Cok sevindim toparlamana ben hala denemelerdeyim tatlim yumurtlama normalde bugunleri gosteriyor buzmanlarida değerlendiriyorum adet başlangıcına kadar gun asiri devam edicem artik olursa hayirlisi olur inşaallah tatlimIyim cnm sukur toparlandim simdi yum zamani deneme yapacagam insllah bu sefer olursen naptin bat nezaman insallah guzel haberininaliriz bu ay
Yok canım almam gecen ay perisan oldum adet olana kadar okdar cok stres yapmisim ki cok agrili gecti ondan zaten olursa elbet belli eder kendini canım ozman kan testi yaptiririm senin icinde dua ediyorum canım insallah onumuzdeki ay ikimiz icinde hayirli haberler almak nasip olurHakkimizda ne hayirlisi ise o olsun inşallah mujdeli haberini alacagaz seninsen kafana takma yola devam et rabbim hayirlosi ile verecek ben inaniyorum ay 5 nisana ne kalmis kuzu ama relax ol sakin ha test alma daha cok.stres yaratiyor zaten nasibindeyse olur ❤
Bende de belirtiler aynı ama ben 15 mart'ta çatlatma iğnesi vurdum doktorum 1 nisanda test yapmamı söyledi Allah hepimize bu mutluluğu yaşamayı nasip etsinKendim yaşamış gibi sevindim kuzum , inşallahh hayırlısı ile kucağına alırsın
Belirtiler o kadar benziyo ki rabbim bana da nasip eder inşallah
Tatlim benjm o uzayan akinti hala devam ediyor acaba hala yumurtlamadimmi naptim anlamadim ya hicte testlerede bulasmak istrmiyorum ama seffaf akintim hala var ,Hakkimizda ne hayirlisi ise o olsun inşallah mujdeli haberini alacagaz seninsen kafana takma yola devam et rabbim hayirlosi ile verecek ben inaniyorum ay 5 nisana ne kalmis kuzu ama relax ol sakin ha test alma daha cok.stres yaratiyor zaten nasibindeyse olur ❤
Belkide iki kere yumurtlama oliyor canim sen adetine kadar hergun iliskiye gir cnm ben de almadim.onvulasyon testi aklimi karsitiriyor hayirlisi bakalim kuzumTatlim benjm o uzayan akinti hala devam ediyor acaba hala yumurtlamadimmi naptim anlamadim ya hicte testlerede bulasmak istrmiyorum ama seffaf akintim hala var ,
İnnnnnnşallahTamam canım 8 gün kaldı adetime artık bekleyecem ve size burdan güzel haberleri İnşallah yazacağım rabbim herkese nasip eylesin İnşallah allahimmm
Bncede ben adet bitiminden boyle akinti oldu 2 3 gun sonra durdu simdi gene oldu ozmanda 4 gun boyunca denedik gene bir 3 gun arka arkaya deneriz sonra gun asiri yapayim artik hayirlisiBelkide iki kere yumurtlama oliyor canim sen adetine kadar hergun iliskiye gir cnm ben de almadim.onvulasyon testi aklimi karsitiriyor hayirlisi bakalim kuzum
Canjm adetine yakin bir donemde geldiyse adet yakinlarinda oluryor benimde 9 gun varken yogun bir beyaz kati yani geldi siddetli bel agrim mide agrim ve kasik agrim vardı goguslerim sismiti hep hamilemiyim diye dusundum okadar cok düşündüm adetim geciktti cok sevindim kesin hamileyim diye ama maalesef degilmisim stresten gecikmis 5 gun geçmişti test negatifti kendimi nasil saldım dusunmedim adetim geldi bence. Cok düşünme bebek olduğunda belli eder bu akinti benim her adete 1 hafta filan kala geliyor normal ollarak yaniKızlar bugün bende katı şeklinde bir beyaz akıntı geldi ve ara ara geliyor niye böyle oldu bilen varmı veya daha önce hamile olan bilgisi olanlar varmı kızlar
Seffaf uzayan akinti ise yumurtlamadir buyuk ihtimal tatlimCanım bugünde şeffaf akıntı geldi
