- 11 Temmuz 2011
- 242
- 173
- 123
Canim naptin dun doktora gidicektin? Ben bugun gittim kist fln olusmamis cok sukur yumurtalarin hepsi catlamis yine hap tedavisine devam dedi bu haplar adet geciktirebiliyormus E Endoplazmik_garipbikulum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba ben de bişey sormak istiyorum. Şuan bat a 1 gün var bat a 6 kala akşam saatlerinde göğüs ağrım olduğunu fark ettim. O gecenin sabahı yani bat a 5 kala sabah kahverengi böyle sulu mu desem akıntıyla karışık mı işte o şekilde akıntı gelmişti. O gün öyle birkaç saatte bir azar azar geldi. Ertesi gün de sadece günlük ped e bulaşacak kasar geldi 2.gün rengi daha da açık kahveydi hatta . Sonra bidaha gelmedi . Ama o 6 günden beri göğüs ağrım çok fazla ve kuyruk sokumumdaki kemiklerim ağrıyor kasıklarımda da ağrım oluyor bazen göbek deliğime kadar vuruyor ağrı bazen sadece batma bazen de hiçbişe yokmuş gibi ama göğüs ağrım öyle değil hep var gözümü açar açmaz hissediyorum . 1 yıl 7 aydır evliyiz ve ilk 3 ay haricinde hiç korunmadık dr gittik eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu üzerinden 9 ay geçti umut var mıdır sizce Rabbim şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin kimseyi ne evlat acısıyla me evlat kokusuyla sınamasın Mevlam Aminnn
Kızlar merhaba ben de bişey sormak istiyorum. Şuan bat a 1 gün var bat a 6 kala akşam saatlerinde göğüs ağrım olduğunu fark ettim. O gecenin sabahı yani bat a 5 kala sabah kahverengi böyle sulu mu desem akıntıyla karışık mı işte o şekilde akıntı gelmişti. O gün öyle birkaç saatte bir azar azar geldi. Ertesi gün de sadece günlük ped e bulaşacak kasar geldi 2.gün rengi daha da açık kahveydi hatta . Sonra bidaha gelmedi . Ama o 6 günden beri göğüs ağrım çok fazla ve kuyruk sokumumdaki kemiklerim ağrıyor kasıklarımda da ağrım oluyor bazen göbek deliğime kadar vuruyor ağrı bazen sadece batma bazen de hiçbişe yokmuş gibi ama göğüs ağrım öyle değil hep var gözümü açar açmaz hissediyorum . 1 yıl 7 aydır evliyiz ve ilk 3 ay haricinde hiç korunmadık dr gittik eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu üzerinden 9 ay geçti umut var mıdır sizce Rabbim şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin kimseyi ne evlat acısıyla me evlat kokusuyla sınamasın Mevlam Aminnn
İlaç kullanmıyorum ve ilk defa bu kadar önce kan geldi ve kan da değil yani birkaç damla bişe ilk gördüğümde erken adet oldum sandım ama 2 gün silik silik geldi ve bidaha gelmedi ben de şüpheliyim ama bu kadar uzun süre olmadığı için de umutlanmak istemiyorum açıkçası..Canım Merhaba öncelikle hakkımızda hayırlısını diliyorum. En son 5 gün önce olduysa bu kanama ve arkası da gelmediyse bu kanamanın yerleşme kanaması muhtemel eğer ilaç vs bişey kullanıyorsan. Bence bi test yapmanı öneririm yerleşme kanaması ise o yerleşmiştir ve kanda ve görülür düzeye gelmiştir sanırım 5 günde
Adetimden 1 gün önce gelebiliyor bazen ama 5 gün öncesinde hiç gelmemişti canım ve 2 gün silik silik geldi bidaha gelmedi ..canım göğüs ağrısı normalde yaşıyormusun adet öncesi?
