Ozaman sana iyi sanslar kuzum duam senleHimmm yani kahverengi neden geldi onu anlayamadım bı turlu normalde yumurtlama akıntısı biliyorum ama bakalim
Aynen cnm iyi oluyor rabbim kabul etsin insllahBende artık öyle yapıyorum hacet namazı kılıp duamı edip
Sağol canım bakalımOzaman sana iyi sanslar kuzum duam senle
Aynen cnm iyi oluyor rabbim kabul etsin insllah
İste azcik geliyor adetim kahve rengi sekilde bende diyorum yarin kesin kesilir ozmanmi koyulsamYa Allah ya bismillah de yola koyul kiz bu akşambir hacet namazi kil duani et devami gelir sonraki günler
İste azcik geliyor adetim kahve rengi sekilde bende diyorum yarin kesin kesilir ozmanmi koyulsamsimdi namazda bu sekil kilinmaz carpilmayalim
Ah saol tatlim şimdi baktım kesilmis artik hayirlisi bakalim hic takip etmem testle sonra perisan oluyorumozaman iyi sanslar tatlim 3gun ilişki diyorlar
Silik olduğunu gördükten sonra tekrarlamadin mi testi cnmCnm ben yum büyüdü mü diye dr gittim ogun cok guzel dedi birgun sonra ovu test yaptim siliklestigini gordum catlamisti o gun tek iliski oldu bende baska olmadi biraz benim isim şansa kalmosti
Hayirlisi olsun cnm benim akintim.bitiyordu yum başlıyordu daha dr gitmedim cnm 27 marta galan giderim bugun kan verdim tekrardan iki gunde 2 katina cikiyormu diye kasikta agri var hairla insallah kese ve bebegi görürüm inşallahAh saol tatlim şimdi baktım kesilmis artik hayirlisi bakalim hic takip etmem testle sonra perisan oluyorumsenin durumun nasl bebiş nasil inşallah sag saglim kucagina alirsin
Evet silik oldugunu gordum iliski oldu bir daha tekrarlamadimSilik olduğunu gördükten sonra tekrarlamadin mi testi cnm
Ay hadi İnşallah valla senin adina cok sevindim ya bana birazda moral oldu en azindan senin oldi inşaallah ta sag saglim kucagina alirsin bebeğini tatlim dualarim senleHayirlisi olsun cnm benim akintim.bitiyordu yum başlıyordu daha dr gitmedim cnm 27 marta galan giderim bugun kan verdim tekrardan iki gunde 2 katina cikiyormu diye kasikta agri var hairla insallah kese ve bebegi görürüm inşallah
Allah razi olsun cnm sende dualarimdasinAy hadi İnşallah valla senin adina cok sevindim ya bana birazda moral oldu en azindan senin oldi inşaallah ta sag saglim kucagina alirsin bebeğini tatlim dualarim senle
İnsallaj canim ya takmıyorum inan bu cunku ikinci cocuklarda uzun ara oldumu zaten biraz zorluyormus herkezin hemen tutmuyormus herseyi bir kenara yuce rabbim nezman hayirlisini nasip ederse verende o alanda o yuzden zorlamam artik akisina biraktim tatlim insallaj hayirlisi nezman olursa ozman dualarinizi eksik etmeyin yeter bende senin icin inan ediyorum insallah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin kuzumAllah razi olsun cnm sende dualarimdasinbenim insallah bu ay guzel haberini aliriz.senin cnm
Aynen cnm herseyin zamani var hayirli sağlıklı evlatlar versin rabbimİnsallaj canim ya takmıyorum inan bu cunku ikinci cocuklarda uzun ara oldumu zaten biraz zorluyormus herkezin hemen tutmuyormus herseyi bir kenara yuce rabbim nezman hayirlisini nasip ederse verende o alanda o yuzden zorlamam artik akisina biraktim tatlim insallaj hayirlisi nezman olursa ozman dualarinizi eksik etmeyin yeter bende senin icin inan ediyorum insallah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin kuzum
Anladım canım. Ben yeniyim yeni farkettim hayırlı olsun bebeğini sağlıklı sıhhatli al kucağına İnşallah. Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallahEvet silik oldugunu gordum iliski oldu bir daha tekrarlamadim
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladım canım. Ben yeniyim yeni farkettim hayırlı olsun bebeğini sağlıklı sıhhatli al kucağına İnşallah. Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah
AminnnTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet catlamis cnm iliskisi olsun benimkide boyleydiEki Görüntüle 2801029 kızlar çizgilerin ikiside koyu olan dünün diğeri bugünün testi. Çatlamış mı sizce.
12 mart pikmis cnm bugunde catlamis dwgerlendir insllah bugunudeEki Görüntüle 2801031 buda şimdiye kadar yaptığım bütün testler belki daha anlaşılır olur
11-12 Mart ı değerlendirdim. Bugünde devam o zaman12 mart pikmis cnm bugunde catlamis dwgerlendir insllah bugunude
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?