Benim de normalde ağrıyor biliyorum hemen her ay yaşıyorum ama bu denlisini sanırım korunmayı ilk bıraktığım zamanlarda yaşamıştım yani bildiğin içten içe yanıyor göğsüm neyse Hakk’tan hayırlısı veren de O alan da O .. bize dua etmek düşer adet olana kadar umudum baki bakalım nasip kısmet Canım bu ay benimde çok göğüslerim ağrıdı geçen hafta dr girmiştim kist yok dedi hormonlara bakarken onunla ilgili de test isteyelim demişti bende kist Yok ama ağrıyı benimde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok soran oldu bence okuyun..gebeliklerim ve tecrübelerim :)
- Konu Sahibi yvz13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti yaşayanlar gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İyi bayramlarrr hepinizeee Güle güle git ve güle güle güzel haberlerle gel bize inşAllah :)Kızlar hepinize iyi bayramlar tatile gidiyorum bi süre olmayacağım geldiğimde sizden güzel haberler bekliyorum :)
Ya benim anlamadığım bir konu var lütfen bilgisi olan bir yardımcı olsun .Ben her ay ovulasyon testi kullanıyorum ve hiç bir zaman koyu çizgiyi tam anlamıyla görmüyorum :/ Yumurta olmuyor die düşünüyorum ama her ay adet görüyorum adet kanaması yumurtanın atılması için değil mi ??
benimde öyle olmuştu canım ovulasyon da hiç çift çizgi göremedim görsem de çok silikti doktora gittim yumurtlama tembelliğin var dedi şimdi tedavi oluyorumYa benim anlamadığım bir konu var lütfen bilgisi olan bir yardımcı olsun .Ben her ay ovulasyon testi kullanıyorum ve hiç bir zaman koyu çizgiyi tam anlamıyla görmüyorum :/ Yumurta olmuyor die düşünüyorum ama her ay adet görüyorum adet kanaması yumurtanın atılması için değil mi ??
kızlar ben 3 gündür aşırı uyuyorum sarı akıntım var kasıklarım da bazen çok ağrı oluyor bir gece alt karnımda gaz sancısı gibi bir şey olmuştu çok hafif bulantım da var klomen ve çatlatma iğnesi kullandım birde bu ay hsg yapıldı adetime 4 gün kaldı bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? uyuyorum uyanıyorum hala uykum var
Hımmm cnm bende gidiyorum Pco var dediler bir Yok dediler bende anlamıyorum artık ne olacak bu işin sonubenimde öyle olmuştu canım ovulasyon da hiç çift çizgi göremedim görsem de çok silikti doktora gittim yumurtlama tembelliğin var dedi şimdi tedavi oluyorum
Merhaba canım bugün durumlar nasıl ? Benim de bugün adetimin 2. Günü ve adet olmadım hala beklemedeyim .. test yaparsan sonucunu burada paylaş olurmu .. inşAllah bayram şekerlerimiz bizimledirkızlar ben 3 gündür aşırı uyuyorum sarı akıntım var kasıklarım da bazen çok ağrı oluyor bir gece alt karnımda gaz sancısı gibi bir şey olmuştu çok hafif bulantım da var klomen ve çatlatma iğnesi kullandım birde bu ay hsg yapıldı adetime 4 gün kaldı bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? uyuyorum uyanıyorum hala uykum var
Kızlar ben hala adet olmadım. Göğüslerim şişti uçları afedersiniz füze gibi dışarı fırlamış durumda sancısı çok oluyor yatakta sağdan sola dönerken ahlaya vahlaya dönüyorum. En geç 30-45 dk da bir wc çıkıyorum . Arada gelip giden adet olacakmışım gibi sancım var ve bugün sadece bir kere beyazımsı bir akıntı geldi haricinde o kahverengi kanamadan beri hep kuruydum.. hala da öyleyim . Dün akşamüstü eşimle yürüyüşe çıktık ve eve gelince bacak içi ağrım oldu kuyruk sokumunda ağrı oldu karın ağrısı falan dedim adet olucam ama hala yok hayırlısı Hakk’tan.. rabbim kimseyi evlat kokusuyla da evlat acısıyla da sınamasın inşAllah bende durumlar böyle sizler nasılsınız
yvz13 Bu sitede bebek ve testler konusunda en deneyimlilerden biri sensin kesinlikle bu hafta içi test yapacağım bi değerlendirirsin canım artık işi çözmüşsün:)
yardımcı olabileceğim birşey varsa elbette canım her zaman
inşallah gönlünce olur
ben adetten sonraki 23. gün test yaptıgımda eger o gün çıkmadı ise gebe olmadıgım hissi çöküyor içime zaten
