- 17 Mart 2021
- 476
- 211
- 34
aynen öyle ben de bu ay akışına bıraktım bakalımAynen busefer yapmiycam dedim bakalim inşallah kendimi tutabilirim suan adete 13 gun var ne obulasyon ne gebelik testi hic birsey almadim busefer takipte yapmiyorum akisina biraktim yoksa daha cok stres yapiyor takip ettikce canim
Evet tatlim yilda iki defa yumurtlama olabiliyormuş bende yeni ogrenmistim gecen ay birinden
Hayirlisi canim aynn oyleaynen öyle ben de bu ay akışına bıraktım bakalım
Benim ilki hemen tuttu hatta düşünmüyordum hemen cocuk yeni evlenmistik diye biraz zaman gcsin dedim ama karin agrisinla gittim doktora o ay bide agri kesici filanda icmistim agrilarim var diye ama hamileymisim kisiden kisiye degisiyor ablamin 1 buçuk sene olmadi stres cok yipratiyor iste simdi ikinci cocugu hayirlisi ile istedik nasipte nezman ise rabbim verir bende 2. Ayim bu deneyim ilk ay stresten tutmadı kontrollarimida yaptırdım ama doktor stres yaparsan cok düşünürsen tutnmaz dedi akisina biraktim insallaj son gunler gene stres yapamam canim hayirlsii senin icinde daha yenj evliysen 1 seneye kadar normal olmamasi diyor doktorlar elbet olur yani takma akisina biraktinmi daha kolay canimBn bilmiiorum ki yilda 2 defa daha yeni evliyim hemen öyle olmaz ki sanmıyorum ya ,
İnşAllahBende olsamda Şükür namazı kilsam son 4 gün kaldı ve test alacaktım almadım sabır ettim bekledim canım ne olur bende o güzel duyguyu yaşayın gerçekten bambaşka bir duygu ya annelikdualarını bekliyorum
Gebelik testi aldimda deneyim miİnşAllahdua ediyorum merak etme. Naptın var mı Bi gelişme
Olabilir canım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adete bir hafta kala bulantılarım oldu 10.günde bat geçince de oldu acaba dedim kahvaltıda mayanozli pizza yedim ondan mı dedim mide bulantım akşamda devam etti bu ayda senin dediğin gibi çatlamadan sonra başladı 7.ci 8.ci günde de mide bulantım oldu yine bende adet zamanlarımda mide bulantısı da olur öyle sandım olabilirsin yani bazısının erken başlıyorBulantı çatlamadan kaç gün sonra başladı? Benim çatlamadan sonra 6. Günüm bulantı olması için çok mu erken ben mi boş yere ümitleniyorum
Kimyasal gebelik nedemek cnm ??Olabilir canım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adete bir hafta kala bulantılarım oldu 10.günde bat geçince de oldu acaba dedim kahvaltıda mayanozli pizza yedim ondan mı dedim mide bulantım akşamda devam etti bu ayda senin dediğin gibi çatlamadan sonra başladı 7.ci 8.ci günde de mide bulantım oldu yine bende adet zamanlarımda mide bulantısı da olur öyle sandım olabilirsin yani bazısının erken başlıyor
Canım günün geçiyor ama aynı hamilelik berlirtilerin oluyor fakat ;regli de görüyorsun yalnız bu kimyasal gebelik teki regli nin rengi ve kanaması koyu vişne çürüğü ve sıvı olarak yoğun bir şekilde akıyor zaten bu değişik bir adet diyorsun ped doluyor her zamankinden daha fazla ve dr a gitmezsen de kanaman durmuyor dr bana bir hap verdi onunla kanamam durduKimyasal gebelik nedemek cnm ??
Canlar merhaba bütün konuşmalarınızı okudum öncelikle hepimiz insallah çok güzel bebişlere sahip oluruzEger kanama normal adet kadar yogublukta geldiyse stres veya mevsimden kaynaklandığı icin kisa sürmüştür ama cok az kirmizilik lekelenme gibi gelyse araştırıp baktığım kadarıyla üstüne gorme yani gec dollenme olup gebe kalmak cnm senin nasıl geldi yogunmu leke olrakmi
Bence kadin dogumcaya gidip tekrar baktirirsan belli olur ama cok stres te yipratiyor canim inan insani bende gecen ay perisan oldum stres yapa yapa zorla adet oldum resmen agrili bir sekilde hayirlisi insallah vardir 7 ay evet bize uzun geliyor ama bazilarinin 1 bucuk sene dr tutuyor umudunu yitirme canim bak bende 2 ay oldu duzenli deniyoruz bh ikinci ay bakalim insallah tutmustur ama ilk ay olmadi ilk çocuğumda bir kerede oldu ama iste kader kismet ister istermez bendede bussuru dusunceler var fazla takmamaya calissamda hale suan aklim olan belirtilerde acaba mi diyeCanlar merhaba bütün konuşmalarınızı okudum öncelikle hepimiz insallah çok güzel bebişlere sahip oluruzBenim 2 aydır adet olamıyorum doktora gittim söktürücü verdi içmek istemedim bu ay biraz bekleyin dedim icmedim sonra ilk başta göğüslerim ağrımaya başladı sonra ilk defa dikkatimi çeken birsey oldu göğüs uçlarım sisti ve beyaz beyaz tomurcuklar olmaya başladı 1 haftadır da hem kasık hem belim inanılmaz ağrıyor 3 gün önce akşam test yaptım negatifti bugun sabah yaptım yine negatif . En son iliski ayın 11 ve 17 sinde olmuş . Ne yapacağımı sasırdım bende 7 aydır deniyoruz bizde
