Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

Hahahah en rahatı böle öğrenmek 🤣🤣🤣🤣
Bencede ne aksiyon ne birsey ikisini bir arada cikarmis cinsiyet heyecanı bile yasamadan hepsini bir arada cikarmis o yuzden relaxim doktoara bile artik gitmek istemiyorum millet senesini dolduruyor olmuyor gene gitmiyor cabalayip yapiyor biz daha 2 denemede nakaut bizde is yok 😂

Bencede ne aksiyon ne birsey ikisini bir arada cikarmis cinsiyet heyecanı bile yasamadan hepsini bir arada cikarmis o yuzden relaxim doktoara bile artik gitmek istemiyorum millet senesini dolduruyor olmuyor gene gitmiyor cabalayip yapiyor biz daha 2 denemede nakaut bizde is yok 😂
Hahahha sorma valla neyse rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim veren yüce rabbim herşey Rabbimden rabbim bizimde yüzümüzü güldürur insALLAH

Yani şöyle ki canım c.tesi tam 31.gün oluyor benim bazen 29 bazen 30 bazen 35 günde bir oluyor, sanırım emzirdigimden bu şekilde. Stres yapmadım desem cook büyük yalan olur😃 takıntı yapıyorum. Halbuki onların gelme vaktine saygı duymak gerekir. Hayırlısı olsun. Bu arada yumurtlama olduğunu tahmin ettiğim günden beri kasık ağrısı, bel ağrısı, baş ağrısı, memede sızlama, sinir, sürekli yemek isteği ki bu stresten oluyor bence. Yani soranlara da cevap olsun gerçekten adet belirtisi ile gebelik belirtisi birebir aynı.
Hayirlisi olsun cnm hakkinda fazla stres yapma herşey olacağına varir serbest birak kendini insallah olur ve hamilesindir🥰

Ay butun yazilari okuyacagim diye canim cikti 🤣🤣🤣 hayirli olsun bebisiniz cok sevindim 😍😍😍 hamilelik belirtileriniz neler oldu basta okuduysamda o kadar cok sey vardiki hangisi kimindi karistirdim vallahi 🙏🏻 kisaca bize anlatabilirmisiniz
Çok teşekkür ederim darisi başınıza olsun🥰en kisa zamanda cnm ben eylulde boş gebelik geçirmiştim kurtajla sonlandirildi doktor birsey yok demesine ragmen bu zamana kadar geldim ben araliktan bu gune kadar ovulasyon testi yaptim ocakta denemeler yapacaktim ki evde yatili misafirim vardi kaldi o ay subatta da dedim ki rahat oluyum olursa olur olmazsa marta kalir dedigim an oldu hemde yumurtlama zamanin da sadece tek ilişki ile🤭tabi rabbim nasip etti oldu yoksa iki kizimin arasinda tekte de denemisti. Cifte olmadi yani😁 cnm yum 18 şubattı ilikski oldu iliskiden sonra devamli sol ve sağda agri oldu adet gunume kadar birde ağzımda tatsizlik vardi su bile icsem tadi degisik geliyordu. Yumun üzeriden 9 gun gecti test yaptim cikmadi adet ginune 1 gun kala yatim yine cikmadi adet gunu sabahi yaptim 10dk icinde cok silik bir cizgi cikti ben onemsemedim cunku çöpe atmistim 6.gun hem test yaptim hemde kan orda cikti cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲 bende insallah ayni seyleri yasamam saglikli sekilde ilerler gebeligim🤲sormak istedigin olursa sorabilirsin🙂biraz uzun oldu ama😅

Kızlar selam. Bende aranıza yeni katıldım. Sormak istediğim şeyler vardı yardımcı olursunuz diye düşündüm. Bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum. 2 gündür pozitif oldum . Ama sormak istediğim pozitif olunca her gün ilişki olmalı mı sizler nasıl değerlendirdiniz yum günlerinizi

Canim sana birsey sorucam bugun adetimin bitişi ama az az geliyor simdi tuvalette yumurtlamada nasil uzayan sivi geliyor ya oyle geldi ama daha adetim bitmedi yumurtlama olmaz dimi
Cnm zaten stresten olmuyor takma kafana hersey oluruna birak gerecektwn rabbim zamani nezamansa ozaman veriyor ve bol dua cnm yumurtlama gunlerini takip et iki gune iliski olursa insallah sendense guzwl haberler alacagaz

Canim sana birsey sorucam bugun adetimin bitişi ama az az geliyor simdi tuvalette yumurtlamada nasil uzayan sivi geliyor ya oyle geldi ama daha adetim bitmedi yumurtlama olmaz dimi
Cnm olabiliyor ovu testi yapsana bir

