çok utandım kızlar :(((

Milet eşimi görüp birsey sanıyorlar dışarı cikariz kadınlar yılısir bilseler. Markete gittim kasiyer kız seninde eşin yakışıklı falan dedi bilmiyorlar ki

Arkadaşlar 5 dkka olan yeni bir olayı daha eklemek istiyorum eve geldik KV de geldi pesimizden telefonumu istedi isim var dedim bi daha istedi yine isim var dedim buraya bakıyordum bana annesinin yanında ecdadini sikerim ver şu telefonu dedi kızlar bir kez daha anladım gitmeliyim artik

cücük erkeği :KK62:

Offff offf çok kötü yaaa milletin içinde bağırmak adam olsa zaten senin oranı buranı ağzına alıp milletin yanında demez biliyorum canım çok ağır bir şey yaşamışsın hep böyleyse bencede boşan yoksa seni itikleyip kakarak senin kendine olan güveninide zedeliyor 1 kez geliyoruz dünyaya bize zülüm edenlerin kahrınımı çekmeye geliyoruz allasen

Hepinizin yorumunu okuyorum kızlar kvde var cvp yazamıyorum tek tek.

Offff offf çok kötü yaaa milletin içinde bağırmak adam olsa zaten senin oranı buranı ağzına alıp milletin yanında demez biliyorum canım çok ağır bir şey yaşamışsın hep böyleyse bencede boşan yoksa seni itikleyip kakarak senin kendine olan güveninide zedeliyor 1 kez geliyoruz dünyaya bize zülüm edenlerin kahrınımı çekmeye geliyoruz allasen
Aynen öyle cekmeyecegim artık diğer konularını okusaniz neler çektim dayanamıyorum kızlar aklımı yiyeceğim özgüveni kalmadı bir ortama girsem konuşmaya korkar oldum

çok üzüldüm adınıza ama erkek milletinin çoğu ağzı bozuk:KK43:
hakkınızda hayırlısı olsun..

Su telefon isteme olayını simdi gördüm...

O adamın bir ders alması gerek pis ağızlı

Yap işlemlerini neye uğradığına şaşırıp kalsın

Valla bu erkek milletinin beyincikleri nasıl be hangi lobda Çalışıyor anlamıyorum
Her kızmasa bir küfür bir hakaret şahsen benimkinde öyle en ufak şeyde gerizekali,sen bu ünv diplomasını nasıl aldın vs der
Ben ilkten üzülürdüm ailemde hiç küfür eden yoktu ama zamanla bende eşimin dediklerini aynen kendine iade ediyorum
Önce sabır edip sonra bende basıyorum Kalayı .oda özür diliyor
Ne Anlamsız ya ne diyim sana.ama senin eşin olayı açayip çirkinleştirmiş ben olsam dalardım valla
Eşime bazen diyorumki ağzını bozmadan Konuş yoksa sana sevgim biter
Sana bir yere kadar katlanabilirim ama bi noktadan sonra asla durmam alırım çocuklarımı hayatıma bakarım
Oda özür dikiyo ve epey iyi gidiyo

Valla bu erkek milletinin beyincikleri nasıl be hangi lobda Çalışıyor anlamıyorum
Her kızmasa bir küfür bir hakaret şahsen benimkinde öyle en ufak şeyde gerizekali,sen bu ünv diplomasını nasıl aldın vs der
Ben ilkten üzülürdüm ailemde hiç küfür eden yoktu ama zamanla bende eşimin dediklerini aynen kendine iade ediyorum
Önce sabır edip sonra bende basıyorum Kalayı .oda özür diliyor
Ne Anlamsız ya ne diyim sana.ama senin eşin olayı açayip çirkinleştirmiş ben olsam dalardım valla
Eşime bazen diyorumki ağzını bozmadan Konuş yoksa sana sevgim biter
Sana bir yere kadar katlanabilirim ama bi noktadan sonra asla durmam alırım çocuklarımı hayatıma bakarım
Oda özür dikiyo ve epey iyi gidiyo
Ben tepki göstersem dayak yerim sizin eşiniz laftan anlıyor en azından benm ki cevap versen daha beter olur heleki iade etsem kemiklerim kirilir herhalde

Hiçbir şey sizden ve oğlunuzdan kıymetli değil,öyle bir babayla yetişecek erkek çocukta tamamen babasını örnek alacak,küfür öğrenecek annesinin laflada olsa babası karşısında ezildiğini gören çocuk zamanı gelince hayatına giren kadınlara aynı şekilde davranmaya başlayacaktır. Boşanın kendinizi de çocuğunuzu da kurtarın bu adamdan

X