çok utandım kızlar :(((

Kızlar Son durumu yazıyorum konuşmaya çalıştım yine kendini haklı buldu beni eleştirdi tamam anlaşalım dedi boşanmak için. Sonra Martin sonuna kadar bekle ne istersen kabul edip ayrılacağım dedi kısacası bi öyle bi öyle dedi bağırdı küfür etti alttan aldı. Dengesiz davrandı bi sonuca varamadik. Sonuç olarak kaydadeger hiç birşey demedi. Ben de giderim en azından haberi oldu diye düşünüyordum hep beni suçladı çünkü saygısızca tabiki. Şimdi telefon geldi amcasının oğlu hastaneye kaldırılmış koşup gitti şimdi ben ne yapacağım çekip gitsem vicdanım rahat değil millet canıyla uğraşıyor ben ne derdindeyim gibi oluyor gitmesem olmayacak yine akla ihtiyacım var yardimmm

Kızlar Son durumu yazıyorum konuşmaya çalıştım yine kendini haklı buldu beni eleştirdi tamam anlaşalım dedi boşanmak için. Sonra Martin sonuna kadar bekle ne istersen kabul edip ayrılacağım dedi kısacası bi öyle bi öyle dedi bağırdı küfür etti alttan aldı. Dengesiz davrandı bi sonuca varamadik. Sonuç olarak kaydadeger hiç birşey demedi. Ben de giderim en azından haberi oldu diye düşünüyordum hep beni suçladı çünkü saygısızca tabiki. Şimdi telefon geldi amcasının oğlu hastaneye kaldırılmış koşup gitti şimdi ben ne yapacağım çekip gitsem vicdanım rahat değil millet canıyla uğraşıyor ben ne derdindeyim gibi oluyor gitmesem olmayacak yine akla ihtiyacım var yardimmm
Bence şuan gitme, ama şu hastane durumları düzelince gidebilirsin. Gelişmeleri okumadım ama okuyacağım..

Bence şuan hicvisey yapmayin ve bekleyin eğer bir daha bana bagirir hakareteder hhareketlerini duzeltmezsen ertesi günü davayi acicam haberin olsun deyin.bu nedir ya böyle hakaret edicek siz küçük duruma dusceksiniz.bunu size yapmaya hakki yok.eğer kendini duzeltmezse mart sonuymus 3 ay sonraymis niye bekliceksinjzki .giden omrunuzden gidicek.boşanma sürecinde de ayniortamlarda bulunmamaya ccalisin bence.su siralarda çok dikkatli olun derim.belki de sizi bekletmesindeki amaç bankadapara varsa alip baskasinin ustunenyatircak size pay kalmamasi iiçin vb vb.

Yok haber vermeden çıkmayı düşünüyorum evden

Konuşmadan çıkıp gitme dava açarsan aleyhine olur.
Kavga etmek de istese bağırıp çağırsa da sakince konuşmaya çalış. Anlamaz ama en azından sende artık bir şeylerin bittiğini bilir. Mücadele etmek istemediğini görür.

Konuşma nasıl sonlanırsa sonlansın ama eşinin bu isteğinden haberi olsun.

Son gelişmeleri yazmadan yorum yazmıştım.
Şu anda gitme bence. Normalde bir dakika katlanma derdim ama eşin süre istemiş.
O zamanı niye beklemek istedi sebebini söylemedi mi?