Kızlar selam. Bende aranıza yeni katıldım. Sormak istediğim şeyler vardı yardımcı olursunuz diye düşündüm. Bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum. 2 gündür pozitif oldum . Ama sormak istediğim pozitif olunca her gün ilişki olmalı mı sizler nasıl değerlendirdiniz yum günlerinizi
Pozif gordugun 3 gunu degerlendireceksin silinmeye kadar eger esinide sprem sorunu yoksa değerlenir herkesin yum farkli oluyor cnm benim ki cok kisa sürüyor pik gormeden catliyor

İnan o sinirle hepsini attim canjm ya elimde hic yok 😂 ama azda olsa geliyor kahve rengi şeklinde adetim catlama bile olsa ben nasil ilişki yasiycam ki midem kalkar bide cok bel agrim var ya anlamadim acaba napsam
😁kiz niye attin lazim olmayacakmiydi ki Allah seni😂zaten cnm uzayan akintidan 1 yada 2 gun sonra yum oluyor neyse saglik olsun benim tanidigim.lekwlenmeler gelince iliski olmus cocugu olmustu🙃 hayirlisi bakalim

• Beğen
Reactions: H M
😁kiz niye attin lazim olmayacakmiydi ki Allah seni😂zaten cnm uzayan akintidan 1 yada 2 gun sonra yum oluyor neyse saglik olsun benim tanidigim.lekwlenmeler gelince iliski olmus cocugu olmustu🙃 hayirlisi bakalim
Benmde bu ay 3 gün azar açık kahverengi geldi sonra uzayan aknti geldi 2 gün yumurtlamadan kaynaklı mi acaba canim😁

Pozif gordugun 3 gunu degerlendireceksin silinmeye kadar eger esinide sprem sorunu yoksa değerlenir herkesin yum farkli oluyor cnm benim ki cok kisa sürüyor pik gormeden catliyor
Bende bu ay ilk defa testle yapıyorum. Dün ve bugün 2 çizgide koyulaştı dün ve bugün değerlendirdik. Eşimde sperm sorunu olup olmadığını bilmiyorum ama iyi besliyorum 🤣 çoğalsın diye. Siz testi pozitif görünce her pozitif gün değerlendiriyor musunuz yoksa gün aşırı mı bunu merak ettim sadece hangisi garantidir bilemedim. 😏

O sinirle attim kiz bide icinden 7 tane kullanmistim 50 li paket piskolejim bozuldu takiple yapmiycam dedim ama boyle olunca akinti olunca hemen catlama olmuyor dimi olmadi yarin deneriz simdi ne bileyim olmadi fazla gelmesse bu aksam denerim bakariz artik hayirlisi kuzum ama cok bel ağrım var nedir benim bu cilem 😂😂😂😂

Benmde bu ay 3 gün azar açık kahverengi geldi sonra uzayan aknti geldi 2 gün yumurtlamadan kaynaklı mi acaba canim😁
Canim genelikle uzayan akinti olunca yum oluyor ovulasyon testi kullaniyormusun cnm birde esine iliskidwn yarim saat once turk kahvesi icir spremleri hizlandiriyor🤭ben birde ters iliski oldu diz dirsek poziyonda🙃

• Beğen
Reactions: H M
O sinirle attim kiz bide icinden 7 tane kullanmistim 50 li paket piskolejim bozuldu takiple yapmiycam dedim ama boyle olunca akinti olunca hemen catlama olmuyor dimi olmadi yarin deneriz simdi ne bileyim olmadi fazla gelmesse bu aksam denerim bakariz artik hayirlisi kuzum ama cok bel ağrım var nedir benim bu cilem 😂😂😂😂
Ya Allah ya bismillah de yola koyul kiz bu akşam 😅😆bir hacet namazi kil duani et devami gelir sonraki günler

Canim genelikle uzayan akinti olunca yum oluyor ovulasyon testi kullaniyormusun cnm birde esine iliskidwn yarim saat once turk kahvesi icir spremleri hizlandiriyor🤭ben birde ters iliski oldu diz dirsek poziyonda🙃
Himmm yani kahverengi neden geldi onu anlayamadım bı turlu normalde yumurtlama akıntısı biliyorum ama bakalim 🙈🥰🤭

Bende bu ay ilk defa testle yapıyorum. Dün ve bugün 2 çizgide koyulaştı dün ve bugün değerlendirdik. Eşimde sperm sorunu olup olmadığını bilmiyorum ama iyi besliyorum 🤣 çoğalsın diye. Siz testi pozitif görünce her pozitif gün değerlendiriyor musunuz yoksa gün aşırı mı bunu merak ettim sadece hangisi garantidir bilemedim. 😏
Cnm ben yum büyüdü mü diye dr gittim ogun cok guzel dedi birgun sonra ovu test yaptim siliklestigini gordum catlamisti o gun tek iliski oldu bende baska olmadi biraz benim isim şansa kalmosti

X