nitekim bu ay da öyle oldu test bir hafta kala negatifse bebek yok adet oldum
ama bu bende böyle
o nedenle çok sık test yapmış oluyorum ve haliyle testlerden daha iyi anlamaya başlıyorum
Var tabi olmaz mı göğüs ağrısı ve acısı çektim bata 3 gün kala şak diye kesildi ağrı sızı bugün de adet oldum 2 gün erken hemde ptesi ya da salı hormon tahlili vereceğim göğüslerimin neden erken böyle olduğunu da sorup tahlil isteyeceğim canım. Gerçi senin adet günün geçmişti hala sızı vardı göğüslerde demi kan versene bi acile filan ya ağrın olduğu zaman böyle böyle adet gecikmem var gebelikten şüpheleniyorum de sancın olduğunda git bi bence yarım saate çıkarKızlar ben hala adet olmadım. Göğüslerim şişti uçları afedersiniz füze gibi dışarı fırlamış durumda sancısı çok oluyor yatakta sağdan sola dönerken ahlaya vahlaya dönüyorum. En geç 30-45 dk da bir wc çıkıyorum . Arada gelip giden adet olacakmışım gibi sancım var ve bugün sadece bir kere beyazımsı bir akıntı geldi haricinde o kahverengi kanamadan beri hep kuruydum.. hala da öyleyim . Dün akşamüstü eşimle yürüyüşe çıktık ve eve gelince bacak içi ağrım oldu kuyruk sokumunda ağrı oldu karın ağrısı falan dedim adet olucam ama hala yok hayırlısı Hakk’tan.. rabbim kimseyi evlat kokusuyla da evlat acısıyla da sınamasın inşAllah bende durumlar böyle sizler nasılsınız
Merhaba canım bugün durumlar nasıl ? Benim de bugün adetimin 2. Günü ve adet olmadım hala beklemedeyim .. test yaparsan sonucunu burada paylaş olurmu .. inşAllah bayram şekerlerimiz bizimledir
İnşallah canım dün bulantım oldu üç kere bugün sakin geçiyor bat a 2 gün kaldı bekliyorum Çarşamba günü test yapılacak doktor çağırdı hayırlısı artıkMerhaba canım bugün durumlar nasıl ? Benim de bugün adetimin 2. Günü ve adet olmadım hala beklemedeyim .. test yaparsan sonucunu burada paylaş olurmu .. inşAllah bayram şekerlerimiz bizimledir
Ama benim akıntım falan yok ya tamam her hamilede olmuyor o ama ne bileyim o da ümitsizlik yaptı bende neyse erken i deneyeyim bakalım
CAnm ne yaptın kan tahlili verdin mi durum neymiş
Kizlar merhaba bende geldim araniza. Bata 5 gun var. Adetimin 21. Gunu kan testi istedi doktor hormon testi. Yaptirdim guzel dedi. Yumurtlama varmış. Eşimin sperm testi de gayet guzel çıktı. Ama hamile kalamıyorum bir turlu. Yumurtlama haftasında ovulasyon testi yaptım hepsi negatif. Ben ne ara yumurtluyorum anlamadim. Doktor yumurtlama var uc bes ay daha deneyin olmazsa gelin dedi. Ama ya benim tuplerim tikaliysa.
Ne kadardır deniyorsunuz ? Baya olduysa 3 5 ay beklemeyin tekrar gidin doktora ama bu tamamen şans işi yani yumurta 24 saat yaşıyor ve o saate denk gelmeyebilir ilişki normal olarak. Yani hamile kalmak tamamen şans tesadüf ve mucize bence..Kizlar merhaba bende geldim araniza. Bata 5 gun var. Adetimin 21. Gunu kan testi istedi doktor hormon testi. Yaptirdim guzel dedi. Yumurtlama varmış. Eşimin sperm testi de gayet guzel çıktı. Ama hamile kalamıyorum bir turlu. Yumurtlama haftasında ovulasyon testi yaptım hepsi negatif. Ben ne ara yumurtluyorum anlamadim. Doktor yumurtlama var uc bes ay daha deneyin olmazsa gelin dedi. Ama ya benim tuplerim tikaliysa.
Hicbir problem olmayabilir. Yani hamile kalmak dediğim gibi tamamen tesadüfi ve mucizevi bir şey.. ben inanmıyorum isteyince hamile kalanlara.. denk gelmiştir ancak. Bende 9 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz ama maalsef biliyorumki kaç ay denersek deneyelim olmicak ilerde tedaviyle olursa bilemem.. Ama o psikolojiyle nasıl bir çocuk yetiştiririm bilemiyorum.4 aydir ovulasyon gunume dikkat ediyiruz. Onun oncesinde de prezervatifle korunuyirduk. 2.5 yildir evliyim. Arada prezervatif kullanmafigimiz da oluyirdu. Yani bi problem olmasa simdiye kadat hamile kalmam lazimdi. Başlarda ustune dusmedim ama artik korkmaya basladim.