Mrb arkadaşlar suan o kadar moralim bozuk ki anlatamam sizden akıl almaya geldim ben 4 yıldır evliyim 2 buçuk yaşında bir oğlum var eski konularimdanda bilenler vardır mutlaka. Ben bu evlilik süresince çoğu şeyi görmezden geldim, katlandım artık öyle bir hal aldı ki katlanamayacagim noktaya geldim zaten önceki konumda da hakaretlerini kaydetmeyi sormuştum artık ondanda vazgeçtim bir An önce bu evi terketmek istiyorum. Bugün kadar utandıgimi hatirlamiyorum. Eşim bugün beni aradı hazirlanda avm ye gidelim dedi tamam dedim neyse geldi aldı bizi çıktık biraz alışveriş yaptık elimde torba vardı iki tane eşim lavaboya gireceğim dedi tamam dedim oğlum yerinde durmayan bir çocuk peşinden koştu eşimin tutamadım girdi tuvalete bende giremeyeceğim için giren bir çocuktan rica ettim çocuğu verir misin dedim kız arkadaşı da vardı çocuğun kızda şakalastı hatta erkek arkadaşıyla bakalım eline çocuk yakışacak mi diye neyse kapıdan uzattı çocuk oğlumu aldım ,biraz sonrada eşim çıktı bana bağırdı herkesin içinde koca g..ünü kaldırıp yakalayamadın mi çocuğu diye yardım eden çocuk falan hep duydular ve çok utandım herkes duydu farkında mısın diyebildim sadece farkındayım dedi devam etti bağırmaya. Bu olay Son Nokta oldu benm için sizce haksız miyim hiç bu kadar küçük dusmemistim. Sizler ne düşünürsunüz yerimde olsanız.

Birde bana adlı işlemlerle ilgili bilgi verir misiniz dava açmak için adliyeye hangi belgelerle nereye basvurmaliyim

SON DURUMUM
Kızlar Son durumu yazıyorum konuşmaya çalıştım yine kendini haklı buldu beni eleştirdi tamam anlaşalım dedi boşanmak için. Sonra Martin sonuna kadar bekle ne istersen kabul edip ayrılacağım dedi kısacası bi öyle bi öyle dedi bağırdı küfür etti alttan aldı. Dengesiz davrandı bi sonuca varamadik. Sonuç olarak kaydadeger hiç birşey demedi. Ben de giderim en azından haberi oldu diye düşünüyordum hep beni suçladı çünkü saygısızca tabiki. Şimdi telefon geldi amcasının oğlu hastaneye kaldırılmış koşup gitti şimdi ben ne yapacağım çekip gitsem vicdanım rahat değil millet canıyla uğraşıyor ben ne derdindeyim gibi oluyor gitmesem olmayacak yine akla ihtiyacım var
Siz çok haklısınız o utansın nerde ne konuşması gerektiğini bilmiyor galiba milletin yanında söylenecek şey var söylenmeyecek şey var çok ayıp etmiş bazı insanlar çok terbiyesiz dengesiz oluyor

bu nasıl bi dunkofluktur. insan karısına böyle hakaret eder mi? vallahi pes. Allah ıslah etsin böyle dağdan inme adamları

tamam sende martın somnuna kadar bekle madem oyle basınızdada hastanız var...
uygun bı zamanda esıne de martın sonuna kadar bekklıycem de
( ayrıca mart sonu en alaka anlamadım)

en azından bak habersız bırsey yapmamış oldun ne dusundugunu sımdı daha ıyı anlar..

sende sakınce ay sonunu bekle

Bence avm deki olay hoş olmamış.Ya tanıdık birilerinin yanında olsaydı daha kötü olurdu daha cok utanırdınız.Allah tan ordakiler sizi tanımıyor.Sürekli agzı bozuk biriyse bişey diyemiycem karar sizin

Kızlar sabah 11 de geldi yatti hala yatiyor suan birsey söylemeyeceğim pazartesi hastaneden çıkaracaklarını söyledi pazartesine kadar bekleyeceğim burda ama Martin sonuna kadar beklemeyi düşünmüyorum açıkçası.

Haklı nedene dayalı olarak evi terkedebilirsin. Adam seni öldürmekle tehdit etse duracak mısın o evde? Hakaret, küfür, onur ve kişilik haklarını zedeleme, başka insanların yanında seni aşağılama mevcut. Terke dayalı boşanma davası tanımı için T.M.K madde 164 okuyabilirsin. İçin rahat eder hakkını hukukunu bilirsen.

