çok utandım kızlar :(((

Ya allasen konu sahibi daha ne konussun bu adam ile?? Bu adam annesinin yaninda ecdadina sikerim felan laflarini kullaniyor. Herkesin içinde kadina hakaret ediyor. Anladigim kadari ile daha öncede sürekli konu sahibini asaglamis, küfür kullanmis,..

Konu sahibi zaten bosancagini açiklamis ve adam saçma sapan gün koyuyor. Yani özür bile dilemiyor, sadece sürenin uzatmasini istiyor. Niye biliyormusun? Adam biliyor Kamelya gerçekten ondan bosanirsa rahati bozulcak diye. Eeeh, adam artik kime bagiracak, küfür edecek? Kimin üzerine egosunu tatmin edecek? Kim onun ütüsünü yemegini yapacak? Yoksa o adamin Kamelyayi sevdigi felan yoktur. Seven adam, sevdigine küfür, hakaret kullanamaz. Bu adam bildigin narsist ve baskalarini sevmiyor, sevemiyor.

Konu sahibi o evden derhal ayrilmasi lazim. Adamin amcasinin oglu hastanelik olduysa, Kamelya buna ne yapsin? Zaten pazartesi çikiyormus yani agir birsey degil. Kamelya'nin kocasi, Kamelya'yi bu kadar düsünüyor mu? Isteklerini ciddiye aliyor mu? Kamelya niye kocasinin isteklerini simdi ciddi ye alsin?

Tekrar sesleniyorum konu sahibine, bavulunu al ve git, bir dahada tekrar dönme. Gördügün gibi bu adam degismez iste.
yorumlarımı iyi okuduysanız benım ne demek ıstedııgmı anlarsınız..
hoş konu sahıbemız anladı cunku...

konuşmasından kastım ne dusundugunu bilsin ve yıne bıldıgını yapsın habersız hareket ederse haklıyken haksız duruma düşer..

Kızlar bugün giremedim yorumlarınızı şimdi okudum. Dediğim gibi bugün gitmedim neden derseniz amcasının oğluyla uğraştı hastane falan haklıyken haksız duruma düşmek istemedim sanırım. Akşam kvdemlerede ve gorumcemler geldi surat yapmadım ama uygun bir zaman diliminde söyleyecektim gorumcem ben boşanacagim diye konuya girdi ortalık karıştı ben birsey söyleyemedim davası vardı ertelenmişti barismislardi bu mahkemede gidip bosanacakmis. Bu arada ablasına akıl veren eşimin laflarıni yazayım gorumcemin sikayetlendigi her konuda ben kamelya ya daha ağrını yaptım yinede bana birsey demedi benim karım melekmis gorumcem ne anlattıysa ben kamelya ya çok daha beterlerini söyledim bunda ne var gibi yorumlar yaptı bana ağzını acmadi tmm deyip geçti sustu" dedi Annesi bana diyor ki kızım üşüyor musun hasta olursun ayağına terlik giy eşim diyor ki "ben karima hergün dua ediyorum hasta olmasın diye ondan olmuyor ona birsey olursa ben ölürüm ben onu çok seviyorum "tabi bnde tık yok. Bir ara yalnız yakaladım eşimi dedim ki ablanın konusu var diye konuyu acmadim fikrim değişmedi surat asmiyorsam sana değil ailene dedim bana diyor ki ağzımızin tadını bozma. Sanki ben bozuyorum

Kızlar bugün giremedim yorumlarınızı şimdi okudum. Dediğim gibi bugün gitmedim neden derseniz amcasının oğluyla uğraştı hastane falan haklıyken haksız duruma düşmek istemedim sanırım. Akşam kvdemlerede ve gorumcemler geldi surat yapmadım ama uygun bir zaman diliminde söyleyecektim gorumcem ben boşanacagim diye konuya girdi ortalık karıştı ben birsey söyleyemedim davası vardı ertelenmişti barismislardi bu mahkemede gidip bosanacakmis. Bu arada ablasına akıl veren eşimin laflarıni yazayım gorumcemin sikayetlendigi her konuda ben kamelya ya daha ağrını yaptım yinede bana birsey demedi benim karım melekmis gorumcem ne anlattıysa ben kamelya ya çok daha beterlerini söyledim bunda ne var gibi yorumlar yaptı bana ağzını acmadi tmm deyip geçti sustu" dedi Annesi bana diyor ki kızım üşüyor musun hasta olursun ayağına terlik giy eşim diyor ki "ben karima hergün dua ediyorum hasta olmasın diye ondan olmuyor ona birsey olursa ben ölürüm ben onu çok seviyorum "tabi bnde tık yok. Bir ara yalnız yakaladım eşimi dedim ki ablanın konusu var diye konuyu acmadim fikrim değişmedi surat asmiyorsam sana değil ailene dedim bana diyor ki ağzımızin tadını bozma. Sanki ben bozuyorum
eşin de madem bu kadar kıymetlı olduğunu bılıor senın ne dıye senı yerden yere vuruyor...

sınır oldum sımdı....

eşin de madem bu kadar kıymetlı olduğunu bılıor senın ne dıye senı yerden yere vuruyor...

sınır oldum sımdı....
Dengesiz çünkü herseyin farkında ama bana baskı kurmak hoşuna gidiyor üstün olduğunu hissediyor kadın katlanacak diyor aklınca ablasına dediği bu anlama gelmiyor mu

Dengesiz çünkü herseyin farkında ama bana baskı kurmak hoşuna gidiyor üstün olduğunu hissediyor kadın katlanacak diyor aklınca ablasına dediği bu anlama gelmiyor mu
evet ablana karım cekıyor sana noluyr demeye getırmıs....

egosunu sende tatmın edıyor

Bosansan ne olacak.soyliyeyim cocugunun pisikolojisini mahvedeceksin.biraz sabretmesini ogren.hem ayrildiktan sonra daha iysinin gelecegini biliyormusun.gelen gideni aratir unutma.tamam terbiyesizlik yapmis ama kendine.bos yere yuvani dagitma.eger siddet yoksa

Lisans mezunu kendini gelistirmis bir bayanim.ne hakaretler duydum esimden.ama cocugumun gozlerine bakinca ona bu haksizligi yapamayacagimi dusundum.

