlatıyordum da insan bazen düşünemeyebiliyor...
Çok teşekkür ederim cevabınız için:))
Çok teşekkür ederiimm :*Burda senelerdir bekleyen denemediği şey kalmayan var. Sen bu kadar şeyle hamile kalmazsın korkma. Üstelik bu imkansız tıbben. Sınavda başarılar
her ay 5 gün ileri çekiyor diye düşünürse şubat 28 gün çekiyordu hatırlatırım dolayısıyla bu ay öne gelceğinden eminsen bunu 3 gün olarak hesaplamalısın ve lütfen söylediklerimi direk savunmaya alarak önemsemeden okuyorsun ama çıkar şu kafandaki acaba olabilir mi şüphesini!!! hiçbirşey yok kafanı doldurdukça daha da çok gecikecek adetin! biyolojik olarak kadın bedeni değişik bir yapı stresten dolayı aylarca adet görmeyen kadınlar var yapma lütfen rahat bırak artık kendini sen de biliyorsun aksi bir durumun olma ihtimalinin %0 bile olmadığını. sınav stresi başlı başına bir dert yorma kendini bu kadar kafaya takarsan emin ol bunu erkek arkadaşına yansıtmaman imkansız ve bu kadar genç yaştaki bir erkeğe de bu kadar hamilelik stresini yansıtman da ilişkin için hiç sağlıklı olmaz! sakinleş artık ve başka şeyler düşün bu konuyu da unut!Kızlar 21 şubatta son adetimi oldum her ay 5 gün falan öne gelirdi benim düzenli yani ama hala adet olmadım karnımda bi şişlik yapıyor bu olay
Ne yapsam bana yardım eder misiniz :((
Evet çok haklısınız sıfır ihtimal olduğunu biliyorum aslında ben sadece adet gecikmesini sormuştumher ay 5 gün ileri çekiyor diye düşünürse şubat 28 gün çekiyordu hatırlatırım dolayısıyla bu ay öne gelceğinden eminsen bunu 3 gün olarak hesaplamalısın ve lütfen söylediklerimi direk savunmaya alarak önemsemeden okuyorsun ama çıkar şu kafandaki acaba olabilir mi şüphesini!!! hiçbirşey yok kafanı doldurdukça daha da çok gecikecek adetin! biyolojik olarak kadın bedeni değişik bir yapı stresten dolayı aylarca adet görmeyen kadınlar var yapma lütfen rahat bırak artık kendini sen de biliyorsun aksi bir durumun olma ihtimalinin %0 bile olmadığını. sınav stresi başlı başına bir dert yorma kendini bu kadar kafaya takarsan emin ol bunu erkek arkadaşına yansıtmaman imkansız ve bu kadar genç yaştaki bir erkeğe de bu kadar hamilelik stresini yansıtman da ilişkin için hiç sağlıklı olmaz! sakinleş artık ve başka şeyler düşün bu konuyu da unut!
bazen strese bağlı olarak bu tarz durumlar yaşanabilir ancak kist tarzı şeylerden şüpheleniyorsan bi jinekoloğa görünebilirsin ama kistik bir durum olduğunu sanmıyorum çok fazla stres ve üzüntün bu şekilde aksamalara sebep oluyordur canını sıkmamaya çalışEvet çok haklısınız sıfır ihtimal olduğunu biliyorum aslında ben sadece adet gecikmesini sormuştum
Yani farklı hiç böyle olmazdı mesela sabah gelir gibi oldu ama direkt kan formunda gelirdi şuan rengi bile farklı ve kesintili geliyor sabah az bir şey siyahımsı ama şuan yok mesela anlatabiliyor muyum ve bu beni korkutuyor hamilelikten bahsetmiyorum