Kızlar sabah 11 de geldi yatti hala yatiyor suan birsey söylemeyeceğim pazartesi hastaneden çıkaracaklarını söyledi pazartesine kadar bekleyeceğim burda ama Martin sonuna kadar beklemeyi düşünmüyorum açıkçası.

Valla pazartesi bırak git. Herseye katlanabilir insan ama hakaret aşağılamak falan Kocanızın aşağılık kompleksi var sanırım. Ulu orta bağırarak ve aşağılayarak kendi süper egosunu tatmin ediyor. Mutsuzsunuz hiç beklemeyin. Bu Dünya'ya bir defa geliyoruz. Kendi mutluluğunuza bakın.

Ağzı bozuk öküz herif!
Bana küfür etse ben de ederim birbirimizi öldürme noktasına geliriz sanırım :S

Allah yardım etsin size. Terkedilmeyi kesinlikle hakediyor.

fevri davranma yınede..anladığım kadarıyla eşin cok vurdumduymaz...

ama bırı ona haddını bıldırmelı....sen yıende konsuarak harakeet et

Kızlar çok kötü hissediyorum o kadar kırgınım ki anlatamam çok mutsuzum yarın bir bavulla çıkmayı dusunuyorum

Eger kendine bir damla saygin kaldiysa o evde degil 1 dakika, 1 saniye bile durmazsin. Velev ki sen bu adami çekmek istiyorsun, çoçugun çekmek zorunda mi? Sanki o görmüyor mu babasi, annesine küfür ettigini? Onun da hakki degil mi sevgi, saygi ortaminda büyümek?

Gerçekten bavulunu al ve hiç arkana bakmadan çoçugun ile annenlere git. Pazertesi günü bosanma islemlerini baslat. Dedigim gibi, kendin için degilse, çoçugun için yap bunu. Ayrica senin hiç utanman lazim degil. Asil onun utanmasi lazim. Küfür etmek ile erkek, adam oldugunu saniyor geri zekali. Gerçekten derhal ayril bu adamdan, ben bile burda sinirlendim :KK12:

fevri davranma yınede..anladığım kadarıyla eşin cok vurdumduymaz...

ama bırı ona haddını bıldırmelı....sen yıende konsuarak harakeet et

Ya allasen konu sahibi daha ne konussun bu adam ile?? Bu adam annesinin yaninda ecdadina sikerim felan laflarini kullaniyor. Herkesin içinde kadina hakaret ediyor. Anladigim kadari ile daha öncede sürekli konu sahibini asaglamis, küfür kullanmis,..

Konu sahibi zaten bosancagini açiklamis ve adam saçma sapan gün koyuyor. Yani özür bile dilemiyor, sadece sürenin uzatmasini istiyor. Niye biliyormusun? Adam biliyor Kamelya gerçekten ondan bosanirsa rahati bozulcak diye. Eeeh, adam artik kime bagiracak, küfür edecek? Kimin üzerine egosunu tatmin edecek? Kim onun ütüsünü yemegini yapacak? Yoksa o adamin Kamelyayi sevdigi felan yoktur. Seven adam, sevdigine küfür, hakaret kullanamaz. Bu adam bildigin narsist ve baskalarini sevmiyor, sevemiyor.

Konu sahibi o evden derhal ayrilmasi lazim. Adamin amcasinin oglu hastanelik olduysa, Kamelya buna ne yapsin? Zaten pazartesi çikiyormus yani agir birsey degil. Kamelya'nin kocasi, Kamelya'yi bu kadar düsünüyor mu? Isteklerini ciddiye aliyor mu? Kamelya niye kocasinin isteklerini simdi ciddi ye alsin?

Tekrar sesleniyorum konu sahibine, bavulunu al ve git, bir dahada tekrar dönme. Gördügün gibi bu adam degismez iste.

Nasil bir adam milletin icinde karisinin g.tu hakkinda yorum yapabilir? Bence bir saniye bile durmayin ayni evde. Terbiyesiz, kisiliksiz adam.

X