- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
İçer içer kapıya gelir rezil eder beniOoffff rezil adam
Canim kavga cikarma Allah muhafaza dover , sen sessizce bosanmaya bak tabi bu hodukle ne kadar sessiz olur bilmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçer içer kapıya gelir rezil eder beniOoffff rezil adam
Canim kavga cikarma Allah muhafaza dover , sen sessizce bosanmaya bak tabi bu hodukle ne kadar sessiz olur bilmem.
Ickidemi kullaniyo , enkaz resmen insallah tez vakit kurtulursunİçer içer kapıya gelir rezil eder beni
Arkadaşlar 5 dkka olan yeni bir olayı daha eklemek istiyorum eve geldik KV de geldi pesimizden telefonumu istedi isim var dedim bi daha istedi yine isim var dedim buraya bakıyordum bana annesinin yanında ecdadini sikerim ver şu telefonu dedi kızlar bir kez daha anladım gitmeliyim artik
Aynen öyle cekmeyecegim artık diğer konularını okusaniz neler çektim dayanamıyorum kızlar aklımı yiyeceğim özgüveni kalmadı bir ortama girsem konuşmaya korkar oldumOffff offf çok kötü yaaa milletin içinde bağırmak adam olsa zaten senin oranı buranı ağzına alıp milletin yanında demez biliyorum canım çok ağır bir şey yaşamışsın hep böyleyse bencede boşan yoksa seni itikleyip kakarak senin kendine olan güveninide zedeliyor 1 kez geliyoruz dünyaya bize zülüm edenlerin kahrınımı çekmeye geliyoruz allasen
_KaMeLyA_ .!.:Evet boşanmak için bilginiz var mı hiç bir bilgim yok bu konuda nereye basvuracagim hangi evraklar lazim
Milet eşimi görüp birsey sanıyorlar dışarı cikariz kadınlar yılısir bilseler. Markete gittim kasiyer kız seninde eşin yakışıklı falan dedi bilmiyorlar ki
Pes ya kasiyere bak ne cesaret yakışıklı demekaşırı özgüvenli gibi görünen kişiliksiz biri eşin. ilk defa böyle bir yorum yaptım usura bakma
eşin seni haketmiyor
Hayır o kadar çok şey varki birikim bu Son Nokta artık. Eski konularimda var hepsiBilgim yok bu olay yüzünden mi bosanacaksiniz
Ben tepki göstersem dayak yerim sizin eşiniz laftan anlıyor en azından benm ki cevap versen daha beter olur heleki iade etsem kemiklerim kirilir herhaldeValla bu erkek milletinin beyincikleri nasıl be hangi lobda Çalışıyor anlamıyorum
Her kızmasa bir küfür bir hakaret şahsen benimkinde öyle en ufak şeyde gerizekali,sen bu ünv diplomasını nasıl aldın vs der
Ben ilkten üzülürdüm ailemde hiç küfür eden yoktu ama zamanla bende eşimin dediklerini aynen kendine iade ediyorum
Önce sabır edip sonra bende basıyorum Kalayı .oda özür diliyor
Ne Anlamsız ya ne diyim sana.ama senin eşin olayı açayip çirkinleştirmiş ben olsam dalardım valla
Eşime bazen diyorumki ağzını bozmadan Konuş yoksa sana sevgim biter
Sana bir yere kadar katlanabilirim ama bi noktadan sonra asla durmam alırım çocuklarımı hayatıma bakarım
Oda özür dikiyo ve epey iyi gidiyo
Eşim yüz veriyor demek ki yoksa kız yakisikliligina bakar mi gerçi sürekli alışveriş yaptığım kız bnlede samimi olmak istiyorPes ya kasiyere bak ne cesaret yakışıklı demek