Cok sevindim toparlamana ben hala denemelerdeyim tatlim yumurtlama normalde bugunleri gosteriyor buzmanlarida değerlendiriyorum adet başlangıcına kadar gun asiri devam edicem artik olursa hayirlisi olur inşaallah tatlim5 Nisan benim bat tarihi bakalim eger stres yapmassam gecikmez yada insallah bebis tutarsa gelmez canım tabi test almayi düşünmüyorum bir 10 günde geçmeden asla heceslenmem cankm,Iyim cnm sukur toparlandim simdi yum zamani deneme yapacagam insllah bu sefer olur sen naptin bat nezaman insallah guzel haberininaliriz bu ay
Yok canım almam gecen ay perisan oldum adet olana kadar okdar cok stres yapmisim ki cok agrili gecti ondan zaten olursa elbet belli eder kendini canım ozman kan testi yaptiririm senin icinde dua ediyorum canım insallah onumuzdeki ay ikimiz icinde hayirli haberler almak nasip olurHakkimizda ne hayirlisi ise o olsun inşallah mujdeli haberini alacagaz senin sen kafana takma yola devam et rabbim hayirlosi ile verecek ben inaniyorum ay 5 nisana ne kalmis kuzu ama relax ol sakin ha test alma daha cok.stres yaratiyor zaten nasibindeyse olur ❤