• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)

başın sağolsun canım
test yapsan çıkar gibi geliyor[/QUOT tesekkur ederım 2 gun daha gecsın sonra baktırırım allahın ıznıyle.Daha once zaten hep sonuçlar yuzundn çok uzuldum .Ama ne dıyım hayırlısı olsun .allah isteyen herkese nasip etsın hayırlı evlatlar ınsalllah

gün geçmiyor ki bi hamilelik haberi almadığım gün olsun. Benden 2 ay sonra evlenen arkadasım 2 aylık hamileymiş arkadaşımı çok seviyorum onun adına da çok Sevindim ama o mutluluğu yaşamak isterdim bende ❤️

gün geçmiyor ki bi hamilelik haberi almadığım gün olsun. Benden 2 ay sonra evlenen arkadasım 2 aylık hamileymiş arkadaşımı çok seviyorum onun adına da çok Sevindim ama o mutluluğu yaşamak isterdim bende ❤️

canım şöyle düşün
bir ol ! emriyle olur
Allahım eger verecekse her koşulda olur hiçbirşey engel olamaz
ama sabret
sabır büyük erdemdir sana desemde ben de inanılmaz sabırsızım ama Allah derki benden umudunuzu kesmeyin
bebişin gelicek inşallah kafanı rahat tut :)

canım şöyle düşün
bir ol ! emriyle olur
Allahım eger verecekse her koşulda olur hiçbirşey engel olamaz
ama sabret
sabır büyük erdemdir sana desemde ben de inanılmaz sabırsızım ama Allah derki benden umudunuzu kesmeyin
bebişin gelicek inşallah kafanı rahat tut :)
Amin benimle birlikte hepimize bekleyen isteyen herkese

Allah nasip ederde hamile olursam her kosulda belirtirim heralde. Pardon x mahallesi ne tarafta hamileyim de iki ekmek alabilir miyim hamileyim de x sitesine taksi gonderir misiniz yalniz hamileyim ona gore bi sofor olsun :KK70::KK70::KK70::KK70:

Allah nasip ederde hamile olursam her kosulda belirtirim heralde. Pardon x mahallesi ne tarafta hamileyim de iki ekmek alabilir miyim hamileyim de x sitesine taksi gonderir misiniz yalniz hamileyim ona gore bi sofor olsun :KK70::KK70::KK70::KK70:

inşallah Rabbim kısa zamanda nasip eder canım :)

kızlar ne güzel pozitif enerji dağıtıyorsunuz :)
böyle devam
Allah nasip ederse tüm aylar bizim :)

Evet ya burayı hep okuyordum ama üye değildim iyiki olmuşum enerji iyi destek süper birbirini tanımayan insanların destekleri güzel bunu sevdim En çok davamız ortak bide o var :KK76:

bu ay olmazsa diğer ay inşallah :)

Çok faydalı bir bilgilendirme olmuş hemen soruları yapıştırıyım :halay: Ben tüp bebek tedavisi gördüm. Pazar günü embriyo transferi yapıldı. 5. Gün blastokist embriyo. Benim 3.-5. Günler arası sağ kasıgımda batmalar oldu sık sık. Göz kararması yaşadım. Ve göğüslerim balon oldu bildiğiniz bir hafta önceki sütyen bugün olmuyor. Üstten fırtlıyor iğne batırsam bom eder ağzıma girecek gibi oldular. Bu arada transferin 7. Gününe girmiş bulunuyorum. Tutunma belirtisi midir? Benimle midir miniğim sizce?

Çok faydalı bir bilgilendirme olmuş hemen soruları yapıştırıyım :halay: Ben tüp bebek tedavisi gördüm. Pazar günü embriyo transferi yapıldı. 5. Gün blastokist embriyo. Benim 3.-5. Günler arası sağ kasıgımda batmalar oldu sık sık. Göz kararması yaşadım. Ve göğüslerim balon oldu bildiğiniz bir hafta önceki sütyen bugün olmuyor. Üstten fırtlıyor iğne batırsam bom eder ağzıma girecek gibi oldular. Bu arada transferin 7. Gününe girmiş bulunuyorum. Tutunma belirtisi midir? Benimle midir miniğim sizce?

canım direk teansfer yapılıyor yani normalde blastokist olana dek geçen süre direk geçilmiş oluyor :)
o nedenle belirtiler yaşamam normal
batma iyidir :)

2 düşük yaptım
Sen araştırdın mı neden?

canım direk teansfer yapılıyor yani normalde blastokist olana dek geçen süre direk geçilmiş oluyor :)
o nedenle belirtiler yaşamam normal
batma iyidir :)
Bugün evde test yaptım negatif çıktı ama önceleri moralim modum düşse de şu yazdıklarınızı okuyup bütün belirtileri taşıdığımı görüp rahatladım. İnşallah tutunmuştur meleğim. Çok bekletti gelsin artık :anne:

Bugün evde test yaptım negatif çıktı ama önceleri moralim modum düşse de şu yazdıklarınızı okuyup bütün belirtileri taşıdığımı görüp rahatladım. İnşallah tutunmuştur meleğim. Çok bekletti gelsin artık :anne:

inşallah canım :) umudunu kaybetme
bekleriz biz beraber

Ayy canım tüp bebekle ilgili hiç bir fikrim Yok ama inşallah dilediğin gibi olur

selam kızlar benim bata 7 varmış yahu :)
10 gün kala kan baktırmışım
8 kala gebelik testi yapmışım

Back