Eger kanama normal adet kadar yogublukta geldiyse stres veya mevsimden kaynaklandığı icin kisa sürmüştür ama cok az kirmizilik lekelenme gibi gelyse araştırıp baktığım kadarıyla üstüne gorme yani gec dollenme olup gebe kalmak cnm senin nasıl geldi yogunmu leke olrakmihanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
benim yoğundu canım lekelenme gibi değildi muhtemelen strese bağlı ve ilaçlardanEger kanama normal adet kadar yogublukta geldiyse stres veya mevsimden kaynaklandığı icin kisa sürmüştür ama cok az kirmizilik lekelenme gibi gelyse araştırıp baktığım kadarıyla üstüne gorme yani gec dollenme olup gebe kalmak cnm senin nasıl geldi yogunmu leke olrakmi
Gerçekten mi bilemedim ki ama ben adetten sonra yumurtlama olmuyor mu iki defa olabiliyormuSeffaf uzayan akinti ise yumurtlamadir buyuk ihtimal tatlim
Bende olsamda Şükür namazı kilsam son 4 gün kaldı ve test alacaktım almadım sabır ettim bekledim canım ne olur bende o güzel duyguyu yaşayın gerçekten bambaşka bir duygu ya annelikİnnnnnnşallahhamile olduğumu öğrendigimde şükür namazı kıldım benim gibi isteyenherkese nasip etsin Allahım diye dualar ettim, hala da ediyorum. Çünkü ben de önce Allahın izniyle sonra dualarla bu mutluluğu yasadım. Dilerim isteyen herkes yaşar, sen de öyle. Bekliyorum güzel haberlerini
Evet tatlim yilda iki defa yumurtlama olabiliyormuş bende yeni ogrenmistim gecen ay birindenGerçekten mi bilemedim ki ama ben adetten sonra yumurtlama olmuyor mu iki defa olabiliyormu
Yogunsa degildir canım ustune gormede az bir miktar oluyor internetten arastirip bakabilirsin ama stres ilaç ve mevsim gecisleri bazen yapıyor benimde 7 gun sürüyordu şimdi 5 e düştü muhtemelen strestendir tatlimbenim yoğundu canım lekelenme gibi değildi muhtemelen strese bağlı ve ilaçlardan
ilaç falan kullanıyorum da 3 gün sürünce tedirgin oldum hamile değilim zaten de muhtemelen stres dediğin gibiYogunsa degildir canım ustune gormede az bir miktar oluyor internetten arastirip bakabilirsin ama stres ilaç ve mevsim gecisleri bazen yapıyor benimde 7 gun sürüyordu şimdi 5 e düştü muhtemelen strestendir tatlim
Olabilir canim fazla insan stres yaptimi oyle oluyor ben gecen ay bebis icin baya stres yaptim inan hem cok agrili geçirdim hemde kisa surdu bende yiprandim o yuzden stres yapmamak gerek normal seylerde korkmamak gerek bende telaslanip doktora sormuştum cunku canımilaç falan kullanıyorum da 3 gün sürünce tedirgin oldum hamile değilim zaten de muhtemelen stres dediğin gibi
haklısın bu süreç gerçekten stresli ve sıkıntılı bir süreç ama stres yaptıkça hiç olmuyorOlabilir canim fazla insan stres yaptimi oyle oluyor ben gecen ay bebis icin baya stres yaptim inan hem cok agrili geçirdim hemde kisa surdu bende yiprandim o yuzden stres yapmamak gerek normal seylerde korkmamak gerek bende telaslanip doktora sormuştum cunku canım
Aynen busefer yapmiycam dedim bakalim inşallah kendimi tutabilirim suan adete 13 gun var ne obulasyon ne gebelik testi hic birsey almadim busefer takipte yapmiyorum akisina biraktim yoksa daha cok stres yapiyor takip ettikce canimhaklısın bu süreç gerçekten stresli ve sıkıntılı bir süreç ama stres yaptıkça hiç olmuyor