çok utanıyorum :(

Yok mu içimi rahatlatabilecek bir ablam üç gün sonra sınava gireceğim hiçbir şeye konsantre olamıyorum sürekli kendimi takip etmekten lütfen

Biliyorum ama okuduğum şeyler hep bu yöndeydi değişiklikleri başka bir şeye yoramadığımdan sordum....
Bazen her şey belirtiymiş gibi gelir ama sen korkma en azından şimdilik öyle bir şey ile karşılaşman imkansız görünüyor.
Yine de artık daha dikkatli olmalısın bu tür bir şeyden korkuyorsan uzak durman gerekir.

Biliyorum ama okuduğum şeyler hep bu yöndeydi değişiklikleri başka bir şeye yoramadığımdan sordum....

Elbiselerle hiçbir şekilde birleşme olmadan kim hamile kalmış? Nerde okudun söyle bakayım?
Daha kendi zevk suyunu tanımıyorsun böyle şeyleri yapmaa...

Elbiselerle hiçbir şekilde birleşme olmadan kim hamile kalmış? Nerde okudun söyle bakayım?
Daha kendi zevk suyunu tanımıyorsun böyle şeyleri yapmaa...
Tanıyorum canım ablamm biliyorum zaten ben bir şekilde bu birkaç gündür okuduğum şeyler ne bileyim yaşadıklarım falan düşündürttü bana böyle. Haklısın zaten ben sağlıklı düşünemiyorum kaç gündür dediğim gibi vicdanım rahatsız

Çok haklısınız. Çok teşekkür ederim olmayacağını bildiğim halde başkasından da duymak içimi rahatlatıyor diye en azından benden yaşça büyük birileriyle paylaşmak için açtım bu konuyu

Peki bu yaşadığım değişikliklerin önemli bir problem olma ihtimali var mıdır? Kahverengi akıntı özellikle??

Hahaha cok guldum canım benım:) Hamıle kalmak bu kadar kolay olsaydı gayrı mesru cocuktan gecılmezdı dunya... Korkularını anlıyorum bu anlattıgın hersey pskolojık ıcın ferah olsun. Tam bı cınsel deneyım yasadıgında guluceksın bu sorduguna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…