Bencede ne aksiyon ne birsey ikisini bir arada cikarmis cinsiyet heyecanı bile yasamadan hepsini bir arada cikarmis o yuzden relaxim doktoara bile artik gitmek istemiyorum millet senesini dolduruyor olmuyor gene gitmiyor cabalayip yapiyor biz daha 2 denemede nakaut bizde is yokHahahah en rahatı böle öğrenmek
Hahahha sorma valla neyse rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim veren yüce rabbim herşey Rabbimden rabbim bizimde yüzümüzü güldürur insALLAHBencede ne aksiyon ne birsey ikisini bir arada cikarmis cinsiyet heyecanı bile yasamadan hepsini bir arada cikarmis o yuzden relaxim doktoara bile artik gitmek istemiyorum millet senesini dolduruyor olmuyor gene gitmiyor cabalayip yapiyor biz daha 2 denemede nakaut bizde is yok
Amin amin dualarim hepimiz icinHahahha sorma valla neyse rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim veren yüce rabbim herşey Rabbimden rabbim bizimde yüzümüzü güldürur insALLAH
Bnmde aynu şekilde dualarım hep evlat bekleyen isteyenler için kendem için olucak rabbim yuvalarimizicocuk sessinden mahrum bırakmasın kimseden eksik etmesin aminnnnAmin amin dualarim hepimiz icin
Hayirlisi olsun cnm hakkinda fazla stres yapma herşey olacağına varir serbest birak kendini insallah olur ve hamilesindirYani şöyle ki canım c.tesi tam 31.gün oluyor benim bazen 29 bazen 30 bazen 35 günde bir oluyor, sanırım emzirdigimden bu şekilde. Stres yapmadım desem cook büyük yalan olurtakıntı yapıyorum. Halbuki onların gelme vaktine saygı duymak gerekir. Hayırlısı olsun. Bu arada yumurtlama olduğunu tahmin ettiğim günden beri kasık ağrısı, bel ağrısı, baş ağrısı, memede sızlama, sinir, sürekli yemek isteği ki bu stresten oluyor bence. Yani soranlara da cevap olsun gerçekten adet belirtisi ile gebelik belirtisi birebir aynı.
Çok teşekkür ederim darisi başınıza olsunAy butun yazilari okuyacagim diye canim ciktihayirli olsun bebisiniz cok sevindim hamilelik belirtileriniz neler oldu basta okuduysamda o kadar cok sey vardiki hangisi kimindi karistirdim vallahi kisaca bize anlatabilirmisiniz
Cnm zaten stresten olmuyor takma kafana hersey oluruna birak gerecektwn rabbim zamani nezamansa ozaman veriyor ve bol dua cnm yumurtlama gunlerini takip et iki gune iliski olursa insallah sendense guzwl haberler alacagaz
Cnm olabiliyor ovu testi yapsana birCanim sana birsey sorucam bugun adetimin bitişi ama az az geliyor simdi tuvalette yumurtlamada nasil uzayan sivi geliyor ya oyle geldi ama daha adetim bitmedi yumurtlama olmaz dimi
Pozif gordugun 3 gunu degerlendireceksin silinmeye kadar eger esinide sprem sorunu yoksa değerlenir herkesin yum farkli oluyor cnm benim ki cok kisa sürüyor pik gormeden catliyorKızlar selam. Bende aranıza yeni katıldım. Sormak istediğim şeyler vardı yardımcı olursunuz diye düşündüm. Bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum. 2 gündür pozitif oldum . Ama sormak istediğim pozitif olunca her gün ilişki olmalı mı sizler nasıl değerlendirdiniz yum günlerinizi
İnan o sinirle hepsini attim canjm ya elimde hic yokCnm olabiliyor ovu testi yapsana bir