Aynen düşünmekten kendimizi bu hale sokuyoruz zaten . Akşam eve geldim leke gelmişti koyu kırmızı kahverengi gibi adet oldum galibaBence kadin dogumcaya gidip tekrar baktirirsan belli olur ama cok stres te yipratiyor canim inan insani bende gecen ay perisan oldum stres yapa yapa zorla adet oldum resmen agrili bir sekilde hayirlisi insallah vardir 7 ay evet bize uzun geliyor ama bazilarinin 1 bucuk sene dr tutuyor umudunu yitirme canim bak bende 2 ay oldu duzenli deniyoruz bh ikinci ay bakalim insallah tutmustur ama ilk ay olmadi ilk çocuğumda bir kerede oldu ama iste kader kismet ister istermez bendede bussuru dusunceler var fazla takmamaya calissamda hale suan aklim olan belirtilerde acaba mi diye
Leke bazen yerlesme kanaması olabiliyor bazende arkasindan adet gelebiliyor ama sen canını sıkma canim allah buyuk insallah saglikli evlatlar nasip eder bizlere olmadi ben bu ay klomen kullabmayi düşünüyorum doktor yazmisti bir problem yok ama cok stres yapinca kolaylastirsin diye bende dogal yolla istiyorum ama cokta stres yapiyorum bak adetime 1 hafta kaldi gene stres basladi insanjn elinde olmuyir kuzum sen doktora ciktinmi hic yumurtaliklarina baktırdnmiAynen düşünmekten kendimizi bu hale sokuyoruz zaten . Akşam eve geldim leke gelmişti koyu kırmızı kahverengi gibi adet oldum galiba
Evet kuzum polikistik over var bende gittim 2 kere doktora ama hem yasım 26 hem de daha 6 7 aydır denediğimiz için klomen filan önermedi doktorlar sadece inofolic combi kullanıyorum . Ama bu ay ilk defa bu kadar belirtim vardı bugun leke gelince biraz üzüldüm yoksa kan testine gidecektimLeke bazen yerlesme kanaması olabiliyor bazende arkasindan adet gelebiliyor ama sen canını sıkma canim allah buyuk insallah saglikli evlatlar nasip eder bizlere olmadi ben bu ay klomen kullabmayi düşünüyorum doktor yazmisti bir problem yok ama cok stres yapinca kolaylastirsin diye bende dogal yolla istiyorum ama cokta stres yapiyorum bak adetime 1 hafta kaldi gene stres basladi insanjn elinde olmuyir kuzum sen doktora ciktinmi hic yumurtaliklarina baktırdnmi
Uzulme canim bende 27 yasindayim bu aradaEvet kuzum polikistik over var bende gittim 2 kere doktora ama hem yasım 26 hem de daha 6 7 aydır denediğimiz için klomen filan önermedi doktorlar sadece inofolic combi kullanıyorum . Ama bu ay ilk defa bu kadar belirtim vardı bugun leke gelince biraz üzüldüm yoksa kan testine gidecektim
Kuzum hele sen hiç üzülme zaten ilki olmuş ikincisi de olur hem 2 ay çok çok kısa bir süre stress yapmana hiç gerek yok masallah çok genç evlenmişsin sen yasında çok genç daha kafana takma hiçUzulme canim bende 27 yasindayim bu aradadahada cok genciz elbet olur bende cok sukur birsey yok herşey normal dedi doktor ama ben stres yapiyorum esimede git baktir dedim ama o cok rahat elbet olur diyor bende doktora dedim işte kolaylastirici olarak klomen yazdi bakalim bende umitlenmek istemiyorum inan uzuluyorum sonra iste ama hayirlisi kuzum ya inşallah guzrl haberler aliriz ikimizfe yakin zmanda ilki hemen olunca herhalde bukadar takiyorum bide biz cok ara verdik ilk çocuğum 8 yaşında ondanda hemn olmaya bilie dediler ama ben anlamak istemiyorum inatla iste
Bakalim fazla düşünmemeye çalışıyorum ama iste yaklasti ya ondan stres daha cok ama polikistik over olupta kalnlarfa cok var ama sende stres yapma olcagi varsada olmuyir iste bakalim dualarım seninle insalalh güzel haberler veririz birbirimize canim allah ümit kesilmez bu ay olmssa birdahaki ay insallaj olur ikimizde canımKuzum hele sen hiç üzülme zaten ilki olmuş ikincisi de olur hem 2 ay çok çok kısa bir süre stress yapmana hiç gerek yok masallah çok genç evlenmişsin sen yasında çok genç daha kafana takma hiç
Aynen kuzum insalalh olur gelecek ay güzel haberlerle burda oluruz seninde bu ay olur insallah . Ama en önemlisi hayırlısı . Neler var duyuyoruz hayırlı zamanda gelir o zaten biz boş yere stres yapıyoruz elimizde olmadanBakalim fazla düşünmemeye çalışıyorum ama iste yaklasti ya ondan stres daha cok ama polikistik over olupta kalnlarfa cok var ama sende stres yapma olcagi varsada olmuyir iste bakalim dualarım seninle insalalh güzel haberler veririz birbirimize canim allah ümit kesilmez bu ay olmssa birdahaki ay insallaj olur ikimizde canım