- 3 Şubat 2013
- 981
- 1.089
- 28
:)) gerçekten ders oldu her şey zamanı gelince güzel...Ne güzel bu korku sana bi ders olmuş 18 yaşında küçük bi kızsın bi daha böyle şeyler yapmazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) gerçekten ders oldu her şey zamanı gelince güzel...Ne güzel bu korku sana bi ders olmuş 18 yaşında küçük bi kızsın bi daha böyle şeyler yapmazsın
Hahhaha çok haklısınız gerçekten ben de düşünürken kendime gülüyorum ama tüm doğrularım silindi sanki.. Çok teşekkür ediyorum içimi ferahlattınız:))Hahaha cok guldum canım benım:) Hamıle kalmak bu kadar kolay olsaydı gayrı mesru cocuktan gecılmezdı dunya... Korkularını anlıyorum bu anlattıgın hersey pskolojık ıcın ferah olsun. Tam bı cınsel deneyım yasadıgında guluceksın bu sorduguna:)
Süzme olacak galibae Yuh yani. Canım kıyafetle nasıl hamile kalacaksın ya?? Yapma gözünü seveyimm
Erkenci falan değilim bir şey yaptığım da yok ben buraya kınanmak için yazmadım sınavlarıma da meraklanıyorum zaten sorularıma verecek cevabınız varsa yazarsınız yoksa da yazmayın lütfen. Yaptığımın doğru bir şey olmadığını ve bir şey olmadığı halde ne kadar pişmanlık duyduğumu sanırım anlatamamışım. Kusura bakmayın benim hatam. Saygısızlık olarak algılamayın lütfen benden büyüksünüz kesinlikle saygısızlık yapmak istemem...böyle şeylere merklancağına..birazda sınavlarına meraklan..ne kadar erkencisin 4 senelik ilişki...
Baya komik evetSüzme olacak galiba
İlk dediğinizi anlayamadım ben bulurum derken:))Du an dusununce hamile olmam imkansiz AMA Ben bile bulurum :) yapmsyin guzrlim ya bizim oralarda yiyrmeyecegin muzu soymayacaksin.
canım benim zaten hamile olmayacagim konusunda herkes hemfikir.Erkenci falan değilim bir şey yaptığım da yok ben buraya kınanmak için yazmadım sınavlarıma da meraklanıyorum zaten sorularıma verecek cevabınız varsa yazarsınız yoksa da yazmayın lütfen. Yaptığımın doğru bir şey olmadığını ve bir şey olmadığı halde ne kadar pişmanlık duyduğumu sanırım anlatamamışım. Kusura bakmayın benim hatam. Saygısızlık olarak algılamayın lütfen benden büyüksünüz kesinlikle saygısızlık yapmak istemem...
Güzel cevabınız için size çok teşekkür ederim. Biliyorum elbette aklımda olacağını fakat şu an hayatımda olan insanın inşallah ilerde eşim olacağını da biliyorum. Şu an olmaması gerekiyor tabi ben de bu konuda aynı düşüncelere sahibim. Zaman ayırıp cevaplamanız beni çok sevindirdi, tekrardan çok teşekkür ediyorum:))canım benim zaten hamile olmayacagim konusunda herkes hemfikir.
Benim söyleyeceğim şu her insan kendi yaptıklarından sorumludur kimsenin kimseyi kınamaya yargılamaya hakkı asla yoktur.
Zaten ileride cinselliği yaşamak için vaktin olacak ve inan ki şu an yaşadıkların hep aklinda olacak.
Pişman olacağın bir şeyi asla yapma diyeceğim ama o yaşta ileride neden pişman olacağını bile bilmiyorsun.
sadece dikkatli ol. yaptığın herseyden ve sonuçlarından sen sorumlusun .
böyle bir durumda hamile kalınamayacağını biliyorum aslında buraya yazmamdaki esas amaç biraz derdimi paylaşıp kendimi rahatlatmaktı...ayrıntısına kadar hamilelik belirtilerinden haberdarsan böyle bir durumda hamile kalınmayacağından da emin olman lazım. hissettiklerinin bir çoğu psikolojik rahat ol ve şurada son 3 gün sınavına odaklan =)
Belirtiler icindi cok bozuk cumleler kurmusum. Baska telden yaziyordum beceriksizce olmus :)İlk dediğinizi anlayamadım ben bulurum derken:))
Haklısınız gerçekten tam yerinde bir söz oldu...
Söylediklerinizin birçoğuna katılıyorum ben zaten belirtmiştim. Burada endişemi yalanla dolanla anlatacak halim yok her şey anlattığım gibi. Nasıl olduğunu kimi insanların nasıl uğraştıklarını da biliyorum. Ben buraya yazmamdaki amacı da belirttim zaten birilerinin fikrini almak ve bi nebze de olsa içimi rahatlatmak. Çünkü gerçekten pişmanlık ve rahatsızlık duyuyorum bu olaydan. Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Eğer komik buluyorsanız fikrinizi de beyan etmeseydiniz keşke. Ortak olmuş olmazdınız en azından. Evet "hamile nasıl kalınır?" sorusunun cevabını ayrıntılarıyla bilen bir sayısal öğrencisiyim ben ama bildiğim halde belirtilerin aynılarını da gösterdiğim için aklımda bir "acaba" kalıyor. Bunun için de siz "yaşça" büyüklerimden yardım almak istemiştim sadece hepsi bu. Yazdıklarınız ağır değil çünkü hiçbirini üstüme alınmadım. İyi günler.konu sahibine ithafen yazmıyorum ama yaşadıklarını asla yargılamam ne istersen yap kimle ne yaşarsan yaşa ama pişman olmayacaksan! üniversite sınavına girecek yaşa gelmişsin, çocuk nasıl yapılır eminim biliyorsundur, hamilelik belirtilerini harfi harfine saymışsın da nasıl hamile kalındığını bilmediğine inanasım gelmiyor ki bu kadar telaş yapıyorsan anlattığın gibi üzerinde kıyafetlerle yaşanan yüzeysel birşey olsaydı bu kadar telaş yapmazdın gibi geliyo ya da gerçekten çocuk nasıl yapılır bilmiyorsun ki bu daha da acı birşey geleceğimiz dediğimiz siz genç nesil gerçekten çocuk sahibi olmak için uğraşan onca insanın evlatlarına nasıl yol gösterecek gerçekten korkuyorum. yazdıklarım ağır gelebilir kusura bakmayın ama artık bu kadar komik sorular gerçekten canımı sıkıyor çünkü bu kadar bilinçsiz bir nesil yetişiyorsa yandık gerçekten! oldu olacak sevgilimle öpüştüm bebeğim mi olcak diye telaşeye düşen gençlerle dolsun etraf tam olsun!
Hahhah anladımm, hiç sorun değil:))Belirtiler icindi cok bozuk cumleler kurmusum. Baska telden yaziyordum beceriksizce olmus :)
Ablacımm hem de nasıl korkuyorum biliyor musunuz :)