• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyoruuum :( saçmaladım

Yorgun112

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
157
103
18
30
Güncellemeeee
Bugün şirket instagramından mesaj atmış, şahsi hesabını engellemiştim çünkü. Tekrar konuşalım mı yazmış ve numarasını ekleyip mesaj bekliyorum demiş.
Bi kaç saat oldu cevap yazmadım. Kendisinden çok etkilenmiştim keşke zamanında kıymet bilseydi. Şimdi ne yapsam ne yazsam kızlar. Yada hiç bişey yazmasam mı?
Ne olursa olsun bu mesaj içimi soğuttu :) aradan nerdeyse bir ay geçti ama ben hala son mesajima verdiği tepki aklıma gelince kendimi kötü hissediyodum.

Kızlar ben çok saçma bişey yaptım. Kısaca özet geçeyim. Bi çocuk vardı, peşimde koştu koştu, sonra ben de deneyelim o halde dedim, evlilik vs olaylarından bile bahsetti buluşmalarımızda. Sonra bi gece gayet mutlu mesut uyuduk iyi geceler aşkım mesajlarıyla falan.
Sabahına mesaj atmış evlilik korkum var level atlayamıyorum her ilişkimde böyle oluyo vs diye. Tamam dedim bitirdik. Aradan 1 hafta geçti ben bi selam yazdım, olayı hemen sevgili olmaya getirdi, bana zaman ver çok istiyorum deneyelim dedi. Bende olumlu yanıtlar verdim. Hoop bi sonra ki gün yine olmuyo lütfen beni unut gibi şeyler yazmış. Bende olmazmış zaten senden çok net anladım bunu yazdım. Öylece konuşmamız son buldu.
Ama ben sanırım ona aşık oldum. Aklımdan çıkmıyodu. Yazmamak için çok tuttum kendimi. 2 3 hafta geçti.
Bugün dayanamadım. Yazdım :KK43: Seni özledim diye mesaj attım. Rica ediyorum yazma yazmış. Bende mesajı geri çekip engelledim.
Aşırı gururuma dokundu. Böyle bi tepki beklemiyodum :KK43: keşke yazmasaydım çok pişmanım. Rezil olmuş hissediyorum kendimi. Teselli bekliyoru.
Bu anı nasıl silebilirim hayatımdan, düşündükçe yerin dibine giriyorum :KK43:

Son düzenleme:
Şahsen ben terkedikdikten sonra selam diye bile mesaj atmam hem pesimden kosturacak hem terkedecek hem de iki kere msj aticam

Zamanla asarsin kendine meşgul olabilecegin şeyler yap zamanla Unutursun

Bile bile neden lades yapıyorsunuzki? ? 2 kere denenmiş olmamış Bide ona olmazmış zaten bunu çok net anladım demişsiniz sonra yine yazmissiniz tutun elinizi dilinizi mesajınızı ; ) engelleyin engeli açmayın hatta rehberden silin zaten zamanla sizde unutursunuz ve ilerde böyle bisiydi yapmıştım dersiniz boşverin geldi geçti bitti...

Bi erkek ilgi gösterince bayılıyorsunuz hemen an naz yapın güzelim. Ondan sonra terkedildim, hı hı tabi tabi.

Kızlar ben çok saçma bişey yaptım. Kısaca özet geçeyim. Bi çocuk vardı, peşimde koştu koştu, sonra ben de deneyelim o halde dedim, evlilik vs olaylarından bile bahsetti buluşmalarımızda. Sonra bi gece gayet mutlu mesut uyuduk iyi geceler aşkım mesajlarıyla falan.
Sabahına mesaj atmış evlilik korkum var level atlayamıyorum her ilişkimde böyle oluyo vs diye. Tamam dedim bitirdik. Aradan 1 hafta geçti ben bi selam yazdım, olayı hemen sevgili olmaya getirdi, bana zaman ver çok istiyorum deneyelim dedi. Bende olumlu yanıtlar verdim. Hoop bi sonra ki gün yine olmuyo lütfen beni unut gibi şeyler yazmış. Bende olmazmış zaten senden çok net anladım bunu yazdım. Öylece konuşmamız son buldu.
Ama ben sanırım ona aşık oldum. Aklımdan çıkmıyodu. Yazmamak için çok tuttum kendimi. 2 3 hafta geçti.
Bugün dayanamadım. Yazdım :KK43: Seni özledim diye mesaj attım. Rica ediyorum yazma yazmış. Bende mesajı geri çekip engelledim.
Aşırı gururuma dokundu. Böyle bi tepki beklemiyodum :KK43: keşke yazmasaydım çok pişmanım. Rezil olmuş hissediyorum kendimi. Teselli bekliyoru.
Evet rezil olmuşsun akillanmissindir bir daha yapamazsın olur biter en azından kafa nda soru işareti kalmamistir

Ne diyim zaman herşeyin ilacı

unutamayacak bir sey yokki herkesin basina gelen seyler bunlar aşk acisi cekmeyen ask icin yeri geldiginde gururunu hice saymayan kim varki bence yok

Sen vitesi R’ye takmışsın olmamış, içinden gelenleri söylemiş ve umut etmişsin. Karşındaki aynı duygu ve düşüncelere sahip değil sanırım ama üzülme oluyor böyle kazalar. Şimdi arkamıza dahi bakmadan tam gaz ileri devam ediyoruz. Hakkında hayırlısı..

Amaaan boşver. Oluyor gençlikte böyle komiklikler.
İyi bile olmuş.
Daha çabuk unutursun.

yaş küçükse he de geç büyükse bu dama değilmiş de geç.çokta şeeeytmemek lazım

Utanma canım bugün bende bi çılgınlık yapıp 1 aydır tanıştığım 10 gün konuşmadığım adamı arayacam bakalım açacak mı?

Back
X