İnan o sinirle hepsini attim canjm ya elimde hic yokama azda olsa geliyor kahve rengi şeklinde adetim catlama bile olsa ben nasil ilişki yasiycam ki midem kalkar bide cok bel agrim var ya anlamadim acaba napsam
Benmde bu ay 3 gün azar açık kahverengi geldi sonra uzayan aknti geldi 2 gün yumurtlamadan kaynaklı mi acaba canimkiz niye attin lazim olmayacakmiydi ki Allah seni zaten cnm uzayan akintidan 1 yada 2 gun sonra yum oluyor neyse saglik olsun benim tanidigim.lekwlenmeler gelince iliski olmus cocugu olmustu hayirlisi bakalim
Bende bu ay ilk defa testle yapıyorum. Dün ve bugün 2 çizgide koyulaştı dün ve bugün değerlendirdik. Eşimde sperm sorunu olup olmadığını bilmiyorum ama iyi besliyorumPozif gordugun 3 gunu degerlendireceksin silinmeye kadar eger esinide sprem sorunu yoksa değerlenir herkesin yum farkli oluyor cnm benim ki cok kisa sürüyor pik gormeden catliyor
O sinirle attim kiz bide icinden 7 tane kullanmistim 50 li paket piskolejim bozuldu takiple yapmiycam dedim ama boyle olunca akinti olunca hemen catlama olmuyor dimi olmadi yarin deneriz simdi ne bileyim olmadi fazla gelmesse bu aksam denerim bakariz artik hayirlisi kuzum ama cok bel ağrım var nedir benim bu cilemkiz niye attin lazim olmayacakmiydi ki Allah seni zaten cnm uzayan akintidan 1 yada 2 gun sonra yum oluyor neyse saglik olsun benim tanidigim.lekwlenmeler gelince iliski olmus cocugu olmustu hayirlisi bakalim
Canim genelikle uzayan akinti olunca yum oluyor ovulasyon testi kullaniyormusun cnm birde esine iliskidwn yarim saat once turk kahvesi icir spremleri hizlandiriyorBenmde bu ay 3 gün azar açık kahverengi geldi sonra uzayan aknti geldi 2 gün yumurtlamadan kaynaklı mi acaba canim
Ya Allah ya bismillah de yola koyul kiz bu akşamO sinirle attim kiz bide icinden 7 tane kullanmistim 50 li paket piskolejim bozuldu takiple yapmiycam dedim ama boyle olunca akinti olunca hemen catlama olmuyor dimi olmadi yarin deneriz simdi ne bileyim olmadi fazla gelmesse bu aksam denerim bakariz artik hayirlisi kuzum ama cok bel ağrım var nedir benim bu cilem
Himmm yani kahverengi neden geldi onu anlayamadım bı turlu normalde yumurtlama akıntısı biliyorum ama bakalimCanim genelikle uzayan akinti olunca yum oluyor ovulasyon testi kullaniyormusun cnm birde esine iliskidwn yarim saat once turk kahvesi icir spremleri hizlandiriyorben birde ters iliski oldu diz dirsek poziyonda
Ya ben ovulasyon almadım alacagm ama önümüzdeki ay inşallah. Çok kullandım ama bakalım yine baslayacagm bu gidisleYa Allah ya bismillah de yola koyul kiz bu akşambir hacet namazi kil duani et devami gelir sonraki günler
Cnm ben yum büyüdü mü diye dr gittim ogun cok guzel dedi birgun sonra ovu test yaptim siliklestigini gordum catlamisti o gun tek iliski oldu bende baska olmadi biraz benim isim şansa kalmostiBende bu ay ilk defa testle yapıyorum. Dün ve bugün 2 çizgide koyulaştı dün ve bugün değerlendirdik. Eşimde sperm sorunu olup olmadığını bilmiyorum ama iyi besliyorumçoğalsın diye. Siz testi pozitif görünce her pozitif gün değerlendiriyor musunuz yoksa gün aşırı mı bunu merak ettim sadece hangisi garantidir bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?