adet sökülmeden önce bende de leke gelir hatta dünden geldi
yerleşme kanaması diyebilmek için devamının gelmemesi gerekir
çünkü sökülmeye çalışıyor da olabilir
ben o lekelenmeden sonra en az bir hafta adet gelmezse umutlanırım
bekleyelim bakalım inşallah bebeğin seninledir
Canım leke falan mı geldi erken olacak demişsin ? İnşAllah adet gelmez de bebişler gelir Rabbim isteyen herkeslere nasip eylesin inşAllah sabrımızı artırsın gerçekten zormuş beklemekKızlar günaydın bu ay da olmadı adet olacağım hemde bi kaç gün erken olacak 15 gün göğüs ve kasık ağrısını boşa çektim anlayacağınız umarım sizlerden iyi haberler alırız
Evet leke geldi ama kahverengi filan değil normal adet kanamasına benzer lekelenme umudum yok bu ay önceki aylar gibi olan lekelenme yani anlayacağınCanım leke falan mı geldi erken olacak demişsin ? İnşAllah adet gelmez de bebişler gelir Rabbim isteyen herkeslere nasip eylesin inşAllah sabrımızı artırsın gerçekten zormuş beklemek
Umut vermek istemem üzülmemen için ama hemen karamsarlığa da kapılma şakır şakır adet olup da üstüne görmüşüm diyen çok insan var Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşAllah bebeğin seninledirEvet leke geldi ama kahverengi filan değil normal adet kanamasına benzer lekelenme umudum yok bu ay önceki aylar gibi olan lekelenme yani anlayacağın
Merhaba hamilelik belirtileri gibi duruyor inşallah vardır. Test yaparsanız buraya sonucu yazabilir misiniz?Kızlar merhaba ben de bişey sormak istiyorum. Şuan bat a 1 gün var bat a 6 kala akşam saatlerinde göğüs ağrım olduğunu fark ettim. O gecenin sabahı yani bat a 5 kala sabah kahverengi böyle sulu mu desem akıntıyla karışık mı işte o şekilde akıntı gelmişti. O gün öyle birkaç saatte bir azar azar geldi. Ertesi gün de sadece günlük ped e bulaşacak kasar geldi 2.gün rengi daha da açık kahveydi hatta . Sonra bidaha gelmedi . Ama o 6 günden beri göğüs ağrım çok fazla ve kuyruk sokumumdaki kemiklerim ağrıyor kasıklarımda da ağrım oluyor bazen göbek deliğime kadar vuruyor ağrı bazen sadece batma bazen de hiçbişe yokmuş gibi ama göğüs ağrım öyle değil hep var gözümü açar açmaz hissediyorum . 1 yıl 7 aydır evliyiz ve ilk 3 ay haricinde hiç korunmadık dr gittik eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu üzerinden 9 ay geçti umut var mıdır sizce Rabbim şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin kimseyi ne evlat acısıyla me evlat kokusuyla sınamasın Mevlam Aminnn
İnşallah canım inşAllah .. varsa da yoksa da yazarımMerhaba hamilelik belirtileri gibi duruyor inşallah vardır. Test yaparsanız buraya sonucu yazabilir misiniz?
E Endoplazmik_garipbikulum yvz13 kızlar eşimden gebelik testi istedim getirdi şimdi bi erken gebelik bi de normal gebelik testi var sizce yapsam mı beklesem mi bir aklım diyor yap kurtul bi aklım diyor yarın bat günü bir gece daha sabret diyor bilemedim bana akıl verin
Ama benim akıntım falan yok ya tamam her hamilede olmuyor o ama ne bileyim o da ümitsizlik yaptı bende neyse erken i deneyeyim bakalımtatlım yarın bat ise yap ikisi de çıkar :))
Ama benim akıntım falan yok ya tamam her hamilede olmuyor o ama ne bileyim o da ümitsizlik yaptı bende neyse erken i deneyeyim bakalım
Koskocaman negatifcanım yumurtlama günün belliyse zaten gebeysen şuan çıkar
Koskocaman negatif
Prolaktin hormonum mu yüksek acaba ya bi insanın kasığı ağrır tamam da göğüs nedir ? Kızlar kisti olanların göğsü çok ağrır mı bileğiniz var kı acaba kist falan mı oldu bende ki bu kadar ağrıdı ?Yaaaa...
Canım bu ay benimde çok göğüslerim ağrıdı geçen hafta dr girmiştim kist yok dedi hormonlara bakarken onunla ilgili de test isteyelim demişti bende kist Yok ama ağrıyı benimdeProlaktin hormonum mu yüksek acaba ya bi insanın kasığı ağrır tamam da göğüs nedir ? Kızlar kisti olanların göğsü çok ağrır mı bileğiniz var kı acaba kist falan mı oldu bende ki bu kadar ağrıdı ?