başın sağolsun canım
test yapsan çıkar gibi geliyor[/QUOT tesekkur ederım 2 gun daha gecsın sonra baktırırım allahın ıznıyle.Daha once zaten hep sonuçlar yuzundn çok uzuldum .Ama ne dıyım hayırlısı olsun .allah isteyen herkese nasip etsın hayırlı evlatlar ınsalllah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)
- Konu Sahibi yvz13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti yaşayanlar gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?2 gun daha gecsın yaparım cnm .Zannetmıyorum ama vardır ınsalah.Daha önce cok hayal kırıklıgına ugradım .Adet geç olacağın için de olabilir stresli bi süreç atlatmışsın ama normal gününü geçmiş bi test yap bakalım
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
gün geçmiyor ki bi hamilelik haberi almadığım gün olsun. Benden 2 ay sonra evlenen arkadasım 2 aylık hamileymiş arkadaşımı çok seviyorum onun adına da çok Sevindim ama o mutluluğu yaşamak isterdim bende
canım şöyle düşün
bir ol ! emriyle olur
Allahım eger verecekse her koşulda olur hiçbirşey engel olamaz
ama sabret
sabır büyük erdemdir sana desemde ben de inanılmaz sabırsızım ama Allah derki benden umudunuzu kesmeyin
bebişin gelicek inşallah kafanı rahat tut :)
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Amin benimle birlikte hepimize bekleyen isteyen herkesecanım şöyle düşün
bir ol ! emriyle olur
Allahım eger verecekse her koşulda olur hiçbirşey engel olamaz
ama sabret
sabır büyük erdemdir sana desemde ben de inanılmaz sabırsızım ama Allah derki benden umudunuzu kesmeyin
bebişin gelicek inşallah kafanı rahat tut :)
- 11 Temmuz 2011
- 242
- 173
- 123
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Allah nasip ederde hamile olursam her kosulda belirtirim heralde. Pardon x mahallesi ne tarafta hamileyim de iki ekmek alabilir miyim hamileyim de x sitesine taksi gonderir misiniz yalniz hamileyim ona gore bi sofor olsun
inşallah Rabbim kısa zamanda nasip eder canım :)
- 11 Temmuz 2011
- 242
- 173
- 123
Amiiiiinnnn allahim duy sesimizii rabbimmminşallah Rabbim kısa zamanda nasip eder canım :)
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Allah nasip ederde hamile olursam her kosulda belirtirim heralde. Pardon x mahallesi ne tarafta hamileyim de iki ekmek alabilir miyim hamileyim de x sitesine taksi gonderir misiniz yalniz hamileyim ona gore bi sofor olsun
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
AmiiiiinAmiiiiinnnn allahim duy sesimizii rabbimmm
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
kızlar ne güzel pozitif enerji dağıtıyorsunuz :)
böyle devam
Allah nasip ederse tüm aylar bizim :)
Evet ya burayı hep okuyordum ama üye değildim iyiki olmuşum enerji iyi destek süper birbirini tanımayan insanların destekleri güzel bunu sevdim En çok davamız ortak bide o var
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Evet ya burayı hep okuyordum ama üye değildim iyiki olmuşum enerji iyi destek süper birbirini tanımayan insanların destekleri güzel bunu sevdim En çok davamız ortak bide o var
bu ay olmazsa diğer ay inşallah :)
Çok faydalı bir bilgilendirme olmuş hemen soruları yapıştırıyım Ben tüp bebek tedavisi gördüm. Pazar günü embriyo transferi yapıldı. 5. Gün blastokist embriyo. Benim 3.-5. Günler arası sağ kasıgımda batmalar oldu sık sık. Göz kararması yaşadım. Ve göğüslerim balon oldu bildiğiniz bir hafta önceki sütyen bugün olmuyor. Üstten fırtlıyor iğne batırsam bom eder ağzıma girecek gibi oldular. Bu arada transferin 7. Gününe girmiş bulunuyorum. Tutunma belirtisi midir? Benimle midir miniğim sizce?
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Çok faydalı bir bilgilendirme olmuş hemen soruları yapıştırıyım Ben tüp bebek tedavisi gördüm. Pazar günü embriyo transferi yapıldı. 5. Gün blastokist embriyo. Benim 3.-5. Günler arası sağ kasıgımda batmalar oldu sık sık. Göz kararması yaşadım. Ve göğüslerim balon oldu bildiğiniz bir hafta önceki sütyen bugün olmuyor. Üstten fırtlıyor iğne batırsam bom eder ağzıma girecek gibi oldular. Bu arada transferin 7. Gününe girmiş bulunuyorum. Tutunma belirtisi midir? Benimle midir miniğim sizce?
canım direk teansfer yapılıyor yani normalde blastokist olana dek geçen süre direk geçilmiş oluyor :)
o nedenle belirtiler yaşamam normal
batma iyidir :)
Bugün evde test yaptım negatif çıktı ama önceleri moralim modum düşse de şu yazdıklarınızı okuyup bütün belirtileri taşıdığımı görüp rahatladım. İnşallah tutunmuştur meleğim. Çok bekletti gelsin artıkcanım direk teansfer yapılıyor yani normalde blastokist olana dek geçen süre direk geçilmiş oluyor :)
o nedenle belirtiler yaşamam normal
batma iyidir :)
- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Bugün evde test yaptım negatif çıktı ama önceleri moralim modum düşse de şu yazdıklarınızı okuyup bütün belirtileri taşıdığımı görüp rahatladım. İnşallah tutunmuştur meleğim. Çok bekletti gelsin artık
inşallah canım :) umudunu kaybetme
bekleriz biz beraber
- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Ayy canım tüp bebekle ilgili hiç bir fikrim Yok ama inşallah dilediğin gibi olurBugün evde test yaptım negatif çıktı ama önceleri moralim modum düşse de şu yazdıklarınızı okuyup bütün belirtileri taşıdığımı görüp rahatladım. İnşallah tutunmuştur meleğim. Çok bekletti gelsin artık