Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi üzülme. Ben de hepsini actım on yıl önce filandı. Azcık açmıştım öyle olmaz komple sıyırcaksın dedi hemşire.
Popo komple açıktamıydıKonu sahibi üzülme. Ben de hepsini actım on yıl önce filandı. Azcık açmıştım öyle olmaz komple sıyırcaksın dedi hemşire.
20 lik dis cektirdigim gün diye baslayacaktım bir anımı anlatmaya ama konu sahibiKonu sahibi üzülme. Ben de hepsini actım on yıl önce filandı. Azcık açmıştım öyle olmaz komple sıyırcaksın dedi hemşire.
Deyince ürperdim şuh bir tonla sordu sankiPopo komple açıktamıydı
KommmpileePopo komple açıktamıydı
20 lik dis cektirdigim gün diye baslayacaktım bir anımı anlatmaya ama konu sahibi
Deyince ürperdim şuh bir
benim acıktaydı çünkü cok kötü bi his daha olmam igne falan bu utancla20 lik dis cektirdigim gün diye baslayacaktım bir anımı anlatmaya ama konu sahibi
Deyince ürperdim şuh bir tonla sordu sanki
Birazdan vajinal muayenelerimi de anlatayım da nihayete ersin mevzu. Sonuçta çok tedavi çok doktor çok muayene gördük biliyosun.O yee hadi merve biraz daha anlat nasıldı
Geçmiş olsun dicem de çok yıl geçmiş aradanKommmpilee
Zaten boş yere iğne olmuşum. Ovulasyon ağrısıymış.Geçmiş olsun dicem de çok yıl geçmiş aradan
Onu anladıkbenim acıktaydı çünkü cok kötü bi his daha olmam igne falan bu utancla
Umarım igne olurken hemşire sana poponun tamamını actırır anlarsınO yee hadi merve biraz daha anlat nasıldı
Ya da en temizi tangayla gidecek.Sag sol lop hangisinden isterse buyursun hemsire.Di mi, donlarda iğne olmak için bi delik olsa ne güzel olurdu hava deliği gibi .
Ben direk soyunuyorum zaten alışkınımUmarım igne olurken hemşire sana poponun tamamını actırır anlarsın
Bana iğneyi yapan hemşire erkekti o yüzden çok fazla utandımBen direk soyunuyorum zaten alışkınım
Korkup dötüm dötüm kaçarken ay herkese rezil oldum koca kadınım bide dıye utanıyorum benİgne olurken utanıyorum popo açmak nedir ya
İgne olurken utanıyorum popo açmak nedir y
Azıcığını açınca yetiyo normalde amaan manyağına denk gelmişsin demek kiKonu sahibi üzülme. Ben de hepsini actım on yıl önce filandı. Azcık açmıştım öyle olmaz komple sıyırcaksın dedi hemşire.
Kiyafet ustunden mi vursunlar ? Her iğne damardan verilmeye müsait degildir ayrıca 4 parmak genişliğinde alana yapıyorlar komple popoyu açmanıza gerek yok siyirin yeter.İgne olurken utanıyorum popo açmak nedir ya
Açmadan nasıl yapsınlar hanfendi :)İgne olurken utanıyorum popo açmak nedir ya