Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

• Muhteşem
Reactions: H M
Ah saol tatlim şimdi baktım kesilmis artik hayirlisi bakalim hic takip etmem testle sonra perisan oluyorum😂senin durumun nasl bebiş nasil inşallah sag saglim kucagina alirsin 🙏
Hayirlisi olsun cnm benim akintim.bitiyordu yum başlıyordu daha dr gitmedim cnm 27 marta galan giderim bugun kan verdim tekrardan iki gunde 2 katina cikiyormu diye kasikta agri var hairla insallah kese ve bebegi görürüm inşallah

Hayirlisi olsun cnm benim akintim.bitiyordu yum başlıyordu daha dr gitmedim cnm 27 marta galan giderim bugun kan verdim tekrardan iki gunde 2 katina cikiyormu diye kasikta agri var hairla insallah kese ve bebegi görürüm inşallah
Ay hadi İnşallah valla senin adina cok sevindim ya bana birazda moral oldu en azindan senin oldi inşaallah ta sag saglim kucagina alirsin bebeğini tatlim dualarim senle 🙏🥰

Ay hadi İnşallah valla senin adina cok sevindim ya bana birazda moral oldu en azindan senin oldi inşaallah ta sag saglim kucagina alirsin bebeğini tatlim dualarim senle 🙏🥰
Allah razi olsun cnm sende dualarimdasin🤲 benim insallah bu ay guzel haberini aliriz.senin cnm

Allah razi olsun cnm sende dualarimdasin🤲 benim insallah bu ay guzel haberini aliriz.senin cnm
İnsallaj canim ya takmıyorum inan bu cunku ikinci cocuklarda uzun ara oldumu zaten biraz zorluyormus herkezin hemen tutmuyormus herseyi bir kenara yuce rabbim nezman hayirlisini nasip ederse verende o alanda o yuzden zorlamam artik akisina biraktim tatlim insallaj hayirlisi nezman olursa ozman dualarinizi eksik etmeyin yeter bende senin icin inan ediyorum insallah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin kuzum🙏

İnsallaj canim ya takmıyorum inan bu cunku ikinci cocuklarda uzun ara oldumu zaten biraz zorluyormus herkezin hemen tutmuyormus herseyi bir kenara yuce rabbim nezman hayirlisini nasip ederse verende o alanda o yuzden zorlamam artik akisina biraktim tatlim insallaj hayirlisi nezman olursa ozman dualarinizi eksik etmeyin yeter bende senin icin inan ediyorum insallah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin kuzum🙏
Aynen cnm herseyin zamani var hayirli sağlıklı evlatlar versin rabbim

Anladım canım. Ben yeniyim yeni farkettim hayırlı olsun bebeğini sağlıklı sıhhatli al kucağına İnşallah. Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah 🤲🏻
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

IMG_20210312_120135.jpg
kızlar çizgilerin ikiside koyu olan dünün diğeri bugünün testi. Çatlamış mı sizce. 🙄

Eklentiler

• IMG-20210313-WA0001.jpeg
    IMG-20210313-WA0001.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 44
12 mart pikmis cnm bugunde catlamis dwgerlendir insllah bugunude
11-12 Mart ı değerlendirdim. Bugünde devam o zaman🤭 saatin önemi yok degilmi 1 saat önce yaptım testi. Akşama olmasında sıkıntı olmaz sanırım. Panik oluyorum sanki önümde dakikalar varmış gibi geliyor 🙄😏

X