Onu utandimayi dene.o ne kadar kabaysa bilakis sen daha kibar ol.sana yakismiyor de.ve zaman zaman..

Mrb arkadaşlar suan o kadar moralim bozuk ki anlatamam sizden akıl almaya geldim ben 4 yıldır evliyim 2 buçuk yaşında bir oğlum var eski konularimdanda bilenler vardır mutlaka. Ben bu evlilik süresince çoğu şeyi görmezden geldim, katlandım artık öyle bir hal aldı ki katlanamayacagim noktaya geldim zaten önceki konumda da hakaretlerini kaydetmeyi sormuştum artık ondanda vazgeçtim bir An önce bu evi terketmek istiyorum. Bugün kadar utandıgimi hatirlamiyorum. Eşim bugün beni aradı hazirlanda avm ye gidelim dedi tamam dedim neyse geldi aldı bizi çıktık biraz alışveriş yaptık elimde torba vardı iki tane eşim lavaboya gireceğim dedi tamam dedim oğlum yerinde durmayan bir çocuk peşinden koştu eşimin tutamadım girdi tuvalete bende giremeyeceğim için giren bir çocuktan rica ettim çocuğu verir misin dedim kız arkadaşı da vardı çocuğun kızda şakalastı hatta erkek arkadaşıyla bakalım eline çocuk yakışacak mi diye neyse kapıdan uzattı çocuk oğlumu aldım ,biraz sonrada eşim çıktı bana bağırdı herkesin içinde koca g..ünü kaldırıp yakalayamadın mi çocuğu diye yardım eden çocuk falan hep duydular ve çok utandım herkes duydu farkında mısın diyebildim sadece farkındayım dedi devam etti bağırmaya. Bu olay Son Nokta oldu benm için sizce haksız miyim hiç bu kadar küçük dusmemistim. Sizler ne düşünürsunüz yerimde olsanız.

Birde bana adlı işlemlerle ilgili bilgi verir misiniz dava açmak için adliyeye hangi belgelerle nereye basvurmaliyim

SON DURUMUM
Kızlar Son durumu yazıyorum konuşmaya çalıştım yine kendini haklı buldu beni eleştirdi tamam anlaşalım dedi boşanmak için. Sonra Martin sonuna kadar bekle ne istersen kabul edip ayrılacağım dedi kısacası bi öyle bi öyle dedi bağırdı küfür etti alttan aldı. Dengesiz davrandı bi sonuca varamadik. Sonuç olarak kaydadeger hiç birşey demedi. Ben de giderim en azından haberi oldu diye düşünüyordum hep beni suçladı çünkü saygısızca tabiki. Şimdi telefon geldi amcasının oğlu hastaneye kaldırılmış koşup gitti şimdi ben ne yapacağım çekip gitsem vicdanım rahat değil millet canıyla uğraşıyor ben ne derdindeyim gibi oluyor gitmesem olmayacak yine akla ihtiyacım var
Önceki konunu bilmiyorum ama eğer o evden çıkıp gideceksen bir daha donmeyeceksin, on kere düşünmen lazım.
Önünde 3 seçeneğin var;
1)eşini ya aile psikiloguna ikna edeceksin yada tüm aileyi toplayıp bu konuyu hep birlikte konuşup çözüme kavusturacaksiniz
2)eşini ve bu hayatı böyle kabullenirim diyorsan devam edeceksin.
3)eşinden ayrılıp önüne bakacaksin.

Dilerim ilk secenekte herşey düzelir, lütfen uzun uzun düşün.

Kocaniz rezil.
Dilekceyi vermeye gidiyimmi demissinz kuzeni hastanedeyken.
Mart ayina kadr zatn bekliyceksinz yani bekleye bilir simdilik dilekce.
Bu arada, neden mart ayi ozellikle?

herkes kendi yaşantısından ve cevresinden gördüğü gibi konuya yorum yapmış... eşiniz azcık sizi seviyor ve değer veriyorsa küfür etmemeli. ama bazı insanlarda kendine hakim olamıyor malesef :KK43: bana öyle geliyor ki eşiniz sizi seviyor değer veriyor ama eşinizde birazcık kadın'a baskıcılık var. sanırım babasından bunu görmüş ya da etraftaki arkadaş çevresinde sıkıntı var diye düşünüyorum.

Eşiniz çok yakışıklı bi erkek sanırım, işi ve kendine özgüveni tavan yapmış durumda anladığım kadarı ile... aldatma şiddet var mı bu arada?

Giremedim kızlar net yoktu evde. bugün evi tamamen terk ettim ne hissedecegimi bilmiyorum sadece ağlamak geliyor içimden yarında avukata gitmeyi dusunuyorum

Giremedim kızlar net yoktu evde. bugün evi tamamen terk ettim ne hissedecegimi bilmiyorum sadece ağlamak geliyor içimden yarında avukata gitmeyi dusunuyorum

Bir insanı tanımak için öfke anında görmek gerekir. Eşiniz de AVM de kendini çok net belli etmiş. Adab-ı muaşeretten bi haber. Sizin hayatınız, sizin kararınız ancak, burdan anlattığınız kadarıyla bu adamla hayat zor...
Hakkınızda hayırlısı olsun.

X