• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)

Çok faydalı bir bilgilendirme olmuş hemen soruları yapıştırıyım :halay: Ben tüp bebek tedavisi gördüm. Pazar günü embriyo transferi yapıldı. 5. Gün blastokist embriyo. Benim 3.-5. Günler arası sağ kasıgımda batmalar oldu sık sık. Göz kararması yaşadım. Ve göğüslerim balon oldu bildiğiniz bir hafta önceki sütyen bugün olmuyor. Üstten fırtlıyor iğne batırsam bom eder ağzıma girecek gibi oldular. Bu arada transferin 7. Gününe girmiş bulunuyorum. Tutunma belirtisi midir? Benimle midir miniğim sizce?

Canım tüp bebek tedavisinde kimi hiç belirti yaşamıyor, kimi ağrı sızı çekiyor hamile kalıyor. Ancak doktorlar bu belirtiler genelde kullanılan ilaçların etkisinden oluyor diyor. Sen havuç suyu iç bol bol ve kivi ye hergün 1 adet. Tutunmasını sağlıyor.

Adetim cuma gunuydu benim oncesinde test yapip negatif gordum hatırlarsınız hala adet olmadim negatif görmeme ragmen yine umut doldu icim. Bugun nöbetçi eczane aradik aldik yine test ama yine negatif yine negatif allahim bana agir geliyo artik nolur bu mubarek gunde dua edelim birbirimize nolur inanin aglayarak yaziyorum msji uzuntuden basim donuyo resmen ne diyecegimi dahi bilmiyorum..

Adetim cuma gunuydu benim oncesinde test yapip negatif gordum hatırlarsınız hala adet olmadim negatif görmeme ragmen yine umut doldu icim. Bugun nöbetçi eczane aradik aldik yine test ama yine negatif yine negatif allahim bana agir geliyo artik nolur bu mubarek gunde dua edelim birbirimize nolur inanin aglayarak yaziyorum msji uzuntuden basim donuyo resmen ne diyecegimi dahi bilmiyorum..

Kuzum niye ağlıyorsun gene dur bakalım bi idrar ve testlerden hamile olmasına rağmen negatif çıkan kan testinde hamile olduğunu öğrenenler okudum şimdi sakin ol ve ağlayıp isyan etmek yerine dua et dua edelim İnan senin için ve kendim için dua edeceğim ((Allahım bu mübarek günde elimizi boş çevirme kapından bizim gönlümüzdekini hayırlı kıl ve bize katından Salih evlatlar nasip eyle))

Kullandigim ilaclari kullanip kist olusup gecikme yasayan cok var kesin kist oldu bende de hic bi umut yok yani

kızlarr cokk silikkk 2. cizgi var flash la bakınca bellı oluyor.İnsaallah bebısım vardır ya .Bugun gıdıp kan testı vereyımm.Ne olur dua edın.

Bende beklemediyim pazar gunu bat canim insallah vardir guzel bir babalar gunu hediyesi olur.

inşallah kuzum benim de cmt
benim adet gün şaşmaz
bir gün önceden lekeler gelir
eger pazar gününe tık yoksa ben de umutlanıcam :)

inşallah kuzum benim de cmt
benim adet gün şaşmaz
bir gün önceden lekeler gelir
eger pazar gününe tık yoksa ben de umutlanıcam :)
Benimde erken gelir gec gelmez canim ama cumadan test yapcam ben dayanamiycam gecen defa 6 gun kala ogrenmistim ama suan sadece ovulasyon testleri ile takipdeyim insallah bu sefer saglikli olurlar.

Benimde erken gelir gec gelmez canim ama cumadan test yapcam ben dayanamiycam gecen defa 6 gun kala ogrenmistim ama suan sadece ovulasyon testleri ile takipdeyim insallah bu sefer saglikli olurlar.

inşallah kuzum bende de birkaç ovu var takip ediyorum bakalım
inşallah adet olmayız

Back
X