Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

Ayyy ne güzel masallah canım tabikide artış olmasında ikiz olma ihtimali çok yüksek hemen artıyorsa maşallah rabbim banada nasıl etsin ikiz bebiş
Doktorum ilk beni korkuttu değerin düşük dedi bende dış gebelik olmasından korktum Allah’a çok dua ediyorum inşallah sağlıklıdır diye Çok teşekkür ederimmm rabbim hakkınız da hayırlsını nasip etsin

Şimdi ki doktorlar anlamiyorum ki kendisi nerden gelmiş insanı bukadar kalpten görüyor acaba anneside hiç böyle korkmamis mi ya sinir oluyorum böyle drlara pislikler sen üzülme güzel anne rabbim seninle eğer rabbim onu sana nasip etmişse vermişse bir bildiği var sen sadece sağlığına bebeğine kendine iyi bak gerisi rabbimin elinde boşver

Söyledigi belirtiler var gibi duruyo. Biraz daha sabretmelisin. 26sında falan test yaparsın.Bu belirtileri takip et her aksam aynaya geç soyun gögsüne falan bak kabarcıklar olacak mıkenarlarında

Aynen cnm benden sana tavsiye adetin gecince 15.gun yap testi sonra dr gidersin benim gibi yapma valla kac gundur kolllarim.kan vermektwn morardi ve cok yipratici oldu benim icin
Amin insllah cnm.tekrar denemeye korkar oldum
Salma kendini canım allahin izjniyle olur sadce biz cok stresten kendimizi yipratiyoz aslinda akışına biraksak boyle test filan yapmadan ben ilk cocugma usuttum diye gittim hamile ciktim bunda da öyle salsak belki tutcak ama bu sefer asla test yapmamm eger tutarsa elbet belli eder sende takma kuzum daha genciz dene elbet tuttumu belli eder ozman allahin izniyle saglikli evlatlarimizin habrrini almak nasip olur

Insallah canim benim senin dedigin gibi herseyi akisina birakmak gerekir bende bu sefer test mest yokolursa olur birde internetten cok arastirma yapmiyacagam kafami cok karisiyor daha cok stres oluyorum hadi bu ay guzel haberler alirsin kuzu arkanada guzel haberle ben yetisirim insllah

Kızlar bugün bende katı şeklinde bir beyaz akıntı geldi ve ara ara geliyor niye böyle oldu bilen varmı veya daha önce hamile olan bilgisi olanlar varmı kızlar

Canım bugün beyazımsı akıntı gelmişti affedersin bu nedemek oluyor cnm
O da çatlamadan olabilir. Gebelik le catlama belirtileri cok benziyo bunu ayırmak için sadece beklemen gerekiyo eğer adetine kadar bu belirtiler devam ediyorsa test yap hamilesindir

O da çatlamadan olabilir. Gebelik le catlama belirtileri cok benziyo bunu ayırmak için sadece beklemen gerekiyo eğer adetine kadar bu belirtiler devam ediyorsa test yap hamilesindir
Tamam canım 8 gün kaldı adetime artık bekleyecem ve size burdan güzel haberleri İnşallah yazacağım rabbim herkese nasip eylesin İnşallah allahimmm

Naislsin canim durumlar nasil morelin nasil takmiyorsun dimi

Naislsin canim durumlar nasil morelin nasil takmiyorsun dimi
Iyim cnm sukur toparlandim simdi yum zamani deneme yapacagam insllah bu sefer olur sen naptin bat nezaman insallah guzel haberininaliriz bu ay

Iyim cnm sukur toparlandim simdi yum zamani deneme yapacagam insllah bu sefer olur sen naptin bat nezaman insallah guzel haberininaliriz bu ay
Cok sevindim toparlamana ben hala denemelerdeyim tatlim yumurtlama normalde bugunleri gosteriyor buzmanlarida değerlendiriyorum adet başlangıcına kadar gun asiri devam edicem artik olursa hayirlisi olur inşaallah tatlim5 Nisan benim bat tarihi bakalim eger stres yapmassam gecikmez yada insallah bebis tutarsa gelmez canım tabi test almayi düşünmüyorum bir 10 günde geçmeden asla heceslenmem cankm,

Hakkimizda ne hayirlisi ise o olsun inşallah mujdeli haberini alacagaz senin sen kafana takma yola devam et rabbim hayirlosi ile verecek ben inaniyorum ay 5 nisana ne kalmis kuzu ama relax ol sakin ha test alma daha cok.stres yaratiyor zaten nasibindeyse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…